icon

Tetovanie obočia - áno/nie

zuzanita1609
3. sep 2025

Otázka za milión 🤭. Ináč pekný večer už 😊.
Rozhodujem sa veľmi dlho,doteraz som kreslila, maľovala,pudrovala a fixovala. Je pravda, že nikdy nevypadalo zle,no po čase už ma to prestáva baviť (starnem,za chvíľu 40). Tetovať obočie ?! Nemala som na to odvahu doteraz,videla som pár "pokusov",ani jeden nevypadal ok. Som "špinavá blond",nikdy som mala obočie, husté ako Brežnev,už od puberty,keď som sa chcela začať páčiť,dokteslujem,dakedy pokusy ceruzkou,teraz už stačí iba púder v ceruzke (nevypadá to tak orezane,tvrdo). Existujú ženy, ktoré mi túto sprostosť vyhovoria a stále nemajú tetované obočie? Dofarbujú? 🤭. Ďakujem a prosím, buďte trošku milučké 😉☺️.

Strana
z3
michaela329
5. sep 2025
@moonlight1210

@michaela329 neviem, kolko mas rokov. V 30+ alebo 35+ ani nie.
Ja som do 30 vyzerala na 20 uplne bez namahy, a do 40 na 30. Bez pomocok a bez kozmetiky. Stacilo si rano a vecer umyt tvar vodou a upravit oci. Ani kremy som extra nepouzivala (okrem spf). Stale pekne pruze mlade crty.
Vyhrala som geny.

No po 45+ to uz je zjavnejsie kazdym rokom (vidim na fotkach, lebo takto ma clovek pocit, ze sa toho az tak vela nezmenilo od jari do jesene). Aj ked je to individualne u kazdeho. Ale vacsina zien uz registruje ochabovanie svalstva tvare a poklesavanie crt.
Da sa to zastavit botoxom este na nejaky cas (nepouzivam ani ten. Nechcem. Aj na ten som si robila prieskum, zvazovala ho a usudila, ze nechcem.)

Oci si teraz uz licim inak (inak robim linku a tiene. Uz sa s nimi zastavim na inych miestach, nedotiahnem ich az tam, kde som ich napr. este par rokov dozadu davala. Aby som dosiahla ten isty efekt, nemozem sa drzat starych sposobov), obocie upravujem tiez uz inak.

Pozri, mladsie kolegyne tetovanie maju vsetky (vacsina len pre pohodlie, lebo inak maju obocie huste). Urcite im to este par rokov pristane. Maju na to este cas si to uzit.

Ja nikomu nehovorim - nedaj si to.
Ja som si urobila svoj prieskum, zvazila a rozhodla sa, ze nie. A uviedla som svoje dovody.

@moonlight1210 ja mám ale 40 a tetovanie 8. Rok. S tym, že posledné dva roky som bola tehotná a nemám korekciu, takže je bledé - musím líčiť, no licim v linii tetovania, lebo k ziadnemu poklesu kontúr nedošlo. Mne je srdečne jedno, ako sa upravujes, reagovala som na yo, že tetovanie nie, kvôli poklesu kontúr - to je jednoducho nezmysel. A mimochodom - u nás ho majú práve kolegyne 50+. Lebo obočie aj vekom redne a jeho líčenie sa stáva zložitejším.

michaela329
5. sep 2025
@natalka13

@michaela329 8 rokov mas ciarkovane obocie uplne bez zmeny?

@natalka13 ja mám púder - pisala som to, som tmavá a mám rada efekt nalíčeného obočia. Na korekciu chodím každé tri roky, to však má každý inak.

mata1988
5. sep 2025
@jajanka31

Ja som bola a nebola som spokojna, dokonca mi vratili peniaze lebo to vobec nebolo ako malo byt.. rada by som isla zas ale netusim ku komu. BA ak niekto poradi, dakujem

@jajanka31 odporucam Majku v Malinove, je naozaj profi , pozri si jej pracu tu https://www.facebook.com/share/1Av9Ldufoz/

moonlight1210
5. sep 2025
@michaela329

@moonlight1210 ja mám ale 40 a tetovanie 8. Rok. S tym, že posledné dva roky som bola tehotná a nemám korekciu, takže je bledé - musím líčiť, no licim v linii tetovania, lebo k ziadnemu poklesu kontúr nedošlo. Mne je srdečne jedno, ako sa upravujes, reagovala som na yo, že tetovanie nie, kvôli poklesu kontúr - to je jednoducho nezmysel. A mimochodom - u nás ho majú práve kolegyne 50+. Lebo obočie aj vekom redne a jeho líčenie sa stáva zložitejším.

