Tipy na starostlivosť o chemlónové vlasy
Baby, mám hrozné ale naozaj hrozné vlasy “dobre” vyzerajú len po umyti ale ani to nieje žiadna výhra. Žiadne tepelne úpravy nepoužívam raz za čas ale naozaj malo kedy fenujem. Lesk na vlasoch žiadny len ako keby som mala konsky chvost namiesto vlasou 🙈 rozmýšľam teraz nad týmy šamponmy od hairburst len neviem či to nieje len ospevovany marketingový ťah.. poraďte prosím čo robiť ja už som zúfalá a hambim sa za tie vlasy. Take zamotané že ani rozcesat nejdú suché chemlonove no hrôza
@luss0509 prikláňam sa k rade skúsiť cgm. A aj keď nebudeš mať kučeravé vlasy, tak ak si naštudujes, čo vlasom chýba, tak im veľmi pomôžeš. Tiež som mala chemlon na hlave. Mojim vlasom chýbala hydratácia a zle im robí čokoľvek s proteinom. Väčšina drogerkovych šampónov obsahuje proteín a tým pádom som zbytočne skúšala jeden za druhým. Až keď som naštudovala cgm, tak som si dokázala kúpiť správny šampón a kondicionér a začala si pravidelne dávať hydratačnu masku. Moje vlasy potrebujú tej hydratácie naozaj veľmi veľa, inak vyzerajú presne, ako píšeš.
Skúsila si už olej?
@luss0509 som kaderníčka, ako sa staráš o vlasy? Ako často umyvas? A čo všetko aplikujes na vlasy? V prvom rade vymen šampón za bezsulfátovy, zarad do rutiny hydratacnu masku a nikdy nezabudni na kondicionér, vlasy po umytí vždy vysuš fenom, nemusíš s horúcim vzduchom a pouzivaj termoochranný sprej keď chodíš povonku, pred slnkom si treba chrániť aj vlasy. V kadernictve by som sa objednala na čistenie vlasov a nejakú hĺbkovú kúru.
@luss0509 som kaderníčka, ako sa staráš o vlasy? Ako často umyvas? A čo všetko aplikujes na vlasy? V prvom rade vymen šampón za bezsulfátovy, zarad do rutiny hydratacnu masku a nikdy nezabudni na kondicionér, vlasy po umytí vždy vysuš fenom, nemusíš s horúcim vzduchom a pouzivaj termoochranný sprej keď chodíš povonku, pred slnkom si treba chrániť aj vlasy. V kadernictve by som sa objednala na čistenie vlasov a nejakú hĺbkovú kúru.
@83lenka83 no umývala som kazdy deň, skúsila som to teraz obmedziť na každý druhý tretí deň no žiadna zmena je to ešte horšie keďže .. mozem poprosiť o nejaké konkrétne značky samponou a nejakú tu masku ?
@83lenka83 no umývala som kazdy deň, skúsila som to teraz obmedziť na každý druhý tretí deň no žiadna zmena je to ešte horšie keďže .. mozem poprosiť o nejaké konkrétne značky samponou a nejakú tu masku ?
@luss0509 ja používam na salóne produkty ASP, pre teba odporúčam radu ASP age prevent bezsulfátovy šampon a kondicionér a plus k tomu masku ASP kitoko hydro revive. Ja umyvam vlasy raz za 7-8 dní.
@luss0509 bez dokladneho poznania konkretneho vlasu su vsetky odporucania uplne zbytocne. Ten sampon, ktory odporuca pani kadernicka, moze byt super, ale ci bude super aj na tvoje vlasy, to ona a ani ty nemozete vediet bez toho, aby si si spravila test, co vlasu chyba.. Preto akekolvek triafanie sa do produktu je vyhadzovanie penazi von oknom.
@luss0509 bez dokladneho poznania konkretneho vlasu su vsetky odporucania uplne zbytocne. Ten sampon, ktory odporuca pani kadernicka, moze byt super, ale ci bude super aj na tvoje vlasy, to ona a ani ty nemozete vediet bez toho, aby si si spravila test, co vlasu chyba.. Preto akekolvek triafanie sa do produktu je vyhadzovanie penazi von oknom.
@akvi preto som odporučila tento šampón pretože sa mi osvedčil ako pre hrubý tak aj pre tenký, farebný, nefarbeny, zdravý aj zničený vlas, dokonca pomohol aj pri psoriaze a používajú ho aj moje deti.
@akvi preto som odporučila tento šampón pretože sa mi osvedčil ako pre hrubý tak aj pre tenký, farebný, nefarbeny, zdravý aj zničený vlas, dokonca pomohol aj pri psoriaze a používajú ho aj moje deti.
@83lenka83 to nerozporujem, môže sedieť x ľuďom. Dokonca som si pozrela zloženie, naozaj vyzerá dobre. Každopádne stojím si za tým, čo som napísala vyššie. Bez poznania konkrétneho vlasu je to zase len triafanie. Mám kamarátku, s ktorou sme začali cgm spolu. Naše vlasy vyzerali úplne rovnako. Napriek tomu nám vôbec nesadli rovnaké produkty. Až keď sme si poctivo spravili testy, tak sme pochopili, že prečo.

Odporúčam prírodne šampony od cyprianus. Mne vlasy zachránili