icon

Uprednostňujú muži umelé ženy alebo prirodzenú krásu?

15. mar 2024

Ako vnimate resp co ste poculi od roznych mmuzov
Pacia a pritahuju ich viac umele zeny alebo bude v kurze este prirodzena krasa bez napichanej tvare umeleho zadku a umelych a ostatnych zlepsovakov?
Myslite si alebo co ste poculi pritahuju ich tieto zeny viac alebo sa to uz zunovalo?

Strana
z2
egonsk
15. mar 2024

jednoznacne prirodzena krasa a bez omietky, bez gleju a prehnanych farieb.

dzejny656
15. mar 2024

Ja osobne nepoznám žiadneho muža (a to ich poznám dosť lebo robím v mužskom kolektíve), ktorému by sa páčili vyslovene umelé zeny.

stvura
Autor odpoveď zmazal
justxme
15. mar 2024

Čo počúvam názory z okolia, určite prirodzená. Aj z takého praktického hľadiska. Tá umelost je väčšinou pomerne nákladná, nielen finančne ale aj časovo, ak pre to človek nemá pochopenie tak to časom prejde do výčitiek.

h2
15. mar 2024

Bola tu koncom roka presne takáto diskusia, kopírujem svoj príspevok:

domkakvet
15. mar 2024

Je to rozne, ako sa kazdej zene paci iny tip muza, tak sa aj kazdemu chlapovi paci ina zena, v mojom okoli ide skor o prirodzenu krasu, ale poznam aj takych co sa im vyslovene pacia umeliny.

laurita285
15. mar 2024

Keby som muž a mala by som si vybrať tak si proste vyberiem krásnu ženu a bolo by mi jedno či tú krásu dosiahla tým že bola na plastike nosa alebo že sa s tým narodila 😀

zooeynka
15. mar 2024

Tak ako pise h2....kazdy(okrem borisa)chce prirodzenu, ale peknu, stihlu, po zobudeni upravenu ale bez kila makeupu, proste peknu zenu s peknymi crtami, ale kolko je realnych zien tak prirodzene peknych?

barbora0308
15. mar 2024

Muzi, ktori mi tvrdili, ze sa im pacia "umeliny" v mojich ociach nikdy muzmi ani neboli 😅 takze mam pocit, ako sa hovori, ze si vrana k vrane sada 😉.

lindous
15. mar 2024

Väčšinou muži povedia, že prirodzenosť, kto by povedal, že sa mu páči umelina… prakticky to však polovica mužov vo väčšine prípadov nevie rozoznať resp. v konečnom dôsledku to neriešia 😅 a teda samozrejme sa každému páči niečo iné, niektoré ženy sú naozaj krásne také aké sú aj hneď po zobudení a niektoré úprimne až tak nie…úpravy môžu byť aj decentné… ty buď sama sebou, tak najľahšie spoznas niekoho s kým budete na jednej vlne 😊

hipuska
15. mar 2024

Tak, každému sa páči niečo iné. Chlap, ktorý sám podstupuje takéto vypepsenia ťažko si vie vedľa seba predstaviť prirodzenú krásu. Ale samozrejme, každý tvrdí prirodzená najkrajšia...ale milenkami sa veľmi často stávajú tie umele

minenkak
15. mar 2024

Ale veď pre každého je krása niečo iné

jamimo
15. mar 2024

napíšem za môjho chlapa. Ženy= rozumej Lela Ceterová, Kucherenko, Heringová, Plačková... on nazýva Ples príšer 🤷‍♀️ Nedokáže sa vynadívať v negatívnom zmysle a pochopiť, ako toto môže niekto so sebou urobiť 🤨 Ešte vždy dodá, že baby,ženy s riasami a lá metla, manikúrou čarodejnice, 2 bowlingové gule vo výstrihu, 2 púlky vytrasené v lacných tangáčoch a legínach kde vidíš aj "kávové zrnko" v prednej časti rozkroku, umelými vlasmi v ktorých vidíš plastové spoje a perami z profilu ako skokanský mostík Pavla Ploca vyzerajú tak oduto a asexuálne, skôr poľutovania hodné.
Väčšinou platí rovnica, protiklady sa priťahujú= Ostrí chlapci a tupé dievčatá. Takže áno, vrana k vrane sadá, ženy ktoré majú za pazúrmi aj rannú stolicu si vždy nájdu svojho nápadníka v kategórii Mentálny atlét 😄
Napr. taký Karlos Vémola by si nikdy netrúfol na prirodzene peknú ženu, sympatickú, inteligentnú, zdravo sebavedomú 👆
Iná pesnička je napr. Nela Pocisková, tá má silikóny, a ani nevieš... Takže pomôcť žene k lepšiemu vzhľadu (ak ona má tu potrebu) áno, ale všetko s mierou. Mne sa napr páči, že Tatiana Žideková nemá žiadne prsia, a je s tým úplne OK 👍 (pár x sa k tomu vyjadrovala)
PS: poznám asi 3 chlapov z okolia kt. sa páčia "umelé] ženy" = skôr si niečo kompenzujú...
Ináč nie.

letmebe8
15. mar 2024

@jamimo To s tým Vémolom úplná pravda 😀

tiezjedna
15. mar 2024

Byť prirodzená neznamená byť krásna...😉 Odstrániť nedokonalosti, alebo podčiarknúť prednosti - prečo nie. Dôležité je urobiť to fakt s citom.

