Tipy na cenovo dostupné vyhladzujúce kondicionéry na vlasy
Ahojte. Prosím, vedeli by ste mi poradiť dobrý vyhladzujúci kondicionér (cenovo dostupný), po ktorom nebudem mať tak skoro mastné vlasy? Mám husté nepoddajné vlasy. Ďakujem vopred za tipy
je to sice maska, ale to je jedno, pouziavm ako kondicioner, rozdiel je len v baleni 🙂 Aussie modra pol litrova hydratacna. vela kvalitnej muziky za malo penazi. tiez mam dlhe huste krepate vlasy.
neporadím úplne presne,
aj mne sa mastia, mám ich jemné, účes hned padne a ako slamená strecha, tak som si dala urobiť trvalú. pri umývaní mám pocit že su ako z chemlonu, ale v TETA som si kúpila balzam s výťažkami obilia a keratínom, je výborný a veľmi podobvný balzamom z krabičiek s farbami na vlasy. veľmi som spokojná, lebo 2 iné som musela vyhodiť
@cacianka aký to je balzam?
@anonym_autor odporúčam naozaj cenovo dostupnú radu z dmky: balea plex care(strieborná etiketa s bledoružovým obalom). používam šampón a masku (dokopy asi za 5€) a naozaj výborné výsledky. majú celú radu aj olejček, kondicionér. mám odskúšané takmer všetko, ale na rýchlo sa mastiace a objemné vlasy s ktorými sa ťažko pracuje odporúčam práve šampón a masku. taktiež by som odporučila umývať si šampónom iba pokožku hlavy. vlasy umyť iba penou ktorá vám stečie po vlasoch. ideálne našampónovať a zmyť dvakrat po sebe. taktiež mi veľmi pomohlo si do polosuchých vlasov dávať arganový olej (taktiež z dm asi za 2€, žlté balenie). okrem toho raz za čas do vlasov používam takú masku taktiež z dm je to značka swiss-o-par. sú to také malé sáčiky na jedno použitie a jedna stojí okolo 70 centov. majú viac druhov mne sa najviac osvedčila žihlavova a medová. viete si to všetko vyhladat v dm aplikácii.
nie som žiadny odborník, ale mala som podobný problém a vlasy sa mi po dvoch mesiacoch tejto rutiny dali krásne dokopy. 🙂
je to sice maska, ale to je jedno, pouziavm ako kondicioner, rozdiel je len v baleni 🙂 Aussie modra pol litrova hydratacna. vela kvalitnej muziky za malo penazi. tiez mam dlhe huste krepate vlasy.
@anonym_cd2fa0 mne napriklad Aussie absolutne nepomaha.cize za mna malo muziky za malo penazi
@anonym_autor za mna Elseve z tych cenovo dostupnych
@cacianka aký to je balzam?
@anonym_ab9ffc nejde mi pridať fotku, Regenerační kondicionér KERATIN + vitamínový olej z obilních klíčků. Panthenol Lecitin. bez parabenú a silikonú.
Biela plastová fľaška, cca 2-3dcl, svetlomodrá nálepka a v dolnej časti má fotku 5 klasov obilia. mali myslím 2 druhy. ten druhý neviem aký.

neporadím úplne presne,
aj mne sa mastia, mám ich jemné, účes hned padne a ako slamená strecha, tak som si dala urobiť trvalú. pri umývaní mám pocit že su ako z chemlonu, ale v TETA som si kúpila balzam s výťažkami obilia a keratínom, je výborný a veľmi podobvný balzamom z krabičiek s farbami na vlasy. veľmi som spokojná, lebo 2 iné som musela vyhodiť