Najlepší výživný krém pre ženy vo veku 39 rokov?
Ahojte, je tu síce viac diskusii o vhodných pketovych kremoch ,ale jedna naviac . Mam.39 dalsie obdobie hladania toho naj. V minulosti som skúšala kadejaké lacné aj drahé značky, vždy mi však najlepšie sadne obyčajný dove. Teraz som vyskúšala kadejaké vzorky od eucerin, vravím si, treba mi už niečo výživné...stahovalo mi všetko tvar a opäť som pri svojom dove, ktorý mi sedí super, ale viem, že ten krem v sebe nič naviac nemá..nemáte skúsenosti, niečo na vyšší vek z čoho ma nebude pnut,alebo mam ostať pri svojej klasike???
Eucerin
ja som objavila kozmetiku Madara a je perfektna 🙂
@garajova01 pouzivam la roche. Mala som rosaceu, dermatológ mi odporúčal krem.
Používam vitamín c serum od mario badescu, s kyselinou hyalurónovou od la roche. Potom si dám spf krem od la roche. Večer to isté ale iný krém od la roche. Používam aj očný krem s vitamínom c od la roche.
@garajova01 Ja mam rannu a nocnu rutinu vyskladanu z Olival - profesionalna rada a Yves Rocher.
Tiez som skusala rozne drahe aj lacnejsie az nakoniec nahodou ( po laserovom osetreni) mi dali avene a som sama prekvapena ako mi to sadlo.
Ja som tiez poskusala toho vela. Niektore produkty pouzivam z Biologiqua recherche, to su fakt vyborne vyrobky avsak treba ich kupovat iba v salonoch a cena pomerne vysoka, poslednych 6-8 mesiacov pouzivam nieco z kozmetiky Noilli ich maska na noc je genialna, olejceky tiez. Asi cca 3 roky som pouzivala Miracletox tiez vyborna. Toto su moje stalice.
@ruzasipova ahoj, mozes mi prosim napisat co konkretne pouzivas z Olivalu? Tiez by som od nich nieco skusila .
@sluchatka Hyalumorovy hydratator, fluid s spf 30 a 50 z profesionalnej rady. A zjednocujuci cc krem zo slamienkovej rady
Za mňa tiež olival a ich profesionálny rad, ale v slamienkovom rade milujem očný krém a tiež výživný krém na zimu

@garajova01 pripnem sa 🙂 tiez hladam,a najlepsie sa mi zial osvedcuje len loreal..viem,ze ziadna extra znacka..ale mne sedi