icon

Účesy pre mamy na stužkovej

2. nov 2025

Ahojte, ake ucesy zvyknu nosit mamy na stuzkove svojich deti? Mam pekne dlhe rovne vlasy po lopatky.. len neviem co sa hodi ist s natocenymi zehlickou rozpustenymi vlasmi (vacsinou nosim rozpustnene).. lebo kvoli vypnutym vlasom by som asi musela ist ku kadernicke, sama to asi nezvladnem - zvladnem max stipec si zapnut.. je vhodne is s rozpustenymi?

lindous
2. nov 2025

Je to úplne v poriadku 🙂

dorizzz
2. nov 2025

@anonym_autor podľa mňa áno, ty tam nebudeš dôležitá, je to slávnosť vašich detí a hviezdiť majú hlavne oni ☺️

felycity
2. nov 2025

Ano, u nas teda vela ucesov mamy nemali.

autor
2. nov 2025

Dakujem za odpovede. Tiez si myslim, ze ta slavnost nie je o mne a zda sa mi zbytocne minat este aj za kadernika. Ale zase viem, ze urcitu vaznost si slavnost vyzaduje, preto som bola na pochybach. Ale ukludnili ste ma, ze nebudem jedina, dakujem.

danielahamar
2. nov 2025

U nás tiež nemali účes, možno z 20, asi 5

lindous
2. nov 2025
@anonym_autor

Dakujem za odpovede. Tiez si myslim, ze ta slavnost nie je o mne a zda sa mi zbytocne minat este aj za kadernika. Ale zase viem, ze urcitu vaznost si slavnost vyzaduje, preto som bola na pochybach. Ale ukludnili ste ma, ze nebudem jedina, dakujem.

@anonym_autor My sme aj ako stužkované mali väčšina iba rozpustené natočené vlasy 🙂

anonym_c111c2
2. nov 2025

za mna je to nedbanliva, odflaknuta priprava. davas tym najavo, aku vaznost tomu pripisujes...stuzkovu ma dieta raz v zivote...tak snad na toho kadernika naskrabes...ine je mlade dievcata, tam sa to hodi

thereisabear
2. nov 2025

Za mňa dobre natočené žehličkou môžu (samozrejme nemusia) byť krajšie ako vypnuté od kaderníčky.

autor
2. nov 2025
@anonym_c111c2

za mna je to nedbanliva, odflaknuta priprava. davas tym najavo, aku vaznost tomu pripisujes...stuzkovu ma dieta raz v zivote...tak snad na toho kadernika naskrabes...ine je mlade dievcata, tam sa to hodi

@anonym_c111c2 tak asi nemam dost penazi na rozhadzovanie, to ti nenapadlo? Stuzkova stala takmer 500 eur, oblecenie, topanky pre dceru. Som rozvedena a od otca som pytala polovicu a myslis, ze poslal? Hlavne ze si tam sadne oproti mne akoby sa nechumelilo. Kvoli dcere to teraz riesit nebudem, nech tam na seba ofucene nepozerame cely cas, nech si dcera uzije pekny pokojny vecer bez hadok. Fakt nemam tie peniaze nazvys..

gelifil
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_c111c2 tak asi nemam dost penazi na rozhadzovanie, to ti nenapadlo? Stuzkova stala takmer 500 eur, oblecenie, topanky pre dceru. Som rozvedena a od otca som pytala polovicu a myslis, ze poslal? Hlavne ze si tam sadne oproti mne akoby sa nechumelilo. Kvoli dcere to teraz riesit nebudem, nech tam na seba ofucene nepozerame cely cas, nech si dcera uzije pekny pokojny vecer bez hadok. Fakt nemam tie peniaze nazvys..

@anonym_autor to si mala napisat hned...a dcere si mala vysvetlit vopred, ze nebudes sponzorovat jej nepodareneho otca

autor
2. nov 2025
@gelifil

@anonym_autor to si mala napisat hned...a dcere si mala vysvetlit vopred, ze nebudes sponzorovat jej nepodareneho otca

@gelifil Vies co, som rada, ze vobec sa o nu zaujima. Ona sa tesi, ze pride. Nechcem jej tento pekny den kazit. Fakt su to len prachy, ja radsej usetrim na sebe. Ale pozeram aj tutorialz na youtube prave, mozno nejaky uces zvladnem aj sama vykuzlit

gelifil
2. nov 2025
@anonym_autor

@gelifil Vies co, som rada, ze vobec sa o nu zaujima. Ona sa tesi, ze pride. Nechcem jej tento pekny den kazit. Fakt su to len prachy, ja radsej usetrim na sebe. Ale pozeram aj tutorialz na youtube prave, mozno nejaky uces zvladnem aj sama vykuzlit

