icon

Tekuté mydlo na zimné obdobie - atopik

29. nov 2025

Ahojte. Poraďte prosím nejaké dobré hydratačné mydlo pre extrémne suché, popraskané ruky, miestami aj s krvácajúcimi rankami. V zime mám vždy extrémne suché a popraskané ruky. To isté sa začalo diať aj synovi. Nejaký tip prosím? Niečo pre atopikov asi najlepšie, len je viac značiek tak neviem po čom siahnuť. Vopred ďakujem. 🙏❤️

anonym_be144d
29. nov 2025

@anonym_autor mne kožná povedala aby som tekuté mydlo nepoužívala v žiadnom prípade. Len detské. A natierať červenou indulonou, synovi pomohlo.

froto
29. nov 2025

@anonym_autor tuhé mydlá, ja mám rada Bupi s lanolínom

vakatko
29. nov 2025

@anonym_autor do detského mydla pridaj kvapku ricinového oleja, je výborný na suchú popraskanú pokožku, ekzémy...

anonym_bbca5b
29. nov 2025

Naj bolo zatial detske frosch sensitive tekute..
Teraz som ho uz nevidela v dm, tak testujeme indulonu, vyzera byt ok, alw este mame kratko
Na ruky a telo la roche lipikar alebo aj bioderma atoderm, obidve su aj pre kojencov
A sos je infadolan na noc natriet na ruky

sara07
29. nov 2025

použivam len toto, a inak sa mi stalo že som mala v pohode ruky a tekute mydlo ale totalne vysušilo, letelo do koša
na premastenie skus v lekarni kupit vazelinu lekarsku natrieť a ruky do bavlnenych rukavic na noc je to super
ale moja babka mi zvykla natierat kvalitnou bravčovou mastou

kiki68
29. nov 2025

Eucerin za mna, svokra aj muz su atopici.

autor
1. dec 2025
@kiki68

Eucerin za mna, svokra aj muz su atopici.

@kiki68 tak nakoniec som vcera objednala ten Eucerin. Dakujem za tip. Ma super recenzie tak snad nam sadne. 🙂

autor
1. dec 2025

Dakujem vam všetkým. ☺️🌷❤️

kiki68
1. dec 2025
@anonym_autor

@kiki68 tak nakoniec som vcera objednala ten Eucerin. Dakujem za tip. Ma super recenzie tak snad nam sadne. 🙂

@anonym_autor este pozriem nieco, len to ma iba svokra. Tiez super znacka. Dufam, ze to sadne. Tiez ciste bambucke maslo dost pomoze