icon

Umelé riasy, ktoré vydržia viac dní

19. jún 2025

Dobrý deň, existujú nejake umelé riasy ktoré vydržia na očiach niekoľko dní od nalepenia? Mala som kúpené nejaké trsy od značky Catrice ale mne to prišlo ako na jednorazové použitie (rozm. na niekoľko hodín) a potom mi to same začalo vypadávať hneď večer.. máte s nejakými konkrétnymi skúsenosť? Ďakujem

lucia13022023
19. jún 2025

Kedysi som nosila trsy aj 5 dní, obyčajne, neviem aká značka ale boli najlacnejšie. To bude skôr lepidlom ako riasami. Skus pozrieť dobre lepidlo.

alyson29
19. jún 2025

Ahoj 🙂 záleží na tom, aké lepidlo používaš – sú klasické lepidlá na pásikové alebo trsy, ktoré držia len na jeden deň, a potom sú lepidlá na predlžovanie rias, ktoré vydržia aj 4–6 týždňov. Tie dlhodržiace majú úplne iné zloženie – ide o kyanoakrylát (niečo ako sekundové lepidlo), ktoré je určené len na profesionálne predlžovanie rias po jednej (3D, 4D atď..). Na pásiky alebo domáce použitie nie sú vhodné, môžu podráždiť oči alebo poškodiť vlastné riasy. Na bežné nosenie sa používajú lepidlá s latexom alebo bezlatexové – tie sú šetrnejšie a držia len počas dňa. Ja si teraz kupujem číre lepidlo od Ardell, má výdrž práve tých 4-6 týždňov, ale keďže si lepim trsy, nie mihalnícu na mihalnicu, vydržia trochu kratšie cca po 3 týždňoch lepim nové.

drews_beauty
21. jún 2025

Teraz fičia aj tieto mihalnice na pár dní, skúšala som to, ale mne to vôbec nevyhovovalo..

https://www.youtube.com/watch?v=482fmb7nGjw