Trvalá na jemné vlasy - skúsenosti a rady
Trvalá na jemné vlasy. Skúsenosti. Mám úplne jemne vypadávajú. V práci ich musím mať v cope. Chcem aby vyzerali objemnejšie. Ale nie že si dám trvalú a vypadá mi ich viac. Chcem vedieť aké to je mať trvalu. Či treba niečo špeciálne pre to robiť. Či si ich viac neznicim
To sa ešte nosí? Však budeš jak 100 ročná babka demokratka
@anonym_4f07b0 trvala na vlasy dlhe nieje ako pre 100 rocnu . Davaju sa aj sirsie natacky a robi sa slabsia trvala skor na objem vlasov
trvala samotna ked sa vie je krasna..ale ... aniz atie roky sa nevynasla taka,co by neznicila vlasy .. nehovoriac o vyrastkoch ..pol hlavy rovna pol zvlnena... mas jemne vypadavajuce vlasy- naco ich este viac tyrat? radsej kratsie s dobrym strihom a starat sa o ne- co najmenej chemie a budes krajsia ako s chemlonom a 4 chlpmi
@anonym_4f07b0 Nositeľky mena Monika si očividne dávajú trvalé na vlasy.... To o nich vypovedá viac než dosť.
mam dlhsie vlasy, nosim trvalu roky mam velmi jemne vlasy a hlavne mam ich malo. robi mi objem a som nesmierne spokojna. ziadna speci starostlivost. krealitovy sampon, condicioner, tuzidlo, niekedy po trvalej mi padaju viac vlasy chvilu, ale je to skor mechanicke poskodenie natackami, ale vacsinou je to ok
mam dlhsie vlasy, nosim trvalu roky mam velmi jemne vlasy a hlavne mam ich malo. robi mi objem a som nesmierne spokojna. ziadna speci starostlivost. krealitovy sampon, condicioner, tuzidlo, niekedy po trvalej mi padaju viac vlasy chvilu, ale je to skor mechanicke poskodenie natackami, ale vacsinou je to ok
@anonym_7295ed tiez som si davala niekedy a nikdy som nemala vlasy ako chemlon..
Treba nájsť kaderníčku, čo má skúsenosť s trvalou a nechať pôsobiť určite krátko. A môže to byť dobré riešenie.

@monika260592 Já som tiež túžila po vlnitých a objemových vlasoch. Dala som si trvalú a prišlo sklamanie. Vlasy zničené a jediné čo bolo na tom fajn, že mi nemasneli. Treba nájsť kaderníčku, ktorá robí trvalú a vie aj poradiť. Ale keďže každý vlas je iný ani ona nezaručí 100%výsledok.