@michaela329 "reagovala som na yo, že tetovanie nie, kvôli poklesu kontúr - to je jednoducho nezmysel."

Nie je to nezmysel, lebo ja mam zas ine skusenosti. Tak uz to nechaj tak, ok?

anonym_8b4626
5. sep 2025

Jasne tetovat.Je to prirodzene, nikto nevie, ze mam tetovane obocko.Uz druhy krat, teraz drzi 3 roky a je stale velmi pekne.Som maximalne spokojna

michaela329
5. sep 2025
@moonlight1210

@michaela329 "reagovala som na yo, že tetovanie nie, kvôli poklesu kontúr - to je jednoducho nezmysel."

Nie je to nezmysel, lebo ja mam zas ine skusenosti. Tak uz to nechaj tak, ok?

@moonlight1210 a aké? Veď si si to nakoniec ani nedala.

moonlight1210
6. sep 2025
@michaela329

@moonlight1210 a aké? Veď si si to nakoniec ani nedala.

@michaela329 ako som povedala na zaciatku (a kvoli tomu si zacala na mna reagovat), ja mam skusenost, ze crty vekom poklesavaju. A nie som jedina. Takze to nemoze byt nezmysel, kedze sa to realne deje.
Nezmysel by to bol, keby som to tvrdila ako teoriu, ale v realite by sa to nedialo.

Takze, nie, nie je to nezmysel iba preto, ze tebe sa to este nedeje. A s trochou lepsej genetiky da boh, ani nebude. Ale to neznamena, ze si pravidlo. Ok?

anonym_0eaa11
8. okt 2025

nechapem preco sa pytas zien. Tetovane obocie pre nas chlapov na zene je hnus. Pri sexe sa musime na to pozeraz.

really8
8. okt 2025
@anonym_0eaa11

nechapem preco sa pytas zien. Tetovane obocie pre nas chlapov na zene je hnus. Pri sexe sa musime na to pozeraz.

@anonym_0eaa11 pyta sa pre to, ze chlapi sa tomu nerozumeju (tetovane obocie v roku 2025 nie su dva modre obluky v strede cela), pyta sa pre to, ze chce vediet skusenosti zien, pyta sa pre to lebo je to jej telo a ma sa to pacit jej

anonym_0eaa11
8. okt 2025
@really8

@anonym_0eaa11 pyta sa pre to, ze chlapi sa tomu nerozumeju (tetovane obocie v roku 2025 nie su dva modre obluky v strede cela), pyta sa pre to, ze chce vediet skusenosti zien, pyta sa pre to lebo je to jej telo a ma sa to pacit jej

@really8 pol roka pred tetovanim sa v rozpakoch tesis ze to urobis, prides na miesto tetovania a presviedcas sa ze robis dobre lebo ti to poradili kamosky ktore to nemaju.. odsedis si hodinku tetovania s tym budes krasna. po ceste domov ta presviedcaju ze si urobila dobre 3 dni dufas ze to mas spravne. po mesiaci stojis pred zrkadlom nestastna ze tak si to nechcela a vyzera to inak. dalsich 5 rokov sa snazis presviedcat okolie ze sa ti to paci tak ako to je a ked sa ti konecne podari presvedcit aj samu seba a zabudnes aka si bola krasna bez toho, tak pride staroba. v starobe ti zosediveju vlasy pokozka naberie pigmentove skvrny a ty ostanes akoby spatne opeciatkovany dokument s uradnou okruhlou peciatkou. Nebude to taka ta stara mila starenka alebo ta babka co dava vnucencom pocukrovane buchty. ale budu sa ta deti bat ako jezibaba z mrazika ktora mala podobne obocie aby bol zvyrazneny jej charakter a povahove crty.

