icon

Tetovanie s menami detí na ruke

28. feb 2026

Dobrý deň, prosím poraďte niečo pekné na ruke s menami deti . Niečo ako symbol matka a moje tri deti niečo jednoduché, nie cez celú ruku. Viem že je toho celý internet ale chcem skúsenosti či ste spokojné a či by ste niečo nezmenili 🙂 vďaka

Strana
z2
anonym_e27c28
28. feb 2026

Dobrý tatér ti sám nakreslí návrh. A nebudeš mať niečo, čo má už x ľudí len so zmenou mien, dátumov a pod.

anonym_eb5d8f
28. feb 2026

Este lepsie je tatoo v style papyrus a nom zoznam byvalych, len si nechat dost miesta na dalsie mena. To zaujme kazdeho.

aurora33
28. feb 2026

@anonym_autor neexistuje väčší gýč ako toto. Ble

martinmmartin
28. feb 2026

To si fakt musis pripominat ako sa tvoje vlastne deti volaju? Absolutny gyc

sissy27
28. feb 2026

@anonym_autor pridaj este datumy narodenia a budes ako kalendar… sama mam tetovania, aj som mama, ale toto je fakt hrozne. Vzdy ked to vidim, tak rozmyslam, ci dotycna trpi nejakou poruchou pamate a takto si musi pripominat, ze ma ist domov za detmi a ako sa volaju, alebo ci zomreli ked im spravila na svojom tele pomnik 🙈
A pre chlapa tiez neviem ci to je nejake terno, ked mate sex a on sa pritom pozera na pripomienku deti 🙈

viktoriaandrascik
28. feb 2026

Ja som veľký milovník tetovaní, sama ich mám dosť ale toto je za mňa jeden z najväčších gýčov 🙈

13uzivatelka11
28. feb 2026

Neviem aké veľké máš deti, ale ja si chcem dať vytetovať synove meno, ale presne tak ako si ho napísal on sam a k tomu by som si chcela dať vytetovať aj obrázok našej rodiny, ktorý nakreslil, keď mal asi 4,5 roka. Ako pamiatku na tieto krásne detské časy, keď už bude veľký. Ale na druhej strane rozmýšľam, že ak bude raz druhé dieťa, neviem či už budem mať dosť miesta na ďalší taký obrázok. 😅 Už by to asi vyzeralo zvláštne, lebo zas nechcem mať potetovanu napríklad celu ruku

anonym_17effa
28. feb 2026

@anonym_autor úprimne ? Nerob si to. Extrémny gýč. Ja som napr dala nakresliť všetkým členom rodiny kvetiny a tater mi z tohi spravil jemné tetovanie kytice. Vždy to ide aj inak ako meno

ivik4
28. feb 2026

Za mna tiez nie . Ako spomienka na niekoho kto tu nie je mi to pride v poriadku ale toto je zbytocne ked su deti s Tebou. Kazdopadne ak chces, teter Ti vie navrhnut nieco originalne

aylinn_
28. feb 2026

Neviem či máš instagram či ti to pôjde otvoriť , ale toto namňa včera vybehlo a zamňa je to veľmi pekné/jemné a oveľa “hlbšie” ako mená 🙂

zuzubb007
28. feb 2026

Toto sa nosilo asi 30 rokov dozadu vážne, mne sa to kedysi páčilo, teraz si vravím, že je to strašné

anonym_9a991d
28. feb 2026

Mne originalnejsie alo datumy, mena a podobizne rodiny prislo to, aby som si do tetovania zskompovovala datum vo forme kvetov, ktore su typicke pre dany mesiac. Najdes si birth flower by date a tater ti vie spravit navrh kytice pre vsetky deti samostatne alebo teda ako kyticu spolu. Pekne, zenske, jemne.
Pripadne kym som mala len jedno dieta planovala som vlocku lebo sa narodila v zime. Tiez si vies krasne orepojit deti narodene v roznych rocnych obdobiach cez motivy ako listy, kvety, vlocky a pod. Kreativnejsie nez meno a datum a kazdy vie o tebe vsetko, za mna je to prilis popisne.

anonym_253029
28. feb 2026

Ja som tak rada, ze nie som sama, ktorej toto pride ako gyc🥲, ludia, dakujem vam!😂😂

thirstymonk
28. feb 2026

Ak sa nemýlim, autorka sa nepýtali na vaše názory, ale chcela inšpiráciu.

Autorka, kukni tu: https://sk.pinterest.com/search/pins/?q=kids ta...

autor
28. feb 2026
@thirstymonk

Ak sa nemýlim, autorka sa nepýtali na vaše názory, ale chcela inšpiráciu.

Autorka, kukni tu: https://sk.pinterest.com/search/pins/?q=kids ta...

