icon

Trichologické vyšetrenie: Oplatí sa navštíviť Hair Therapy?

janulcek33
Dnes o 08:35

Som objednaná na trichologicke vysetrenie kvoli dlhodobému padaniu vlasov, mám aj lysiny, už trochu dorastajú. Odporučila mi to endokrinologicka. Idem do salónu Hair Therapy. Mate skúsenosti s týmto salonom a s vlasovú kozmetikou andreine? Idem na vstupne vysetrenie plus procedúra a potom by som raz mesačne chodila na indické zábaly. Že či sa to oplatí finančné, či to naozaj pomôže alebo je lepšie navštíviť dermatologa?

sara07
Dnes o 09:45

každému zaberie niečo iné , dermatologa si strihni tak či tak
prípadne kym sa ti to vyrieši si kup tupe, teraz je toho dost, su aj salony napr v brne kde si odskušaš , pokecaš ...

anonym_f1bdc0
Dnes o 12:47

@janulcek33 mne vzdy pomohol len riadny statny dermatolog. Ziadne sukromne kliniky ani trichologia a mezoterapie ktore idu len do penazi mi nepomohli. Mam bohate skusenosti s vypad.vlasov, a uz presne viem co zabera, co nie (mne). Mozno to bude klise, ale naozaj treba zistit pricinu a neriesit len prejav = vypadavanie vlasov. Pricinu mi vzdy zistili dobri kozni lekari, cez rozsirene vysetrenia. Tricholog si len pomudroval, ukazal cez kameru aku mam pokozku hlavu, korienky, kolko vlasov z 1 korienka vyrastá a tiez ci sa vlasy stencuju. A to bolo vsetko. Zbytocne vyhodene peniaze.

janulcek33
autor
Dnes o 13:13
@anonym_f1bdc0

@janulcek33 mne vzdy pomohol len riadny statny dermatolog. Ziadne sukromne kliniky ani trichologia a mezoterapie ktore idu len do penazi mi nepomohli. Mam bohate skusenosti s vypad.vlasov, a uz presne viem co zabera, co nie (mne). Mozno to bude klise, ale naozaj treba zistit pricinu a neriesit len prejav = vypadavanie vlasov. Pricinu mi vzdy zistili dobri kozni lekari, cez rozsirene vysetrenia. Tricholog si len pomudroval, ukazal cez kameru aku mam pokozku hlavu, korienky, kolko vlasov z 1 korienka vyrastá a tiez ci sa vlasy stencuju. A to bolo vsetko. Zbytocne vyhodene peniaze.

@anonym_f1bdc0 Tak skúsim aj ja radšej toho dermatologa, už som mu písala ohľadom termínu. A sko prebieha také vysetrenie?