icon

Vaše obľúbené produkty pre krásnu a čistú pleť

9. máj 2025

Ahojte baby,viem že určite záleží aj na type pleti ale aké sú vaše top produkty za ktorými si stojíte,že pomáhajú na krásnu a čistú pleť ?

oceanahory
9. máj 2025

Mozno to nebude odpoved, ktoru chces pocut, ale plet mam odvtedy ukazkovu, odkedy som zmenila stravovacie naviky. Malo rafinovaneho cukru, zdrave sacharidy, vela vlakniny a dostatocne mnozstvo bielkovin. ☺️👍

kofa77
9. máj 2025

s pletou nemam problemy, mam ju fajn, makeup nemusim pouzivat, ale ked cvicim, poriadne sa zapotim, hend vidim rozdiel, je ozaj krajsia. tak za mna pohyb.

lindus_esterka
10. máj 2025

A momentálne mas aku plet? U mna to odstartovalo serum s niacinamidom (mala som mierne akne), super mi vycistilo plet, teraz mam denny krem niacinamid+vit. C a na noc prestriedavam niacinamid, vit. C (pekne mi zjednotilo plet) a centella asiatica. Cecko mam nocne garnier a centellu z revoxu a po oboch mam mam hebucku plet, stale by som sa hladkala 😁

nanynou
22. máj 2025

Garnier C otras!!! Mala som peknú čistú pleť občas čierne bodky na nose… len sa mi spravil pigmentový flak pod okom.. tak čítala som veľmi pozitívne recenzie na tento garnier s vitamínom c, používala som ho ani nie týždeň.. ten čistiaci gél, nočné a denné sérum.. výsledok katastrofa.. moja pleť bola mastná, začali sa mi robiť vyrážky a vyžralo mi to v okolí nosa a úst mám lišaje ktoré štípu a svrbia🤬 ak to niekto chce a je s tým “spokojný” kľudne predám..

lindus_esterka
23. máj 2025
@nanynou

Garnier C otras!!! Mala som peknú čistú pleť občas čierne bodky na nose… len sa mi spravil pigmentový flak pod okom.. tak čítala som veľmi pozitívne recenzie na tento garnier s vitamínom c, používala som ho ani nie týždeň.. ten čistiaci gél, nočné a denné sérum.. výsledok katastrofa.. moja pleť bola mastná, začali sa mi robiť vyrážky a vyžralo mi to v okolí nosa a úst mám lišaje ktoré štípu a svrbia🤬 ak to niekto chce a je s tým “spokojný” kľudne predám..

@nanynou ja mam citlivu plet a presne hentak okolo nosa mi robi problem kozmetika s alkoholom. Tebe to mozno nesadlo cele a mozno len to denne seeum. Ja mam nocne a bez problemov, ale denne obsahuje alkohol

nanynou
23. máj 2025
@lindus_esterka

@nanynou ja mam citlivu plet a presne hentak okolo nosa mi robi problem kozmetika s alkoholom. Tebe to mozno nesadlo cele a mozno len to denne seeum. Ja mam nocne a bez problemov, ale denne obsahuje alkohol

@lindus_esterka ďakujem za radu to som nevedela😭 pre istotu nechcem už nič a to som kúpila aj tú rozjasňujúcu esenciu ale už si netrúfnem to vyskúšať😭😭

Dnes som si musela dať makeup lebo že tak z domu nevýjdem a katastrofa tak som tú kožu vydrhla uterákom a potom dala krém a makeup no tak ma to štípalo že dovidenia😭😭 neviete ako to vyliečim?

nanynou
23. máj 2025

Dnes som si kúpila toto rovno 3 kusy nech mám pokoj🤦🏼‍♀️ myslíte že to môžem používať?