Tipy a triky na najlepšie produkty z DM
Ahojte baby, neviem ci tu taka tema uz je ale podme si pozdielat typy na vyrobky z DM ktore podla vas stoja za to. Ja som nasla sprej na zehlenie. Ulahcuje zehlenie ale aj ked len postriekam na pokrcene pekne sa to vyrovna. Mate aj vy nieco co ste takto objavili a ste spokojne?
@mia16081996 fiiiha tak toto musím vyskúšať
@derdia prepáč tento
@snowflakenel máte foto tie na čistenie toalety?
@matullienka moze to ist aj na cierne baterie?
@really8 to neviem my máme strieborné
Čo áno: vložky, plienky, Babylone vlhké utierky, veci do umývačky, sprchace, mydla na ruky, zubné pasty, mini balenia do lietadla, krémy na opaľovanie
Čo fakt nie: prášky, gély na pranie, guličky do prania, avivaze, wc čistič, čistič škvŕn - všetko slabe, avivaze top najhoršie.
@snowflakenel ten well done byva lacnejsi v jednote a kazdu chvilu je nan akcia
@really8 jednoznačne tento zázrak, vďaka ktorému má manžel žiarivo biele košele, nakoľko je to jeho pracovný odev. A celkovo som nikdy nemala biele prádlo tak biele. Zároveň sa perkarbonat sodný dá používať v domácnosti aj na čistenie odpadov, zatuchnutych fliaš, termosiek. Za mňa top produkt ❤️
@matullienka ďakujem 😉
@slniecko5 prášky na pranie Denk mit odporúčali ľudia čo majú ležiacich pacientov, vyperie všetko a je to pravda. Fialový na farebné a zelený na biele.
@babulkomale v poriadku. Mňa neoslovil.
@babulkomale súhlasím, ten na biele je super
@slniecko5 a ktory prášok je pre teba top?
@babulkomale mám rada Savo, aj na farebne, aj ten univerzál, teraz mam Persil a dávam aj Puer k tomu, ale top bol prášok z chorvatska Faks, to boli nádherne žiarové veci. Ale Savo je výborne aj wc čistič, dezinfekčný sprej atd. Možno sa Denkmit rokmi zlepšil, kupila som ho raz a dávno už.
@barbo24 iný už ani nepoužívam. A môžu byť škvrny aké len chcú. Za mňa tiež topka 🙂
@snowflakenel well done majú aj v lidli...2,5€

@matullienka neposlala si aký odvapnovac👌😊