Účinnosť Bio bronz na opálenie svetlej pokožky
Ahojte máte skúsenosti s Bio bronz?? Mne ani tak nejde o opaľovanie do hneda, ale skôr že som strašne svetlá, biela ako stena a mám problém sa opáliť vôbec, hlavne nohy. Tak či pomáha aj pri tomto?? Nechodím ku moru ani sa bežne opaľovať len také klasické opaľovanie na balkóne napr. ale nikdy ma neopáli a to môžem byť na slnku hodiny.
Ja mam tiez bledu pokozku, bio bronz pouzivam 3. rok, za mna max. spokojnost, konecne hnedy nadych
Musíš kúpiť ale originál. Fakt funguje. Ale nemá faktor takže opaľovací krém si daj tiež.
@adeladulova aky originál ? Tých bio bronze je aj napodobeniny ?
@adeladulova aky originál ? Tých bio bronze je aj napodobeniny ?
@trendyy áno všelijaké mozne
Za mna urcite nie, tiez som svetly typ, tazko sa opalujem. Na Slovensku pri opalovani na kupku to efekt nemalo. Pri mori na silnom slnku som akurat z Biobronzu schytala alergiu, cele nohy vysypane vyrazkami, ktore riadne svrbeli. Natierala som ho len na nohy, na zvysku tela ziadne vyrazky, takze to bolo urcite z biobronzu. Nehovoriac o tom, ze je strasne mastny, nevpije sa do pokozky. Nikdy viac, vyhodene peniaze.
Po negativnej recenzii na FB ma zablokovali, takze som rychlo pochopila ich marketingovu strategiu 🤷♀️

Musíš kúpiť ale originál. Fakt funguje. Ale nemá faktor takže opaľovací krém si daj tiež.