really8
8. okt 2025
@anonym_0eaa11

@really8 pol roka pred tetovanim sa v rozpakoch tesis ze to urobis, prides na miesto tetovania a presviedcas sa ze robis dobre lebo ti to poradili kamosky ktore to nemaju.. odsedis si hodinku tetovania s tym budes krasna. po ceste domov ta presviedcaju ze si urobila dobre 3 dni dufas ze to mas spravne. po mesiaci stojis pred zrkadlom nestastna ze tak si to nechcela a vyzera to inak. dalsich 5 rokov sa snazis presviedcat okolie ze sa ti to paci tak ako to je a ked sa ti konecne podari presvedcit aj samu seba a zabudnes aka si bola krasna bez toho, tak pride staroba. v starobe ti zosediveju vlasy pokozka naberie pigmentove skvrny a ty ostanes akoby spatne opeciatkovany dokument s uradnou okruhlou peciatkou. Nebude to taka ta stara mila starenka alebo ta babka co dava vnucencom pocukrovane buchty. ale budu sa ta deti bat ako jezibaba z mrazika ktora mala podobne obocie aby bol zvyrazneny jej charakter a povahove crty.

@anonym_0eaa11 krasny pribeh o tvojej vlastnej hluposti.

anonym_60e150
8. okt 2025
@anonym_0eaa11

@anonym_0eaa11 veru ked vidim kamosky po par rokoch ake je to vysedivene svoje chlpky maju skoro vsetky fuc...mam stale obavy idt

anonym_0eaa11
8. okt 2025
@really8

@anonym_0eaa11 krasny pribeh o tvojej vlastnej hluposti.

@really8 veru. nieje nad hlupost. mam kamaratku ktorej sa vzdy zdali prsia velkosti b male, dala si urobit silikony na velkost d. zrazu zistila ze s tym nevie spavat a ze vyzera divno, dala si ich vybrat. kopa penazi vyhodene. a dnes ma zmicene cele telo. nastastie to schova pod tricko alebo bluzku, ale obocie.. to ked si raz nerozvazne "zhovadis" tak uz to bude s tebou naveky. a priamo pri ociach kam chces aby ti pozerali ludia co to s tebou myslia vazne.

really8
8. okt 2025
@anonym_0eaa11

@really8 veru. nieje nad hlupost. mam kamaratku ktorej sa vzdy zdali prsia velkosti b male, dala si urobit silikony na velkost d. zrazu zistila ze s tym nevie spavat a ze vyzera divno, dala si ich vybrat. kopa penazi vyhodene. a dnes ma zmicene cele telo. nastastie to schova pod tricko alebo bluzku, ale obocie.. to ked si raz nerozvazne "zhovadis" tak uz to bude s tebou naveky. a priamo pri ociach kam chces aby ti pozerali ludia co to s tebou myslia vazne.

@anonym_0eaa11 ale tetovanie obocie nie je len vyvetovanie dvoch kolajnic na cely zivot. Existuju rozne techniky.

anonym_60e150
8. okt 2025
@really8

@anonym_0eaa11 ale tetovanie obocie nie je len vyvetovanie dvoch kolajnic na cely zivot. Existuju rozne techniky.

@really8 ani jedno nieje pekne po par rokoch, to pudrove nechapem preco si zeny davaju, je uplne neprirodzene ako popolom robene. ved tak obocie nevyzera.

really8
8. okt 2025
@anonym_60e150

@really8 ani jedno nieje pekne po par rokoch, to pudrove nechapem preco si zeny davaju, je uplne neprirodzene ako popolom robene. ved tak obocie nevyzera.

@anonym_60e150 ved hovorim. Nevies o tom nic. Microblading ako jedna z technik tetovania ti do dvoch rokov vybledne. Nepoznala by si ze ho mam vytetovane keby stojis oproti. Na fotke je cerstve takze este trochu cervene

anonym_60e150
8. okt 2025
@really8

@anonym_60e150 ved hovorim. Nevies o tom nic. Microblading ako jedna z technik tetovania ti do dvoch rokov vybledne. Nepoznala by si ze ho mam vytetovane keby stojis oproti. Na fotke je cerstve takze este trochu cervene

@really8 ved vybledne a po dalsom tetovani uz sa netetuje, ale odstranuje laserom. Ale to ti nik nepovie dopredu.

Strana
z3