Uprednostňujú muži umelé ženy alebo prirodzenú krásu?
Ako vnimate resp co ste poculi od roznych mmuzov
Pacia a pritahuju ich viac umele zeny alebo bude v kurze este prirodzena krasa bez napichanej tvare umeleho zadku a umelych a ostatnych zlepsovakov?
Myslite si alebo co ste poculi pritahuju ich tieto zeny viac alebo sa to uz zunovalo?
Nie je umelina, ako umelina. Vídam vonku ženy, ktoré majú vylepšenia urobené s cítom tak, že mnohí to ani nespoznajú a su krásne. Autorka zrejme myslela umelinami také ženy, ktoré to vyhnali do extrému a vyzerajú ako z plastelíny. Mnoho žien má drobné vylepšenie a možno o tom ani netušíte. Myslím si, že je oveľa lepšie ak sa žena o seba stará a ma trošku tej umeliny v sebe, ako rozkysnutá tučná, upotená žena bez mejkapu a s mastnými vlasmi. Niekedy sa čudujem, keď vidím 20-30 ročné ženy, ktoré sa úplne opustili a vyzerajú ako zanedbané päťdesiatničky.
Vsetci sa tu dusuju ako sa nikomu nepacia "umeliny" a pritom v 90% pripadoch ani nevedia nazivo rozpoznat, ci zena ma nieco spravene, alebo nie. Vedzte, ze tie vyrazne kacenky su len maly vrchol ladovca 🙂.
Co je prirodzene? Pozri si salony praskaju vo svikoch uz pomaly nie je zena,ktora by nemala napichanu tvar. Chlap si moze mysliet,ze zena je prirodzena,ale je to klam. Mnohi muzi to ani nerozoznaju.
ja mam pocit, ze tieto krasky su vecne svojimo chlapmi podvadzane.. ta krasa ma skor sexualny podton, nie je to asi nejake hlboke tahanie k tej zene a vlastne vacsinou to tak aj dopadne..
Prirodzene, robím iba v mužskom kolektíve a tie aj z najmenšou umelinkou majú na posmech 🤣

@autor casto sa o tom s muzom bavime a vzdy mi povie, ze je rad, ze som, aka som, bez umelych uprav a so zdravym rozumom, lebo ci chceme alebo nie, na tie extra vytunene zeny sa stale pozera cez prsty v zmysle, ze inteligenciou az tak neoplyvaju, lebo Lela, Plackova a spol. Zaroven mi vsak povie, ze ak casom zatuzim po nejakych antiage zalezitostiach, nic proti nim mat nebude, lebo vie, ze budu mat rozumnu mieru.
A co sa tyka muzov z okolia, skor sa stretavame s typmi, ktore maju "nedorobene" zeny, zrejme to suvisi s tym, co pisem vyssie.