Starostlivosť o predĺžené vlasy
Ahojte aké sú v tomto smere vaše skúsenosti?
Ja som si dala pred týždňom predĺžiť vlasy naozaj som po tom túžila dlhu dobu a šla som ku kadernikovy u ktorého som videla naozaj krásnu prácu ale dnes mi vypadli dva spoje :/ co mi až tak nevadí bola som informovaná o tom že sa môže stať takze si ich nechám znova napojiť a tiež uvažujem o zahustení a pridaním dalších vlasov aby som to mala naozaj viac objemné 🙂 ale naozaj vám predĺžené vlasy vydržali klude aj rok ? Ako ste sa o nich starali aby vám co najdlhšie vydržali 🙂 aký kondicioner a balzam ste používali ? Šampón mám priamo od kaderníka 🙂 ale zajimalo by má aké ste vy mala skúsenosti
Ahoj , keď som žila mimo SR vlasy mi vydržali aj dva roky 🙂 odkedy som na Slovensku , no , mám tak 120-150 prameňov a zakaždým nejaké mením a kupujem nové , tak 30-50 ks až to nejako vyzerá ;) vystriedala som minimálne 5 salónov a teda žiadne mi rok nevydržali 🙂 moja starostlivosť je vždy s profi kozmetikou 🙂 šampón, kondicionér,masky, bezoplachove, oleje, na fenovanie atď 🙂 taktiež nosím vlasy už vyše 10r takže nie som nováčik 🙂 buď nemám šťastie nájsť naozaj kvalitné vlasy resp salón , alebo tu tie vlasy nie sú úplne také kvalitné ;)
No ja som také šťastie ešte nemala 🙂

@terezia98 vlasy vydržia podľa toho, ako sa o nich budes starat. Ja som použivala kozmetiku direkt na predlžené vlasy, zo začiatku, potom som skusila ine a tiez v pohode.