icon

Účinné telové mlieko pre pevnú pokožku po 40-ke

jajuska13
9. jún 2024

Prosím viete mi poradiť naozaj nejaké účinné telové mlieko na spevnenie a vypnutie celej pokožky na tele? Mam krátko pred 40, cvičím doma, som chudšia, ale keď sa na moje telo dostane uhol svetla alebo slnko vidím si všade celulitídu a pokožka je akoby taká už nevypnutá, samozrejme viem ze je to vekom nemám už 20 ani 30, mam dve deti , ani gram tuku , nikdy som okrem tehotenstva nepribrala nijako veľa, plus mínus 5 kg, všetci mi hovoria akú mám super postavu, ale tá celulitida na stehnách a bruchu pritom cvičím s gumami aj činkami doma pravidelne, zadok mam pekný, ale už som toľko krémov vyskúšala a zo žiadneho nemám pocit ze by sa to zlepšilo ani po mesiaci pravidelného natierania po sprche..ja už som zúfalá, moja koža ochabína a celulitida nemizne pri svetle je hrozne vidieť aj keď svieti slnko

stanulienkat
9. jún 2024

Take neexistuje.

mandzula
9. jún 2024

Vek mliekom ani kremom neobabres.

domiklik
9. jún 2024

@jajuska13 bohužiaľ nie je... Mne na zmiernenie celulitídy okrem tréningu pomohla Maderoterapia, pitny režim a infrasauna.

slavomira236
9. jún 2024

@jajuska13 mam 46 je to vekom..s tym neurobis nic..prorodzene starnutie

trema
9. jún 2024

Tu kremy nepomozu.. Podla popisu mi tvoja postava pripada tzv. skinny fat. Skus dostatocne jest a mozno fitko