icon

Účinné riešenie na jazvy na tvári

19. feb 2025

Ahojte, potrebujem poradiť už som káže možné všetko po zisťovala a stále sa neviem rozhodnúť. Moja pleť je v hroznom stave podľa mňa. Bola som už na chemickom peelingu 40% malo to účinok nie veľký. Ďalej som bola na mezoterapiu vlastnou krvou, tam ten účinok bol nulový. No a stále má trápia moje jazvy a vyrážky, a zháňam nejaké dobrého doktora s ktorým máte dobré skúsenosti a mohli by ste mi prosím aj poradiť. Okres Prešov, Košice. Veľmi rada by som sa zbavila mojich jazviciek na tvári. Stravujem sa od januára primeranou stravou, dávam si na to pozor. Posielam fotky a po prípade mi môžte poradiť, čo by mi pomohlo. Ďakujem
Moja tvár je preto také červená na tejto fotke, lebo som absolvovala vtedy mezoterapiu.

Účinné riešenie na jazvy na tvári
anajka266
19. feb 2025

Myslím si,že máš úplne bežnú pleť. To, čo vidíš na nete, sú upravované fotografie, ktoré s realitou nič spoločné nemajú. Aj tá najlepšia modelka má podobnú pleť so skutočnými pórmi a nedokonalosťami.

spongebob1
19. feb 2025

Dovod mezoterapie? Ved si mlada a vobec ju nepotrebujes. Niekdo si potreboval pomastit vrecko. 🙄
Vyrazky su normalne v tvojom veku, jazvicky nevidim. V prvom rade treba zmenit dennu rutinu. Podla mna ti staci pripravok s obsahom kyseliny salicylovej, na jazvicky frakcny laser. Pozri na IG napr.simona_derm, vyzera na dr., ktora je este dr., nie obchodnicka vo velkom rozsahu.

dobryden
19. feb 2025

Laser si neskusla?Skus este laser,ten vyhladí aj jazvy,naor moju kamaratku uhryzol pes do tvare ked mala 10r,pod oko,ma tam jazvu ale si ju chodi laserom ošetrovať a pekne jej to pomaha,len to musi robit castejsie.

barka1
19. feb 2025

Presne tak, ak tuzis po dokonalej pleti zien z instagramu, používaj filtry.
Máš normalnu prirodzenu pleť. Si mladá, hladas problémy tam, kde nie su. Však počkaj po 40ke.

lilianka28
19. feb 2025

Ja teda tiež na tej fotke žiadne jazvy nevidím.
Ale ak chceš predsa len tip na odstránenie jazvičiek, tak určite skús frakčný laser.

carrot_apple
19. feb 2025

neviem koľko máš rokov,ale ty si ešte vo "vývoji" podľa mňa a jazvy nemáš, niektorým slečnám to trvá dlhšie kým sa hormonálne ustália, určite by som navštívila kožnú a alergologičku ak si myslíš, že to je horšie ako sa mne zdá z fotografie, strava a šport sú základ, nehovorím, že máš vrcholovo športovať,ale dá to veľa pre telo. Ide o harmóniu, o nastavenie.
Mňa by skôr trápilo to zle upravené obočie😎

frzeiovn
19. feb 2025

Ja mám tiež jazvy na tvári, ako pubertiačka som nemala takú pleť ako v 40...a tiež neviem čo mám robiť, chemický peeling a rôzne krémy, gély, nič...tak ak niečo máte sem s tým...

elienn
19. feb 2025

Ja môžem za seba vrelo odporúčať MUDr. Demčovú v PO na Šváboch

ema22270
19. feb 2025

Plet mas peknu 🙂

ivana11155
19. feb 2025

Ahoj. Pozri za posledny tyzden fotky tu na MK co pridali baby, ze chcu riesit plet. Ty mas oproti nim nadhernu plet. Asi je problem len v tvojej hlave. Btw kolegyna bola na mezoterapii kvoli vraskam, ma ich uplne malicko a vysledkok nula nula nic a este aj to malicko sa mi zda horsie. Vyhodne peniaze.

denk
19. feb 2025

Ahoj, kolega mal rovnaký problém, ale vo väčšej miere. Niekoľko rokov cystického akné mu zanechalo na celej tvári jazvy ako malé krátery. Bol na frakčný laser (2x, kvôli ťažkému stavu - sám by bral ešte jedno kolo, ale lekár bol zásadne proti, vraj by bolo škodlivé ísť až do takej hĺbky). Výsledok je úplne skvelý. Nemá ani nebude mať "glass skin", ale jeho pleť vyzerá dobre a zdravo. Inak, máš veľmi pekné črty tváre, keď budeš k tomu ešte aj spokojná so svojou pleťou, budeš mega ☺️ Držím palce!

liusa82
19. feb 2025

ja že na mňa vyblafne nejaký Peirak z Angeliky a toto tu je taká klasika 🙂 možno sem tam nejaká jazvička ak sa otočíš do takého svetla.Aj ja som také mala.Kde tu rýpanec.To má skoro každý čo to na pleti.Ty si jazvy asi ani nevidela také tie ozajstné doliky hlboké po celej tvári to je trápenie.A ak už chceš, tak ja by som išla smer Ba bud klinika Esthetic alebo Tomar do tých chodím ja ak mi dačo treba.Je tam asi najlepšie vybavenie čo sa Sr týka

jaza81
19. feb 2025

Skus laser. Mne skaredo zarastali chlpky na nohach. Predkolenia som uz mala cele bodkovane, flakate, naozaj skarede. Zacala som chodit na epilaciu laserom a krasne to zmizlo. Viem, ze laserom osetruju aj strie a urcite aj jazvicky na pleti. Vyskusaj ist na konzultaciu na nejaku kliniku, su tam urcite experti a vyriesia tvoj problem.

autor
20. feb 2025

@carrot_apple to mi áno nehovor, vieš ako dlho sa snažím zmeniť jeho tvár. Stále natrafim na úplne babracky. Mám 21 rokov ale necítim sa na tento vek cítim sa oveľa staršie, trápi ma veľmi moja pleť. Ono všetko sa to začalo po pôrode. Vtedy so už začala mať problémy z štítnou žľazou, a začali sa mi tvoriť vyrážky, ochlpenie má tvári rukách. Ako ja som mala chlpky všade ale nie takto ako teraz , a vôbec také husté ako mám. Ono to všetko spôsobujú moje hormóny keďže su ako zdivene. Keď to mám tak povedať chodím aj na edokronologiu ale podľa mňa tá pani dr mi dáva samé šumajze a vôbec mi nič nepomáha.

findomatej
22. feb 2025

@barka1 ahoj, prosím čo bude po 40-ke? Riadne sa pýtam, ďakujem.

luciik2111
22. feb 2025

Ahoj,to čomu ty hovoríš jazvy skôr vyzerá ako rozšírené póry pozri si keď tak na internete či sa to podobá tvojej pokožke.. každopádne každý máme nejakú textúru,no mne na to pomáha správna a dlhodobá kozmetika nie furt meniť,niacinamid a chodím či už na hĺbkové čistenie pleti,alebo taktiež na mikrodermabráziu a mám to výrazne lepšie

makodob
30. apr 2025

Odporúčam ti tretinoin, začať 0,05% alebo tazarotene je silnejší. Kúpiš to na fb bazároch, sú to najúčinnejšie retinoidy, pomahajú na akné, jazvy, vrásky a pod. Ale sú to lieky oficiálne na predpis, treba si o tom naštudovať trochu, prípadne mi napíš 🙂