Vône na jar a leto
Baby ako by ste popisali tieto vone (prosim len tie, ktore ich naozaj poznate nazivo)? Chcem si objednat zatial len vzorky, ale teda nechcem dake smradky 😀 hladam na denne nosenie na jar/leto cize nie dake odpalovaky. Mam kyslejsiu pokozku, cisto kvetinove vone sa mi nehodia a mam rada skor take “zaujimave vone”, ktore nie su tuctovky. Dakujem (nie, zial do kamennej parf. sa mi ist neda). ♥️

@abbey1 toto je presne ten opis na ktorý sa autorka pýtala 👏
@abbey1 skor ma zaujimaju tieto 3 konkretne. Ja mam Alien od Muglera, ale je brutalne tazky pre mna momentalne a chcem cosi “jemnejsie”, ale zaroven nie kvetinove.
Hugo som mala nepáčila sa mi.Lancome fajn
Koľko máš rokov ako sa obliekas?Lancôme je elegantná vona
La vie est belle je za mňa krásna vôňa, ale práve z tých tuctovejších, táto elixír verzia je výraznejšia, na mňa až trošku moc a to obľubujem ťažšie vône, takže ak píšeš, že nie “odpalovák”, tak asi by to moja voľba nebola
@eliska13 36, koncim rodicak cize zatial sa obliekam “pohodlne”. V lete nastupujem do prace, budem sa obliekat o cosi slusnejsie, ale nemusim nosit vyslovene kostym.
@lindous a ten elixir aj vonia za fialkami alebo malinami? Chapem, ze zavisi od pokozky, ale ja si aj tak pokozku nestriekam, skor streknem do vzduchu a prejdem cez to, nech vacsina konci na oblecku 😀
@a_alexandra_a Pevné verím, že autorka prežila moju odpoveď.
Ja tu Lancolme mám práve na také nenápadné nosenie, Aleš keď chcem, aby bola taká jemná zamatová elegancia. Neviem popísať. Ale napr ju rada používam do divadla, na dôležitejšie formálne stretnutia. Proste keď chcem, aby bola vôňa cítiť, ale nie prenikavo či ohurujúco
@abbey1 ano take cosi chcem, nech ju citit, nie prilis a nech je definovana. Lebo vela voni je takych nijakych
HB Scent-topka!!! Za mňa určite. Či do spoločnosti, či na rande, do práce (do školy ak chodíš). Nevtierava, sexi, ľahká, hravá...proste waw!
A ak chces definovateľnu vôňu odporúčam Ti Jimmy Choo - I want choo.
Lancome elixír mám, ale mne sedí viac na jeseň, zimu v lete mi príde ťažká až mi smrdí

Lancome používam a mam ich rada na určité príležitosti a k určitým outfitom.