icon

Vidíte zmeny po maderoterapii na celulitídu?

11. júl 2026

Ahojte, chodite niektora pravidelne na maderoterapiu ? Vidite efekt co sa tyka napriklad celulititdy respektive zadrziavania vody alebo aj cititw nejake ine zmeny ? V nasom meste je novy salon kde manu teraz velmi vyhodnu 10 vstupovu permu a ja som uz davnejsie o tom uvazovala ale za tuto cenu je to bomba a tak reku sa opytam ci ist do toho 😁

anonym_852279
11. júl 2026

Ja chodim roky, pravidelne raz do tyzdna. Celulitidu mam, mozno by som mala horsiu ak by som nechodila. 😆 Ide mi to do penazi, ale mam to ako doplnok k sportovaniu a hovorim si, ze telo si treba hyckat. Na svoj vek vyzeram mladistvo, mozno aj vdaka madero😆 Cvicim, beham , madero a este zvyknem pred letom absolvovat lpg kuru… Mozno by mi stacilo tyzden v mesiaci nejest a bolo by to este lepsie a v konecnom dosledku aj lacnejsie😅

anonym_70a934
11. júl 2026

@anonym_autor ja mam za sebou 6.proceduru a k tomu kombináciu raz do týždňa lymfodrenáž...a za mňa vyhodene paniaze ..už len dochodim, čo mám zaplatene a končím ..má to efekt ale tak dva dni po madero máš naozaj pokožku jemnejšiu, pevnejšiu a potom je to späť ....skoda, že som to skôr nepochopila...mohla som peniaze investovať do seba, ale iným smerom ....radcsej začni cvičít, zmeň stravu ...pi dostatok tekutín ..a efekt bude lepší a verím, že aj dlhodobejsi

anonym_24e7fb
12. júl 2026

Moja masérka robí maderoterapiu. Bola som zvedavá, ako to prebieha, urobila mi krátku ukážku. Naozaj krátku - pár ťahov na stehne, pár na zadku. Neskutočne ma bolelo. Má aj lymfodrenážne gate. V apríli a máji som bola každý pondelok. Tesne 'po' som mala pocit, že na stehnách vidím zmenu. Keď som tam prestala chodiť, všetko sa vrátilo späť, a to nie som tučná, cvičím, pijem čaje na podporu lymfatického systému. U mňa tieto zmeny nastali asi pred rokom s predmenopauzou 🤷‍♀️