Vek okolo 40 - ako sa o seba staráte?
* ZUBY Mám pocit, že zuby sú stále žltsie, kedysi po dentálnej hygiene by boli biele, ale teraz už ani to nepomôže. A zas nejakými silnejšími chemickými zákrokmi by som ich nerada zničila
* Vrásky - všetky mám rada, vadí mi len ta medzi obočím
* Vlasy - začala som si tak pred pol rokom farbiť v kaderníctve, ale ide mi to do oranžova, tmavšia mi zas nesvedčí k tvári a celkovo mám pocit, že prirodzená bola najlepšia. Skúšala som viac dobrých adries, ale nejako som nepokročila
* Suchsia pleť - keď nájdem nejaký krém alebo serum, po istej dobe mi už zas nepasuje a pleť po ňom červená
Poraďte niečo, ako sa naložiť s týmito novými skutočnosťami
Mam 45 a taktiez odporucam botox na vrasky. Ak nie, aspon davat pozor na vyraznu mimiku a mracenie.
Na suchu pokozku mne pomaha telovy olej, davam si ho aj na tvar
Tak ja som taký lajdak😁vlasy nefarbim lebo nemám šediny,nemalujem sa,pleť mám bezchybnú a nepoužívam žiadne krémy na tvár 😳pravidelne však chodím na pedikúru a skúšam rôzne bieliace pasty na zuby 😁vek 36 rokov 😃
Domáce vecičky a všetko bude ok,na zuby zázvor, citrón,pasta,tvár spodok zo zrnkovej kávy, úžasný peeling a prevonia pleť.
Dakujem vsetkym da odpovede
@dzescebuly tak to ti môžem len závidieť 😀
@laurikalalinka citrón nezničí zubnú sklovinu? Zrnkovu kávu skusim, ten kofeín by mal byt fajn (ak vraj funguje aj na celulitídu)
@vler to je pravda, aj mne pomáha olej na tvar, ale mám trochu dilemu, lebo mám hlavne na nose rozšírené pôdy, tak si ho dávam skôr na lica
@monillia odporučila by si nejake to serum s kys.h. a ten retinol? Nech skúsim tak na blind, možno niečo z toho sadne
Farbim vlasy,vitamíny minerály už teraz aj iba zdravá strava, kyselina hyalurónová,prírodné oleje ,veľa spím, snažím sa nestresovať, botox je úžasný,mám strojček na zuboch,sex je tiež veľmi dobry
Ja mám po peelingovej káve,jemnučkú pleť,veľa vecí ničí zubnú sklovinu,to je len akoby kúra 7 dní,ale rozdiel som videla

@naučiť sa všetko to prijať,bude horšie 😂
* s vraskou hnevu pomôže botox
*ba tvár určite nejaké sérum s kyselinu hyauronovou, na vecer pridať retinol a cez deň dôsledne používať SPF 50 celoročne