Vlasy spálené kaderníčkou. Dá sa to ešte zachrániť?
ach baby ja som tak neskutocne sprosta ze placem uz druhy den v kuse. chcela som peknu blond balayage na leto tak som sla k jednej babe co mi odporucila znama ze robi u seba doma v kuchyni a ze berie malo. moje vlasy boli predtym celkom zdrave take dlhe pod lopatky. ona mi na to najebala silny peroxid ze to musime vytiahnut naraz a nechala ma s tym sediet snad hodinu lebo popritom varila obed deckam!! uz ked mi to zmyvala som citila ze je zle. vlasy mi teraz odpadavaju po celych prameňoch, ked ich chytim tak su ako zuvacka, uplne natahovacie a spalene. musela som sa dat ostrihat uplne nakratko po uši vyzeram ako chalan a na hlave mam chemlon. ona mi sice nevzala peniaze a ospravedlnovala sa ale mne zostali len oci pre plac, cely zivot si pestujem vlasy a kvoli jednej handre som o ne prisla. prosim vas existuje nejaky zazrak z lekarne co tie zvysne gumove vlasy zachrani?? alebo len cakat kym to odrastie? dakujem za kazdu radu som hotova z toho.
Bohuzial, mne kadernicka spalila cca 20cm vlasov. Postupne som ich davala dole . Takmer 2 roky trvalo kym som ich dala do pôvodnej dlzky
miesto lekárne nájdi odnornú kaderníčku, ktorá skontroluje čo ostalo z vlasov a povie čo robiť. Ideálne asi bude to celé ostrihať na krátko, aby neboli dlhé vlasy ťažké, ale už žiadne odporúčania kamrátiek, reálne hľadaj kvalitný salón. Sú to len vlasy, dorastú, horšie by bolo ak by ti poškodila zdravie. Ináč nespálila mi kaderníčka vlasy, len mi dlhé vlasy ostrihala do postupna, ale veľmi zle. Trvalo pol roka, pokiaľ dorástli tak, aby som nemusela nosiť iba cop, lebo stáli ako metla. Zachránila ma skúsená kaderníčka ale teda opakovné návštevy to chcelo.
Keď som prečítala, že “ kadernicka v kuchyni” tak som presne vedela ako to dopadne
Zázrak v lekárni nekúpis, to musíš nechať vyrásť a pomaly zastrihavat zničené vlasy
Kamoske tiež poved dik
toto musi len odrast
anonym_autor Obávam sa, že problém sa vyrieši tým, že poškodené vlasy budú odrastat a budú sa strihať
Tu uz nič nepomôže. Kúp si silnejší biotin aspoň 10 000 mcg na podporu rastu.
@anonym_autor Osobnú skúsenosť nemám, našlo mi Olaplex No.3 Hair Perfector. Dávaj si pozor pri česaní a umývaní, nešuchaj vlasy príliš s uterákom, ešte viac sa zlomia.
Ta pani ,,kaderníčka" je veľmi pofiderná, strihať a farbiť vlasy v kuchyni je nechutné, žiadna hygiena.
@anonym_autor o vlasy si prišla najmä pre svoju sprostosť, balayage nevie robiť hockto, preto si treba radšej priplatiť za kvalitu, než potom plakať nad rozliatym mliekom. Teraz môžeš tak jedine čakať, kedy ti to vyrastie a do budúcna budeš vedieť, že nemáš brať lacnú pani, čo farbí doma v kuchyni ale vyvaliť za to s prehľadom 120-200€ v kvalitnom salóne, kde si vieš pozrieť prácu kaderníčok, ak na to nemáš, tak si to nedáš a zachováš si aspoň krásne vlasy.
@anonym_autor Osobnú skúsenosť nemám, našlo mi Olaplex No.3 Hair Perfector. Dávaj si pozor pri česaní a umývaní, nešuchaj vlasy príliš s uterákom, ešte viac sa zlomia.
Ta pani ,,kaderníčka" je veľmi pofiderná, strihať a farbiť vlasy v kuchyni je nechutné, žiadna hygiena.
@estellas toto olaplex nespraví, akože sú po ňom vlasy krajšie ale nie je to zázrak, spálené vlasy budú rovnako spálené aj po kúre.
O vlasy ta pripravila tvoja sprostosť a lakomosť. Čo si si myslela? Že ozaj toto zvládne pani v kuchyni? Ozaj??? Už to musí len odrast. Nič iné s tým nespravis. Žiaden zázrak na počkanie neexistuje
Pomohlo by vlasy zafarbiť farbou, sú aj bez amoniaku, na prírodnej báze, farba vlas obalí, budú pevnejšie a aj budú zdravšie vyzerať..
Kaderníčka v kuchyni! A popri práci uvarí aj deťom obed! Úžasné , práve si definovala dieru na trhu.Toto je presne homeoffice podľa predstáv mnohých mamičiek.🤣🤣
Keď si už ušetrila na kadernícke, nevyhadzuj peniaze na žiadne zázračné odvary z lekárne. Toto treba nechať len odrásť.
@anonym_cb96e0 🤣🤣
Tak tuto chyba uz len dat si napichat pery od nejakej "kozmeticky" z pivnice, aby to bolo kompletne a ladilo to s vlasmi😃
Ono vlas ako taký nie je živý, takže ťažko niečo zachrániť - spálené drevo tiež nezachranis. Potrebuješ jednoducho len nejako zastabilizovať stav. A čakať na odrastenie. Skús ísť ku kvalitnej kaderníčke na nejaké ošetrenie a dobrý strih, lebo neverím, že to máš pekne ostrihané.
Aj za mna biotin 10 000 a vlasy porastu ako dive. Mne minulu jesen strasne vela vypadlo, uz mam vela novych plus narastli cca 20 cm od novembra.
uz tie vlasy nezachranic .. ale mozes na ne skusit dat keratin a o nove sa starat .. ale skus aspon taku co to robi aspon v obyvacke a nie v kuchyni ...

Kaderníčka v kuchyni! A popri práci uvarí aj deťom obed! Úžasné , práve si definovala dieru na trhu.Toto je presne homeoffice podľa predstáv mnohých mamičiek.🤣🤣
Keď si už ušetrila na kadernícke, nevyhadzuj peniaze na žiadne zázračné odvary z lekárne. Toto treba nechať len odrásť.