icon

Tipy a triky na najlepšie produkty z DM

really8
11. júl 2024

Ahojte baby, neviem ci tu taka tema uz je ale podme si pozdielat typy na vyrobky z DM ktore podla vas stoja za to. Ja som nasla sprej na zehlenie. Ulahcuje zehlenie ale aj ked len postriekam na pokrcene pekne sa to vyrovna. Mate aj vy nieco co ste takto objavili a ste spokojne?

Strana
z2
derdia
11. júl 2024

@matullienka neposlala si aký odvapnovac👌😊

candii
11. júl 2024

@mia16081996 fiiiha tak toto musím vyskúšať

matullienka
11. júl 2024

@derdia prepáč tento

adulikka
12. júl 2024

@snowflakenel máte foto tie na čistenie toalety?

really8
autor
12. júl 2024

Este mam tento jeden tip. Nie je to z dm ale z rossmanna (v cz predajniach som ho ale nenasla).
Tak mozno nejaka buduca mamina v at alebo hu vyuzije.

really8
autor
12. júl 2024

@matullienka moze to ist aj na cierne baterie?

matullienka
12. júl 2024

@really8 to neviem my máme strieborné

slniecko5
12. júl 2024

Čo áno: vložky, plienky, Babylone vlhké utierky, veci do umývačky, sprchace, mydla na ruky, zubné pasty, mini balenia do lietadla, krémy na opaľovanie

Čo fakt nie: prášky, gély na pranie, guličky do prania, avivaze, wc čistič, čistič škvŕn - všetko slabe, avivaze top najhoršie.

tinus89
12. júl 2024
petrusa87
12. júl 2024

@snowflakenel ten well done byva lacnejsi v jednote a kazdu chvilu je nan akcia

petrusa87
12. júl 2024

@viestta a to davate na mriezku ci na spodok rury?

barbo24
12. júl 2024

@really8 jednoznačne tento zázrak, vďaka ktorému má manžel žiarivo biele košele, nakoľko je to jeho pracovný odev. A celkovo som nikdy nemala biele prádlo tak biele. Zároveň sa perkarbonat sodný dá používať v domácnosti aj na čistenie odpadov, zatuchnutych fliaš, termosiek. Za mňa top produkt ❤️

viestta
12. júl 2024

@petrusa87 na mriezku

annamivo
12. júl 2024

@matullienka ďakujem 😉

slniecko5
12. júl 2024

Zabudla som, toto veľmi odporúčam na parkety (skúsili sme kopu iných značiek, ale toto je top).

babulkomale
12. júl 2024

@slniecko5 prášky na pranie Denk mit odporúčali ľudia čo majú ležiacich pacientov, vyperie všetko a je to pravda. Fialový na farebné a zelený na biele.

slniecko5
12. júl 2024

@babulkomale v poriadku. Mňa neoslovil.

emkama
12. júl 2024

@babulkomale súhlasím, ten na biele je super

babulkomale
12. júl 2024

@slniecko5 a ktory prášok je pre teba top?

slniecko5
12. júl 2024

@babulkomale mám rada Savo, aj na farebne, aj ten univerzál, teraz mam Persil a dávam aj Puer k tomu, ale top bol prášok z chorvatska Faks, to boli nádherne žiarové veci. Ale Savo je výborne aj wc čistič, dezinfekčný sprej atd. Možno sa Denkmit rokmi zlepšil, kupila som ho raz a dávno už.

netoppierka
12. júl 2024

@barbo24 iný už ani nepoužívam. A môžu byť škvrny aké len chcú. Za mňa tiež topka 🙂

didian
13. júl 2024

@snowflakenel well done majú aj v lidli...2,5€

Strana
z2