Tetovanie obočia - áno/nie
Otázka za milión 🤭. Ináč pekný večer už 😊.
Rozhodujem sa veľmi dlho,doteraz som kreslila, maľovala,pudrovala a fixovala. Je pravda, že nikdy nevypadalo zle,no po čase už ma to prestáva baviť (starnem,za chvíľu 40). Tetovať obočie ?! Nemala som na to odvahu doteraz,videla som pár "pokusov",ani jeden nevypadal ok. Som "špinavá blond",nikdy som mala obočie, husté ako Brežnev,už od puberty,keď som sa chcela začať páčiť,dokteslujem,dakedy pokusy ceruzkou,teraz už stačí iba púder v ceruzke (nevypadá to tak orezane,tvrdo). Existujú ženy, ktoré mi túto sprostosť vyhovoria a stále nemajú tetované obočie? Dofarbujú? 🤭. Ďakujem a prosím, buďte trošku milučké 😉☺️.
@zuzanita1609
tetovať😉
@mondolina vážne? Akože,hneď prvú reakciu od teba mondolina som nečakala,bo mávaš správne názory 😆
Vážne? 😁
@mondolina vážne? Akože,hneď prvú reakciu od teba mondolina som nečakala,bo mávaš správne názory 😆
Vážne? 😁
@zuzanita1609
prečo? 😵💫
odporúčam Natali Tarkos
Ja som za PMU, ale treba vybrať kvalitu. Bola som v Prahe v BB permanent. Vie vybrať krásnu prirodzenú farbu ku vlasom, aj pre svetlovlásky. Ja neľutujem a určite pôjdem opäť. Je to bezúdržbové 😀
@zuzanita1609 moja teta, už síce vo vyššom veku, si dala vytetovať, jej totiž po chorobe vypadalo a dorástlo už len veľmi jemné a riedke. A tiež jej liezlo na nervy stále si dokresľovať, tak si dala vytetovať a je veľmi spokojná. Podľa mňa to vyzerá prirodzene, vôbec to nepôsobí rušivo. Robili jej ho na dvakrát, najprv to samotné tetovanie a potom o tri týždne, keď to už "sadlo" a upokojilo sa, ešte také drobné doplnenie, kde tu chĺpok a tak
@zuzanita1609
prečo? 😵💫
odporúčam Natali Tarkos
@mondolina to som nemyslela v zlom...naopak ☺️. Asi nechceš radiť nikomu zle. Ďakujem,že si sa ozvala prvá 🤗.
Ano ! Ale ozaj ist k niekomu kto dobre tetuje. Ja chodim pravidelne na pudrove obocko
@mondolina to som nemyslela v zlom...naopak ☺️. Asi nechceš radiť nikomu zle. Ďakujem,že si sa ozvala prvá 🤗.
@zuzanita1609
odporúčam Natali, mám od nej obočie, očné linky aj pery 💋
@zuzanita1609 Microblading stokrat ano. Na svoje obocie som velmi citliva a lutujem ze som roky kreslila
Na mastnú pleť určite nie. Nevydrží to. Zbytočne vyhodené peniaze
Ja ľutujem ze som si nedala vytetovat skôr, takže za mna tetovat
Za mna tiez tetovat 😄
2 kolegyne majú vytetované a veru kým sa nepriznali ani sme o tom nevedeli. Ja si teda nemusím maľovať ale keby hej tak tiež idem do tetovania. Kolegyne si to nevedia vynachváliť, vraj to vždy vyzerá prirodzene upravene (a ozaj) a bez námahy keď porovnajú s maľovaním a všetkými starostami ktoré máš teraz ty. Len treba vybrať dobrý salon, nie všade to vedia spraviť prirodzene 🙂
@zuzanita1609
odporúčam Natali, mám od nej obočie, očné linky aj pery 💋
Ďakujem baby, trošku "sotiť" som potrebovala ☺️. Len treba nájsť niekoho,kto sa do toho ozaj vyzná.
