Tipy na svieži nový účes
Chcem sa poradiť , moje vlasy sú takéto teraz a potrebujem zmenu mala som balayage ale nebolo mi to moc vidieť. Poraďte mu čo sa mi hodí a čo si mám dať?
Som maminkou 4 deti chalanov takže potrebujem niečo čo je také fresh, dodá mi takú šťavu do tvare 😀 ďakujem 🙂
Prepáčte ak to sem nepatrí ;)

@vojtasova za mňa naj 1
Dvojka v tmavsej. Tie kratsie ta neskutocne omladili
Ked si predstavim sviezi uces, tak su to istotne kratke vlasy, alebo teda kratsie, ako mas momentalne. Farba ako na poslednej fotke, alebo nieco tmavsie, ubera ti to roky 🙂
Ked si predstavim sviezi uces, tak su to istotne kratke vlasy, alebo teda kratsie, ako mas momentalne. Farba ako na poslednej fotke, alebo nieco tmavsie, ubera ti to roky 🙂
@micha1linka manžel by asi kratšie vlasy neprežil 😀🤭 tmavšie mi zevrsj pridávajú vek
@vojtasova Neviem no, podla tych fotiek sa mi praveze zda, ze viacej ti svedcia tie tmavsie 🙂 Aj tak som za tu poslednu fotku teda. Len nedavaj ofinu, to sa moc nehodi.
@vojtasova predposledný
3 alebo 4, ofinu určite nie, a tie tmavé bordove určite nie
Na 2.foto vyzeras ako mlada studentka 🙂, mne sa paci aj farba.
za mňa číslo 2..ani dlhé, ani krátke a veľmi by ťa to omladilo 😉
Najviac ťa omladil účes č. 2. Aj ti pristane.
Ofina určite nie a úplne tmavá farba tiež nie.
Za mňa do hneda
2 ale hnedé.Ta bledá je moc nevýrazná, splýva ti s pleťou, nepáči sa mi.V tmavej ti krásne vyniknú oči
Foto 2 a farba taka ako na foto alebo ako na poslednej fotke. Urcite nie velmi tmave
Ta dvojka je top. Krátke vlasy su niekedy 100x lepšie ako dlhé.
Tie krátke a blond ako dievčatko 👌
@micha1linka manžel by asi kratšie vlasy neprežil 😀🤭 tmavšie mi zevrsj pridávajú vek
@vojtasova môžem sa spýtať, ako konkrétne by to neprežil?

Mne sa páči číslo 1,5 a posledny účes 👍