Vhodný krém na dehydrovanú pleť pre ženu vo veku 37 rokov
Ahojte. Mozno to bude tazka otazka len tak, bez mojej pleti. Ale potrebujem poradit dobry plet.krem.
Na uvod - do 37r.mi stacilo v ramci skin care len 1 aqua-gel krem (ci uz balea, avene, bioderma, kiehls ...jednucho len nieco lahke na hydrataciu), nepouzivala som ziadne sera, cim viac som chcela na plet patlať, tym viac mi to akoby upchavalo pory a vytvarali sa take vyrazky-hrbolceky - kazilo mi to plet. Inak mam plet dokonalu, ziadne pory nic ani vyrazky.... akurat, ze sa zacina prejavovat zub casu a jemnucke vrasky. Citim, ze ked pleti dam aqua gel krem, je sice spokojna na 3hod. s hydrataciou, no chyba jej aj cosi na pruznost, vyhladenie vrasok. A po 3 hod.zacina byt sucha a tvoria sa vrasky zo suchosti. Nemam suchu plet zeby sa supinatela, ale len sucha, tahava, ako ked si rano umyjem plet, vysusim a vtedy ma tak taha. A zvykne aj zacervenat.
Aktualne mam Avene gel-krem,
Avene-dermabsolu serum s bakuciolom, pro-ceramidmi a rastlinne polyfenloly
Avene-hyaluron.serum.
Davam si rano hyaluron serum plus gel krem.
Vecer serum + trosku kremu.
No mam pocit, ze asi to chce trochu iny vrchny krem, len skusat take drahe kremy nie je cesta, uz predtym som vyskusala kadeco a potom mi ostali drahsie kremy len tak stáť.. viete nieco odporucat?
Co robim zle, alebo co by som si mala dokupit?
na taky typ pleti nie je gelova konzistencia vhodna, hladaj skor hutnejsie alternativy (nie nutne uplne tazke kremy) aj pri sere aj pri kreme, odlicovanie napr. nie gelom ale mliekom. Robi to velku zmenu, ja mam gel krem iba na leto rano, vecer mi treba hutnejsi. Tejto teme sa venovala aj bbwk na instagrame, skus si kuk 😊
na taky typ pleti nie je gelova konzistencia vhodna, hladaj skor hutnejsie alternativy (nie nutne uplne tazke kremy) aj pri sere aj pri kreme, odlicovanie napr. nie gelom ale mliekom. Robi to velku zmenu, ja mam gel krem iba na leto rano, vecer mi treba hutnejsi. Tejto teme sa venovala aj bbwk na instagrame, skus si kuk 😊
@anonym_5ec829 vidis a pritom pocitovo som mala dojem, ze mi najlepsie gel krem sedi, ze nie je tak tazky na plet. Pri tazsich kremoch alebo viacero vrstiev sa mi tvoria uz pupaky.
pýtaj si vzorky, inak budeš stále kupovať a budú ti ostávať doma ako vravíš, drahé krémy zbytočne 😁 kúp si malinký kelímok a pýtaj si vzorky, ja to robím bežne, kým nenájdem to, čo mi vyhovuje 😀
@miselka257 a kde mi daju take vzorky?
@miselka257 a kde mi daju take vzorky?
@anonym_autor douglas, marionnaud, fan parfumerie, dermacol, lekárne majú bežne vzorky krémov, skús pupu, ale tam som neskúšala pýtať vzorky, tam chodím len na rúže 😂
@anonym_5ec829 vidis a pritom pocitovo som mala dojem, ze mi najlepsie gel krem sedi, ze nie je tak tazky na plet. Pri tazsich kremoch alebo viacero vrstiev sa mi tvoria uz pupaky.
@anonym_autor máš aj nekomedónne krémy 😁 záleží na tom aké si dáš 😁 skús aj jojobový olej primiešať do krému, s tým nič nepokazíš 😁
@anonym_autor douglas, marionnaud, fan parfumerie, dermacol, lekárne majú bežne vzorky krémov, skús pupu, ale tam som neskúšala pýtať vzorky, tam chodím len na rúže 😂
@miselka257 jaaaj super dakujem moc 😊😇
pýtaj si vzorky, inak budeš stále kupovať a budú ti ostávať doma ako vravíš, drahé krémy zbytočne 😁 kúp si malinký kelímok a pýtaj si vzorky, ja to robím bežne, kým nenájdem to, čo mi vyhovuje 😀
@miselka257 gél krém je na mastnú pleť. Za mňa najlepši krém aký som mala na dehydrovanu pleť je LA ROCHE-POSAY CICAPLAST Baume B5+
Zdá sa hutnejši a mastný ale keď ho rozotries je úžasný. Pleť je po chvíli doslova napita z neho. Kupujem ho stále dokola.