@mondolina kuknem, ďakujem veľmi 😊.
ja som bola tento rok na miceoblading obočia a super baba mi to urobila skvele , uplne prirodzene to vyzerá
pracuje v Ba alebo v Pieštanoch ak by si chcela kontakt
Tiez planujem ist, hned ako dokojim. Obocie nemam, ked si ho rano nenakreslim 😒
@zuzanita1609 nie, ale ty sa rozhodni ako chces.Mne sa tie rovnaké obocia ako cez kopirák nepáčia.Pri blond je veľmi ťažké nájsť dobrú farbu, aby nebola hnedá, ryšavá pri tmavovlaskach to je lepšie.Zalezi akú máš pleť na mastnej to väčšinou nedrží.
Ja to tiez dlhsie riesim.
Mate niekto uz 3-4x tetovanie?
Pudrove ako s popolom robebr sa mi nepaci a "chlpky" sa vraj zleju a neskor treba tetovanie lsserom odstranit aby sa mohlo tetovat nove.
Mám už od 2017 a staré fotky so svojím obočím už nemôžem ani vidieť 🤣 Mne to hrozne pomohlo, hlavne preto, že mi to rástlo štýlom "kde chlp, tu chlp" a boli nesymetrické a blond (vlasy mám čierne). Mám jemný púder, ono aj keď vybledne to tetovanie, líčiť už tetované obočie je pohoda.
@zuzanita1609 vytetovat. Ja som si dala lebo som mala kazde obocie ine a velmi to bolo vidiet aj na foto a nevedela som si to nijako spravit ani dokreslovanim. Uz som bola po dvoch rokovch znovu a vobec nelutujem.
@zuzanita1609 ja mám naopak tetované obocie 4x a už nechcem. Nikdy mi nevydržalo viac alo rok, potom mi to škaredo zoranzovelo, na môj typ pleti to nieje. Mamina si tiež dáva tetovat a jej to pekne drží. Ja si ho idem dať laserom dole.
@zuzanita1609 ja mám naopak tetované obocie 4x a už nechcem. Nikdy mi nevydržalo viac alo rok, potom mi to škaredo zoranzovelo, na môj typ pleti to nieje. Mamina si tiež dáva tetovat a jej to pekne drží. Ja si ho idem dať laserom dole.
@lenka_matko
ak ho máš oranžové tak neboli použité kvalitné farby.
@lenka_matko
ak ho máš oranžové tak neboli použité kvalitné farby.
@mondolina no netuším čím to je, išla som na odporúčania a vždy to dopadlo zle😒 už nemám chuť skúšať veru
Ďakujem baby, trošku "sotiť" som potrebovala ☺️. Len treba nájsť niekoho,kto sa do toho ozaj vyzná.
@mondolina kuknem, ďakujem veľmi 😊.
@zuzanita1609 a odkial si?
@zuzanita1609 Bola som natom ako ty a neľutujem, že som si dala tetovať.Vyzerá super prirodzene a konečne sa mi nič nerozmaže pri mojom potení na čele v menopauze. Mám už tetované pekných pár rokov,bola som už dca krát a mala som to urobiť už dávno predtým .
Baby, nedáte fotky? Roky nad tým rozmýšľam. Len sa bojím, že bude tmavé a neprirodzené. Tie široké a husté za mňa nie.
@zuzanita1609 a odkial si?
@really8 od Lm po Po. Úprimne, nevyhľadávala som doteraz žiadne odborníčky v tomto smere. Ale dnes ma to akosi už "dožralo",za pár dní budem mať 40,tak reku, buď si uľahčim ranný rituál,alebo sa načisto "dodžubkám" 🤭. Mihalnice,sa nesťažujem,ale to obočko ma už akosi začína štvať,asi vek 😁.
Ja som bola a nebola som spokojna, dokonca mi vratili peniaze lebo to vobec nebolo ako malo byt.. rada by som isla zas ale netusim ku komu. BA ak niekto poradi, dakujem
@really8 od Lm po Po. Úprimne, nevyhľadávala som doteraz žiadne odborníčky v tomto smere. Ale dnes ma to akosi už "dožralo",za pár dní budem mať 40,tak reku, buď si uľahčim ranný rituál,alebo sa načisto "dodžubkám" 🤭. Mihalnice,sa nesťažujem,ale to obočko ma už akosi začína štvať,asi vek 😁.
@zuzanita1609 napr v bb sa mi velmi paci praca tejto holky https://www.instagram.com/terezteriart?igsh=MXE...
Najlepsie je podla mna hladat na insta, pozriet si pracu a podobne

@zuzanita1609
tetovať😉