Účinné riešenia na vrásky pod očami
Poraďte, čo máte odskúšané a účinné na vrásky pod očami? Sú viditeľné hlavne keď sa usmievam.
Mne krásne zaberá (až som sama prekvapená) kávový krém na očné okolie. Skúsila som zopár znaciek, nič neuškodilo, no nevidela som výsledky. Značku nepíšem, lebo tu je všetko reklama. Je to menšia česká firma. Daj si do Google "kávový očný krém", možno ti ho vyhodí. Je v hnedej dozicke s dreveným vrchom.
Jesť ovocie zeleninu, veľa piť, hydratovať pleť, masaž tváre každy deň. Nefajčiť, nepiť alkohol.
@anonym_autor sa nesmej a je
Vsetci mame vrasky okolo oci ked sa usmievame, ved je to normalne 🙂 ale ano, spf, retinal, hydratacia, spanok, vyziva, no stres.. tie klasicke veci co pomahaju
Jesť ovocie zeleninu, veľa piť, hydratovať pleť, masaž tváre každy deň. Nefajčiť, nepiť alkohol.
@panonia nefajčím, nepijem, ale vek nezastavím 😕
Mne krásne zaberá (až som sama prekvapená) kávový krém na očné okolie. Skúsila som zopár znaciek, nič neuškodilo, no nevidela som výsledky. Značku nepíšem, lebo tu je všetko reklama. Je to menšia česká firma. Daj si do Google "kávový očný krém", možno ti ho vyhodí. Je v hnedej dozicke s dreveným vrchom.
@mima172 ďakujem krásne, myslím, že som ho našla 🙂 názov značky začína na B.
@anonym_autor botox
A kolko máš rokov?
@anonym_autor Áno. Mne sadol veľmi dobre. Najskôr mi vadilo, že ostáva dlhšie akoby mastný ale zvykla som si nato a normálne sa mi zdá, že mám vejariky okolo očí fakt menšie ako predtym.
@mima172 super, ďakujem krásne, vyskúšam 🙂
@anonym_autor botox
@knihomolka2 viem, že sa dáva na "vejáriky" , ktoré sa tvoria po stranách od očí. Ale pod oči asi nie, tam je veľmi jemná koža. Ale to si len myslím, nezisťovala som.
@knihomolka2 viem, že sa dáva na "vejáriky" , ktoré sa tvoria po stranách od očí. Ale pod oči asi nie, tam je veľmi jemná koža. Ale to si len myslím, nezisťovala som.
@anonym_autor mne dava aj po oci, ale nie pre kazdeho je to vhodne
Vyhybat sa slniecku, ked uz na nom som (aj ked nie som) pouzivat vysoky spf, hydratovat hlavne zvnutra - pit dostatok tekutin, ja pouzivam retinal na noc. Vrasky, ktore uz vznikli ziadnym kremom nevyzehlis.

hydratovať a hydratovať a spevňovať ... je jedno aká značka, dôležitá je pravidelnosť a dôslednosť. ASAP