Tipy na svieži nový účes
Chcem sa poradiť , moje vlasy sú takéto teraz a potrebujem zmenu mala som balayage ale nebolo mi to moc vidieť. Poraďte mu čo sa mi hodí a čo si mám dať?
Som maminkou 4 deti chalanov takže potrebujem niečo čo je také fresh, dodá mi takú šťavu do tvare 😀 ďakujem 🙂
Prepáčte ak to sem nepatrí ;)

účes č. 1 - ale skrátiť dĺžku a farbu prirodzenejšiu blond ...
Mňa by zaujímalo ako si spravila tieto fotky aký tip vlasov si dať? Tiež rozmýšľam nad zmenou.
Mňa by zaujímalo ako si spravila tieto fotky aký tip vlasov si dať? Tiež rozmýšľam nad zmenou.
@anonym_3caf45 chat gemini 🙂
Mne sa veľmi páči ten druhý návrh. Omladil ťa a je fresh
@vojtasova autorka, krátke si určite nedávaj - zostaršilo by ťa to. Celkovo je "bob" najhorší účes na svete 😃
A čo si evidentne väčšina neuvedomuje, fotky z aplikácie skresľujú, pretože vyfiltrujú pleť a preto vyzerá autorka "sviežejšie", takže to nie je farbou vlasov 😉
Za mňa ti to pristane tak ako to máš. Určite si nedávaj tmavú ani vyslovene bielu či sivú. Určite blond
Určite jedno z tých hnedých. 👌👌 Hneď ako keby si mala o niekoľko rokov menej a tvar ti tam vynikne. Tie svetlé ti pridávajú vek a stracas sa v nich.
Ale to je len môj pohľad ako kaderníčky. Aj tak zákazníčky majú posledné slovo na ich zodpovednosť 😀
@vojtasova Vedela by si mi aj napísať presný postup ako to spraviť, ja sa nevyznám do týchto novodobých technológií.
S tou svetlou chladnou tak trochu splyvas. Ale to tazko odhadnut tvoju reálnu farbu pleti podla foto.. a jednoznacne kratsie, po plecia nejako, prevzdusnia sa tie vlasy, ozijes..
za mna urcite blond, skoda by bolo tak krasne blond vlasy farbiť na tmavú farbu.
krátka ofina ti nepristane, ubera krasu ociam, takze bud 1, alebo ta posledná v komentároch, co si dala 11:28 sa mi velmi paci ten blond melir
@vojtasova mne chat gemini napisal toto:
@vojtasova mne chat gemini napisal toto:
@anonym_0d23cf určite 2
2 a kludne kratsi bob.
1 budes udrziavat?
Skus si este hodit 2. V hnedej alebo orieškovej farbe.
@micha1linka manžel by asi kratšie vlasy neprežil 😀🤭 tmavšie mi zevrsj pridávajú vek
@vojtasova ostrihať po plecia a trocha postupne boky a buď fúkať von na starosti, alebo dnu
Nájdem obrázok.Mas peknú tvár aj husté vlasy, ale do tmavších by som nešla, ak sa nebudeš výraznejšie licit
Skus si este hodit 2. V hnedej alebo orieškovej farbe.

@vojtasova za mňa účes 2, rýchlo upravis, je vhodný aj na zimu pod čiapku, ubral ti vek 👍