@anonym_autor ano, alebo popros nejaku kamosku...drzim palce

anonym_c75e5f
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prepáč, ale prečo dcéra nepýtala polovicu od otca? Chápem, že ho tam chce mať, ale mne ako dieťaťu by bolo trápne, keby mala mama zacvakať aj za otca, ja by som ho postavila pred hotovú vec, 250eur, aby si mohol ísť na stužkovú

autor
2. nov 2025
@anonym_c75e5f

@anonym_autor prepáč, ale prečo dcéra nepýtala polovicu od otca? Chápem, že ho tam chce mať, ale mne ako dieťaťu by bolo trápne, keby mala mama zacvakať aj za otca, ja by som ho postavila pred hotovú vec, 250eur, aby si mohol ísť na stužkovú

@anonym_c75e5f vie, ze som ich pytala ja.. iba som sa pytala, ci ich nahodou neposlal jej (lebo vyzivne od 18 posiela jej), takze vie, ze este neposlal, tak asi mu pisala, neviem. Ale ona nerada s nim riesi tieto financne otazky, ked bola mladsia, sa rozplakala, ked som ju o to prosila (tykalo sa to skolskeho vyletu tusim), ze jej to je neprijemne s nim preberat (lenze on mi mesiac neodpovedal a telefon nebral).. ale vodicak nebude mat, kym tie peniaze si od otca nevypyta sama a jej ich vopred neposle.. inak on jej ani dar na 18tku nedal, taky to je otec :(

eeffka
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

https://www.youtube.com/watch?v=923YMiwJUWc

Myslim ze toto zvladnes doma za 10min ak mas na to vlasy, pekne,uprqvene, 3gumicky a 5sponiek, prijemnu zabavu

anonym_c75e5f
3. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_c75e5f vie, ze som ich pytala ja.. iba som sa pytala, ci ich nahodou neposlal jej (lebo vyzivne od 18 posiela jej), takze vie, ze este neposlal, tak asi mu pisala, neviem. Ale ona nerada s nim riesi tieto financne otazky, ked bola mladsia, sa rozplakala, ked som ju o to prosila (tykalo sa to skolskeho vyletu tusim), ze jej to je neprijemne s nim preberat (lenze on mi mesiac neodpovedal a telefon nebral).. ale vodicak nebude mat, kym tie peniaze si od otca nevypyta sama a jej ich vopred neposle.. inak on jej ani dar na 18tku nedal, taky to je otec :(

@anonym_autor chápem ťa, je to kretén, kašli na somára, uži si stužkovú

mergimar
4. nov 2025

@anonym_autor mám vlasy po pás a mala som ich rozpustené, kulmou natočené. Bola som u kaderníčky. Väčšina mám s dlhými vlasmi tak mala. Stužkovú sme mali pred 2 týždňami.

conquestor
4. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor som kaderníčka, a celkovo veľkolepé ucesy sa uz nosia výnimočne...na stužkovú, skôr len natočené,jemné upravené...co mi vravia zákaznícky,su prekvvapene koľko žien ide vyslovene neupravenych🙉 maturantov,tiez najčastejšie natočené,prípadne uces vypnutý alebo len vysoký hladký cop

autor
4. nov 2025
@conquestor

@anonym_autor som kaderníčka, a celkovo veľkolepé ucesy sa uz nosia výnimočne...na stužkovú, skôr len natočené,jemné upravené...co mi vravia zákaznícky,su prekvvapene koľko žien ide vyslovene neupravenych🙉 maturantov,tiez najčastejšie natočené,prípadne uces vypnutý alebo len vysoký hladký cop

@conquestor Ja sa nechystam ist neupravena..vyzehlit, natocit na zehlicke vlasy a zalakovat vsak zvladnem aj doma, kym nejaky vypnuty uces by vyzeral amatersky, ak by som si ho robila sama

anonym_731be7
4. nov 2025

Joj moja Nerob si starosti keď máš pekne vlasy urob tak ako myslíš ja mam dlhé vlasy pod lopatky a len som umyla vyzehlila a rozpustené som nechala malo mamky mali spoločenský účes dcéra áno ona bola u kadernícky ved to je jej deň dokonca aj triedna mala rozpustené vlasy a sponku náboku vo vlasoch🫠

dorizzz
5. nov 2025
@anonym_c111c2

@anonym_c111c2 Neblázni, aj chlapi si majú dať urobiť účes? U nich to nie je odfláknutá priprava, že si iba umyjú zadok a tvár a idú dieťaťu na stužkovú?

lubica980
7. nov 2025

My máme dnes stužkovú a ja idem jednoducho učesaná vlasy do boku mám krátke vlasy Bob trochu výročím konce a hotovo.... Presne stužková je o našich deťoch

bonboniera
7. nov 2025
@dorizzz

@anonym_c111c2 Neblázni, aj chlapi si majú dať urobiť účes? U nich to nie je odfláknutá priprava, že si iba umyjú zadok a tvár a idú dieťaťu na stužkovú?

@dorizzz ak si vôbec umyjú, niektorí by ešte aj za to chceli medailu 🙂
Autorka vôbec neries a rypalky nepočúvaj, upravená žena nemusí mať tortu na hlave. Užite si stuzkovu 🙂