Tetovanie po päťdesiatke: Je správny čas na túto zmenu?
Ahojte,
už dlhšie rozmýšľam nad tetovaním. Vždy sa mi páčili menšie, decentné motívy, ale nejako som sa k tomu nikdy nedostala. Teraz mám po päťdesiatke a premýšľam, či do toho ísť.
Okolie ma odhovára, vraj som na to už stará a tetovanie patrí skôr mladším. Ja si však hovorím, že ak sa mi páči teraz, prečo nie? Môže byť problém, že už koža nie je to, čo za mladi? Vyzná sa tu niekto v tom?
chces byt stara babka a lutovat veci kt si chcela a nespravila? alebo ta co si zivot uzila a nelutuje,ze neskusila ?
Mám kolegyňu, má cez 50 rokov. Dala si vytetovať Jungkooka na predlaktie. 🤷🏻♀️
Nechápem, ale nesudim. Je šťastná a spokojná a ostatným to môže byť jedno
Čím staršia tým je to skaredsie. Však pokožka už nie je ani zďaleka taka elastická a pružná ako kedysi.
Mne je to na takých ženách ako ty smiešne . Aké veď daj si, ak ti to chyba ku šťastiu
Moja mama ma 50. Tetovanie si so mnou dala pred 2 rokmi spolu má 2. Jedno na nohe a jedno na ruke. Ja by som do toho išla, nikdy neľutuj veci a nepozeraj na okolie čo komu sa páči. Každý ma iný názor, vždy daj na seba a svoje pocity. Mne je vždy u prdele, že napríklad svokrovi sa nepáčia moje tetovania, že ma od toho odhovaral dala som si a mám rovno 4😆
Mám kolegyňu, má cez 50 rokov. Dala si vytetovať Jungkooka na predlaktie. 🤷🏻♀️
Nechápem, ale nesudim. Je šťastná a spokojná a ostatným to môže byť jedno
@anonym_d31845 sestra má Jimina,ale veľmi jemné to je
Je to tvoja koža a môžeš si s ňou robiť čo chceš. Každému to bude jedno alebo si zvyknú.
Odkedy je človek po 50 ke starý preboha? 🤷🤦To más čo za ľudí okolo seba? Po 50 je najvyšší čas začať myslieť na seba a naucit sa kašľať na to čo si myslí okolie. Daj tomu ešte mesiac dva či to budes stále chcieť sleduj ľudí čo tetuju sú aj na FB ich robota recenzie sprav si prieskum a ak je to niečo čo isto vieš že budeš v 70 ke lutovat že si do toho nešla a omina a ťa to uz fakt dlho tak prečo to neurobiť? Len mysli na to že koža sa bude časom meniť a tým aj vzor tak to treba brať do úvahy. Ja tiež už nejaký čas rozmýšľam nad tetovaním len financie a ešte jedna vec ma zatiaľ brzdia.
Spravny cas na tetovanie neexistuje, lebo tetovanie je hrozne na komkolvek a kedykolvek. Ked si bola pekna za mladi, preco to chces na stare kolena menit? V tvojom veku by som chcela byt za damu, nie za fetku. Hrozne ake hovadiny maju ludia na sebe pokreslene a starych to vyzera hrozne. V 50. by si mohla mat rozum. Ale tvoja vec.
Svokra si dala po 50r na rameno fenixa chcelo to tak si dala
každého osobná vec
Ja som hlavne chcela vedieť, či sa napr. rovnako tetuje koža "mladá" a "stará". Či v tom nie je problém.
@anonym_autor Máš 50rokov a pýtaš sa na povolenie od neznámych žien z MK? Chceš tetovanie? Chod do toho! Nepotrebuješ nikoho odobrenie
Ja som hlavne chcela vedieť, či sa napr. rovnako tetuje koža "mladá" a "stará". Či v tom nie je problém.
@anonym_autor tak isto🙂
@anonym_autor ono áno je trošku rozdiel. Možno viac sa napríklad rozpíjať ale to záleží tiež od pokožky to sa môže stať aj mladým. Samozrejme už žena okolo 50 nemá takú “natiahnutú” kožu, ale nie je v tom problém. A keď si nájdete kvalitného tatéra tak to bude v pohode.
Ono je jasné, že keď budeme mať 70 už vaša koza bude ako harmonika a že to bude také už nie krásne ako na začiatku ale stále to vie vyzerať dobre
@anonym_autor samozrjeme že je v tom rozdiel
Veď sa pozri na svoju kožu a kožu niekoho o 20 rokov mladšieho. Tá kvalita je úplne rozdielna
ak po tom túžiš tak do toho choď 🙂 môj tatér už mal aj 70 ročnú zákazníčku 😝
mám tetovania a veru na mňa ešte nikto nepozeral ako na fetku, nevyzerám ako fetka, nesprávam sa ako fetka, stretla som sa s pozitívnymi ohlasmi a veru som zopár žien v svojom okolí inšpirovala 😏
@anonym_autor v pohode si daj tetovanie ono o 10r bude ine na zosuverenej kozi.
Teraz ti ho vytetuju aj na nie az tak elasticku kozu.
Svoje prve som si dala ako 34 rocna a tiez som vahala, ze ci nie som stara na tieto srandy :D ale vies co mi povedala taterka, ked som jej uz pri procese hovorila to? Ze život je príliš kratky, a ked raz rozmýšľaš, ze čosi chceš, treba to skusit a vyskúšať všetko, aby sme mali na co spomínať 🙂 a aj tetovanie je svojím spôsobom zazitok 🙂 ked sa ti to paci a chceš hura do toho! Lebo za 20 rokov si povies "oj mala som si dat!"
Spravny cas na tetovanie neexistuje, lebo tetovanie je hrozne na komkolvek a kedykolvek. Ked si bola pekna za mladi, preco to chces na stare kolena menit? V tvojom veku by som chcela byt za damu, nie za fetku. Hrozne ake hovadiny maju ludia na sebe pokreslene a starych to vyzera hrozne. V 50. by si mohla mat rozum. Ale tvoja vec.
@anonym_a58ddd aká fetka pre pána! Kade chodim je uz tetovanie "bezny" doplnok. Od lekarov, veterinárov, predavaciek... Ked som tetovanie este nemala vôbec som neregistrovala kolko ludi ho ma (okrem celých potetovanych), ale ked niekto ma decentne na ruke, nohe, ramene vôbec to nie je prve co vidím na nich...
@anonym_autor Ja som si dala v 50-tke, je to decentne a vyzera to dobre aj po piatich rokoch. Ked chces, tak si daj, nemusis si od nikoho pytat povolenie.
Koza straca vekom na elasticite a je tensia ako mlada koza, ak uz tetovanie chces, vyber si skuseneho tatera.
Imunitný systém a tetovanie
@anonym_095d79 Milujem take nevyzidaane rady. Nemas nieco aj o mase. Alebo o ockovani.
Nedala by som si v tvojom veku už, v 60-tke to už bude ozaj na smiech.Stará chcela mladou byť… mne tie staré s tetovaniami sú vždy na smiech, taká lacnota, v starobe chcú pútať pozornosť
Nedala by som si v tvojom veku už, v 60-tke to už bude ozaj na smiech.Stará chcela mladou byť… mne tie staré s tetovaniami sú vždy na smiech, taká lacnota, v starobe chcú pútať pozornosť
@anonym_892349 je to tvoj subjektivny nazor.

@anonym_autor len si daj!! 🩷 ostatný nie sú v tvojej koži. A začať môžeš hockedy 🩷