@thirstymonk Ďakujem pekne 🙂

martinmmartin
28. feb 2026
@anonym_autor

@thirstymonk Ďakujem pekne 🙂

@anonym_autor Ak musis odkukavat nieco z pinterestu tak to moc unikatne mat nebudes. Nieje zmysel tetovania byt individualny?

vkatush
28. feb 2026

Kamoška má tuším s manželom cez predlaktie čiaru (akože život) a nad ňou tri bodky. Každá bodka reprezentuje jedného zo synov.
To sa mi páči. Symbolické. Nenápadné

liliput12
28. feb 2026

@anonym_autor to si tu ani nemala napísať.🤦‍♀️poviem ti len toľko , lebo nebudú komentovať. Tvoju otázku ale či sa to hodí alebo nie, a či je to gec alebo nie. 🤦‍♀️😂

anonym_e60d93
1. mar 2026
@liliput12

@anonym_autor to si tu ani nemala napísať.🤦‍♀️poviem ti len toľko , lebo nebudú komentovať. Tvoju otázku ale či sa to hodí alebo nie, a či je to gec alebo nie. 🤦‍♀️😂

@liliput12 a co si jej vlastne povedala? Nejak nevidim pointu🫣ze poviem ti len tolko a nic si nenapisala

anonym_311b37
1. mar 2026

Pyta sa na napad. Nie na vas nazor... vy to nebudete mat na tele.

liliput12
1. mar 2026
@anonym_311b37

Pyta sa na napad. Nie na vas nazor... vy to nebudete mat na tele.

@anonym_311b37 presné tak 🤝

anonym_ebe067
1. mar 2026
@vkatush

Kamoška má tuším s manželom cez predlaktie čiaru (akože život) a nad ňou tri bodky. Každá bodka reprezentuje jedného zo synov.
To sa mi páči. Symbolické. Nenápadné

@vkatush tiež riadna chobotina. 😁 Tieto kvázi symbolicke hovadiny pokreslene po tele. O 30 rokov sa tu všetci budú čudovať prečo majú ľudia rakovinu. A telo napustené jedom pri každej tetovačke. Opýtajte sa onkologov Ako vplýva tetovanie na vyskyt rakoviny.
A potom nejaký blbec zadre, že to je z očkovania.

vkatush
1. mar 2026
@anonym_ebe067

@vkatush tiež riadna chobotina. 😁 Tieto kvázi symbolicke hovadiny pokreslene po tele. O 30 rokov sa tu všetci budú čudovať prečo majú ľudia rakovinu. A telo napustené jedom pri každej tetovačke. Opýtajte sa onkologov Ako vplýva tetovanie na vyskyt rakoviny.
A potom nejaký blbec zadre, že to je z očkovania.

@anonym_ebe067 ja tetovanie nemám. Ale ak by, dám si niečo malé, nenápadné, symbolické len pre mňa.

A rada by som videla štúdiu, ktorá ukazuje na priamu úmeru medzi tetovaním a rakovinou 😂😂 nehovorím ani nie, ani áno. Keďže som nič také nečítala a žiadneho onkológa sa na to nepýtala (a to mám/mala som 3 rôzne rakoviny u blízkych a ani jeden nemá tetovanie 🙃)

anonym_ebe067
1. mar 2026
@vkatush

@anonym_ebe067 ja tetovanie nemám. Ale ak by, dám si niečo malé, nenápadné, symbolické len pre mňa.

A rada by som videla štúdiu, ktorá ukazuje na priamu úmeru medzi tetovaním a rakovinou 😂😂 nehovorím ani nie, ani áno. Keďže som nič také nečítala a žiadneho onkológa sa na to nepýtala (a to mám/mala som 3 rôzne rakoviny u blízkych a ani jeden nemá tetovanie 🙃)

@vkatush suvis medzi rakovinou a tetovaním je. Nechápem pri slove rakovina tvoje smajlíky. Mne sa to nezdá také vtipné.

anonym_d87667
1. mar 2026
@vkatush

anonym_d87667
1. mar 2026

A rehotaj sa dalej nad vlastnou sprostotou

stanislavicenka
1. mar 2026

@anonym_autor to tetovanie je ako mor. Hrozne nieco..
Prepac, ze ti neporadim, ale snad datumy narodenia vlastnych deti vies, aj vez toho, aby boli vecne na tvojej kozi

lulua15
1. mar 2026

@anonym_autor to ešte je toto moderné?🤣 Mne to príde trápne dospelé deti kukaju potom na ruky starých rodičov s ich menami🤦

martinmmartin
1. mar 2026
@vkatush

@vkatush Tam ide skorej o to ze ked sa ti spravi melanom pod farbou tak nezistis akokeby zakvitol na bielej pokozke. Resp zistis az v stadiu ked zacne krvacat cize az je neskoro

liliput12
1. mar 2026

@anonym_autor bože, všetci ste tu múdri že to bolí. Ju nezaujíma vás názor, helov ona sa pýta na tipi nie nato čo si vy myslíte ? Čo vás je to toho páči sa jej tak čo , je to jej telo nie vaše uvedomíte sa !!!! Pre lásku božiu. Rozoberate to ako keďy, sa jednalo o vás alebo vaše dety. 😡🤦‍♀️ Otras to čítať, akí je nepríčetný ??? 😱🤮

Strana
z2