Vzorky sér s kyselinou hyalurónovou a SPF krémov

morenitka
8. jún 2023

Ahojte, viete poradiť, kde a ako sa dostať k vzorkam sér s obsahu kys. hyaluronovej? Ponúka ich každá značka, ale ako zistiť, ktorá mi sadne naj je len cez vzorky, ku ktorým sa nedá dostať.
Rovnako je to s aktuálnou SUN edíciou s SPF... nie všetky sadnú mojej pleti. Po jednom som sa leskla, ďalší mi robil rolky na makeupe, po ďalšom som sa potila na tvári...ako hotová veda a nie sú to práve najlacnejšie produkty. Ďakujem pekne za rady a pomoc.😊😍🙏

vanilkovazmrzka
8. jún 2023

Podla mna pri hyauronke nepotrebujes skusat vzorky, kup si hocijaku, to je taky zaklad a tolko pouzivana je snad v kazdom produkte, ze ti nemoze nesadnut

watermelon
9. jún 2023

Vzorky spf kremov som si vzdy pytala v lekarni a zakazdym nejake mali.
Inac je to len pokus-omyl, kupit, vyskusat a uvidis, ci ti sadne alebo nie. Ide to penez, ale inak nezistis, co ti sedi. Obcas ani ta jedna minivzorka nestaci a az po pravidelnom pouzivani vidiet, co je dobre alebo nie. A aj rozne vyrobky od jednej znacky sedia inac. Mne tak napr.jeden spf krem od Vichy strasne zmolkoval a pachol, ale ich spf fluid mi sedi.

evkano1402
9. jún 2023

Vzorky si normalne poprosis v lekarni, najma v tych vacsich, s istotou maju. Nemusis presne vediet nazov, firmu, povedz len vzorky kremov, ser, fluidov s kys. hyaluronovou a povedz ze by si chcela viac kusov, alebo v lekarnach maju aj testery.

dadis
9. jún 2023

Ja som minule pytáa vzprly spf na tvar (mna stipu oci, kupila som si senstive/ bez parfemu spf 50 a myslela som, ze umrem, kym so to nezmyla). Vzorky nemali. Nakoniec som si kupila este eucerin, ale len spf 30 a ta mi nastastie sadla. Ale nechapem, ze tie vzorky vo velkej lekarni nemali. Inak ak ma niekto tip na spf 50 na tvar, ktora nestipe v ociach, tak prosim 🙏 (inak nenatieram si okoli oci, ale neviem ci si posucham oko, alebo co robim, ale oko mi zacne slzit, stipat, potom aj druhe a je to otras)

majamat
9. jún 2023

veru, sera s kys hyaluronovou su fajn, tam asi netreba spekulovat. je fakt, ez neiktore mozu lepit, ci trosku zmolkovat, je lepsie ich davat na vlhku plet, skor pritlacat, moc nesuchat po tvari, halvne nie silno a nedavat extremne vela.
je leosie vyberat si sera, ci produkty, ktore obsahuju viacere velkosti HA ) kys. hyalurokova ).

a co sa tyka SPF, odporucam korejske, resp azijske. celkovo po SPF mi makeup tak inak drzi. je to vrstva nejakeho filtru na pleti, rpeto sa s tym celkom neda nic robit, len sa da najst produkt, ktory je z toho najlepsi.

mala som Biore, ten ich gel - maji ich viac druhov a bol fajn. teraz pouzivam od Biore take akoby velmi riedke tekute mliecko a je vyborne.
mam v zalohe este Kao a zda sa byt fajn, ma dobre recenzie, tiez som skusila vzorku Beauty of Joseon. je to kremik, ale vyzera byt celkom fajn. samozrejme pod SPF davam sera, gely,a le krem uz nie.
a mam v zalohe, zda sa byt clekom fajn Benton a Holika holika ( oba v zelenych tubach ), este ma zaujali dalsie, ale teda uvidime, co z toho vyskusam.

niektore som objednavala priamo z Azie a teda tam vyjdu o dost lacnejsie.

majamat
9. jún 2023

hore na foto je Biore gel

a tu je to mliecko.

majamat
9. jún 2023

Ešte som našla foto Canmake, nie Kao. Som sa doplietla

majamat
9. jún 2023

teraz som nahodou narazila pri hladani nazvu na tento eshop a maju tam pomerne dost azijskych SPF.
recenzie sa na nete daju pozriet, dokonca najdes aj videa s tymito SPF a vidis, ako sa spravaju na kozi, ci nerobia moc bielu vrstvu, ci nieco podobne. ako rychlos a vstrebu a pod.

a to am privadza k tonu, ze urcite nekupuj Frudia. to robi taku bielu vrstvu, ez hroza, to je fajn akurat, ked mas prilis tmavy makeup, ale ma taku hutnu texturu. nielenze je biele,a le aj robi dost velku vsrtvu na pleti, aj ked po case zmatnie.

inak SPF je dobre nechat vstrebat pred nanesenim makeupu.

pre porovnanie mam aj ten Frudia. su sice viacere, ale ja osobne uz riskovat nebudem, ez si kupim take, co mi nebude vyhovovat.

majamat
9. jún 2023

zabudla som pridat eshop https://www.skinlovers.sk/spf/

majamat
9. jún 2023

ozaj, ci SPF nerobi bielu vrstv dobre vidno vo videach youtuberov tmavsej pleti. predsa an svetlej pleti sa to strati a nie je to tak viditelne. navyse kamera moze umerat ma kontraste, ci farbach.

marcellka32
9. jún 2023

SPF kórejské..za mňa beauty of joseon