jamimo
15. mar 2024

@letmebe8 ináč ženy typu Barbie (Lela) , alebo Plačková= Heringová (podobný typ vzhľadu) akoby ich jedna plastická mater mala 🙄
Ja som fanúšik jedinečnosti. Napr. ryšavé vlasy, sivé vlasy, pehy, ak krivé uško vie byť roztomilé, jazvy, predkus typický pre danú osobnosť, aj žena samá ruka, samá noha vie byť zaujímavá... proste vnímam človeka ako balík all inclusive, ktorý vyžaruje určité čaro a fluidum 😇

barbora0308
15. mar 2024

@tiezjedna Presne. Nie je umelina, ako umelina 😁.

mima172
15. mar 2024

Ja si pamätám ako mi raz jeden kamarát povedal, že každý chlap chce na chvíľu umelú, čiže len "skúsiť" ale na život chce prirodzenú ženu.

oli18
15. mar 2024

Co myslite, do akeho veku sa da napichovat a kolkokrat absolvovat face lift, aby zena v 65ke nevyzerala ako Donatella Versace?

tiezjedna
15. mar 2024

@oli18 dnes už sú omladzovacie metódy úplne inde. Facelift je prežitok s výsledkom Donatelly😉

tinqua
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
15. mar 2024

Nepoznam muza, co by sa mu pacili umeliny, ale uz nie som najmladšia. Ten moj ma odhovaral aj od nechtov a to mam decentne. Co je ale fakt, tak isty typ muzov vyhladava len tento typ zien ako cez kopirak. Napriklad Ruza pre nevestu, ved tam nebola takmer ziadna prirodzena bez uprav. Je to modny trend, darmo.

sandrasstini
15. mar 2024

Hej vacsina muzov chce prirodzene zeny, ale dali by si povedat od dakej peknej prsatej umelinky podla mna.
A zase prirodzena neznamena pekna vsakze, takze toto je taka otazka, na ktoru neexistuje odpoved. Lebo pre mna je prirodzenost aj jemny make up ucesane vlasy a vkusne oblecenie. Kazdy sa rad pozre na pekny obal, ci uz umely s vkusom alebo prirodzeny a niekomu sa pacia aj tie extremy, staci sa prejst cez stare mesto alebo sa pozret do najnovsich aut a vsade sedia kacky a mnohox ani nie pekne a vedla nich na pohlad sympos, tak preco si najde muz takuto zenu? Nikto nevie 🤷‍♀️

janulka1802
15. mar 2024

Ja pracujem vo veľkom mužskom kolektíve a tie názory sa rôznia, sú aj za, aj proti. Pre mňa je podstatný len názor môjho muža. Ostatní muži sú mi úplne ukradnutí, resp. to, aké ženy sa im páčia. Ja som úplne normálna baba aj s prednosťami, aj chybičkami krásy, úplne 100% prirodzená.

76california
15. mar 2024

@jamimo "mentálny atlét" to si musím zapamätať, to budem používať 😀

90909
15. mar 2024

Ono je to v dnešnom svete niekedy docela ťažké posúdiť. O niektorých som napr. ja ani len netusila, ze umeliny sú. Napr. toto je Eiza Gonzales pred a po

annm81
15. mar 2024

@h2 Čo si predstavíš pod "štíhla ako prútik s veľkými prsiami"? Keď sa rozhliadnem po okolí, polovica mladých žien je štíhla - asi by ich všetky nevzali za modelky, ale v mojom okolí sa chápe pod štíhlou ženou aj žena normálnej zdravej postavy, nie len to, čo pod štihlym rozumie módny priemysel. Najbežnejšia veľkosť košíčkov je C alebo D, čo je veľkosť, ktorú bežný muž považuje za dostatočne veľkú. Či žene prsia ani trochu nevysia, na ulici nevidieť a v posteli to potom neriešia už vôbec.

Celý život sa pohybujem v mužských kolektívoch, aj keď chápem, že špecifickejších a že keby som pracovala na stavbe alebo v banke, mohlo by to byť zásadne odlišné, ale v rámci toho, čo poznám ja, tak z umelých žien si v lepšom prípade robia poza chrbát srandu, v horšom im prídu odpudivé. Môj muž je presne ten druhý prípad - nemá rád ani líčenie. A vždy keď ide niekde na úrad a vidí tam ženu s dlhými umelými nechtami, s ktorou musí komunikovať, tak ho to strašne rozptyľuje a desí sa, či nepríde chvíľa, keď mu podá pero a on sa dostane do kontaktu s tými nechtami :D

tibor79
15. mar 2024

@tiezjedna práve tie "nedokonalosti" sú jedinečné. Každý je individualita. Teraz tie ženy ako by vyplúvala 3D tlačiareň podľa nejakej šablóny. Hrozné, čo dokážu so sebou porobiť pôvodne pekné, prirodzené ženy.

tiezjedna
15. mar 2024

@tibor79 mala som na mysli neodokonalosti typu vypadané koleso vlasov na hlave... S tým nie je žiadna žena jedinečná, pekná ani to nijak nepodčiarkuje jej individualitu. Takže keď si nechá vlasy "nastreliť", je to rozhodne správny krok.

tibor79
15. mar 2024

@tiezjedna tak, keď už trpí nejakou výraznejšou nedokonalosťou (jazvy po akné, plešina a pod.....) to je samozrejmé.

Strana
z2