icon

Ùčes - vaše skúsenosti

1. júl 2022

Baby, len taký výlev.. Nebola som rok u kaderníčky, vlasy mi dorastli, išla som s rôznymi obrázkami, že chcem nejakú zmenu. Ošmikala má podľa seba, s tým, že nemám na to vlasy a bla bla.. išlo o krátky prestrihaný účes. Podľa mňa ona nevie strihať. V dnešnej dobe nájsť dobrú kadernicku je ako hľadať ihlu v kope sena. Nechcem byť hnusná, ale zväčša tieto dievčatá na ZŠ, boli najhoršie žiačky v škole a dnes si účtujú 20€ za 1/2 h. A nevedia ani strihať... Česť výnimkám. Niekedy keď vidím rôzne videá aké perfektne zmeny urobí kaderník, tak žasnem. No v práci nikto môj účes nijako nekomentoval, podľa toho viem, že nič moc. A naozaj nič moc. Keď niekomu ukážem obrázok a zostriha vlasy presne naopak, tak no koment.. Zato som sa dozvedela všetky klepy, už som bola z nej nervózna...Viac ku nej nepôjdem... Vaše skúsenosti?

Strana
z2
autor
1. júl 2022

@sima1415 moja dcéra má z tohto ,,traumu,, tiež dlhé vlasy, že odstrihnúť len konce a kaderníčka jej ostrihala po plecia. Teraz jej už zas dorastli a boji sa ísť, že jej to zas nejaká osmika

1gramofon
1. júl 2022

Keď som šla k staršej pani s nemodernym salonom, tak ta ma vedela pekne ostrihať a to naozaj kuzlila pretože som k nej viacx prišla so zničeniu hlavou. Mladsie nič moc, musela som si to doma opravit a samozrejme si pýtali viac. Už som v inom meste, tu je aj pristrihnutie za 70e takže sa striham sama, nič zložité samozrejme, len pristrihnutie

Strana
z2