Vplyv henny na vlasy
Chcem sa opytat, farbila som si cca 3-4 roky vlasy len Henou. Boli krasne huste dlhe rastli rychlo. Potom som presla na. Melir a potom som zas chcela spat Henu. Kedze je kadernicka ktora nepracuje s Henou vzdy ma ldhovara ze to je zlo ze to robi s vlasom skodu a ja jej vzdy hovorim ze urcite to nerobi zlo lebo mala som to a chemiu co mi dava na hlavu peroxid atd je svinstvo aj smrdi to tak sa chcem
Opytat ci si chce drzat biznis a preto to rozprava ? Ja si tu henu dam aj tak sama uz viac nepojdem k nej
Tak ako ona ma pravo podporovat svoj biznis a nesnazit sa prist o zakaznika, tak mas ty pravo jej sluzny nevyuzit. Nic zakerne na jej vyjadreniach nevidim.
S casti ma kadernicka pravdu, medzi chemiou a hennou treba casovy odstup. A odporuca sa aj niekolko mesiacov
Ako majiteľka kaderníctva sa hádam môže rozhodnúť, aké produkty bude alebo nebude používať. Ak ti to nevyhovuje, tak zmeň kaderníčku a vybavená vec. Používaj to, čo ti vyhovuje. Ona používa to, čo vyhovuje jej.
Tak po 1,5 roku som prisla s tou Henou to je dost odstup ale ten ani nespominala
Islo o to ze ja by som jej doniesla farbu ktoru chcem a za robotu by som jej zaplatila
Tak po 1,5 roku som prisla s tou Henou to je dost odstup ale ten ani nespominala
Islo o to ze ja by som jej doniesla farbu ktoru chcem a za robotu by som jej zaplatila
@anonym_autor naplacaj si hennu sama, ostrihat sa k nej mozes ist. Jednoducho nema skusenosti, nerobi to. Co je na tom zakerne, vysvetli, kde je ta zakernost na jej strane, ze odmietla pouzit tvoj pripravok?
@anonym_autor keby som bola kaderníčka, určite by som nepracovala s cudzím materiálom. Však netuší ako sa s ním pracuje, ako reaguje na rôzne vlasy, ona nemôže zaručiť, či je v poriadku, či nebudeš mať alergickú reakciu, nevie ako to bolo skladované, atď. Vieš si predstaviť, že by ti v reštaurácii navarili z tvojho mäsa? Čo keby bolo skazené? Kto by “pochybil”? Ak si chceš dávať svoju hennu, rob to svojpomocne alebo si nájdi kamošku/susedu, ktorá ti pomôže.
Velmi zakerna zenska to je 🥲
@anonym_autor a s čím je vlastne problém? Nájdi si kaderníčku, ktorý ti bude vyhovovať a nevypisuj sprostosti na MK, žiadnu zákernosť tam nevidím
@anonym_autor a s čím je vlastne problém? Nájdi si kaderníčku, ktorý ti bude vyhovovať a nevypisuj sprostosti na MK, žiadnu zákernosť tam nevidím
@anonym_ca7c46 ze chces dat zarobit ludom aby mi dala farbu na vlasy a odmietla . Ze fnukaju ludia ze nemaju peniaze a odmietaju zarobky
Mám kaderníčku ktorej chodím 8 rokov.
Pracuje so " svojimi" produktami. Žiadne také že prinesiem si hennu, farbu z dm ky.
Čo je na tom divné ?
@anonym_autor kľudne si tu hennu daj na melirovane vlasy sama. Možno bude sranda
@anonym_ca7c46 ze chces dat zarobit ludom aby mi dala farbu na vlasy a odmietla . Ze fnukaju ludia ze nemaju peniaze a odmietaju zarobky
@anonym_autor áno, " zarobiť ".
Dodrbe ti to vlasy, chytí to farbu pávieho peria a budeš sa sťažovať jej.
Nepoznam kadernicku ktora by fungovala ako pises ty ze donesies si svoju farbu, kazda kadernicka pracuje so “svojou” znackou ktoru pozna…
Kaderníčka nie je zákerná.
Naplácaj si tú hennu na gebuľu sama.Žiadna normálna kaderníčka ktorú poznám nepoužíva produkty čo si klient sám prinesie.
A keď budeš mať na hlave kura, či dúhové farby , veľa štastia pri hľadaní kaderníčky čo ti tú gebuľu dá do poriadku.A tebe tiež želám " tučnú " peňaženku.
Nepoznam kadernicku ktora by fungovala ako pises ty ze donesies si svoju farbu, kazda kadernicka pracuje so “svojou” znackou ktoru pozna…
@klarissa25 Moja mama bežne príde do kaderníctva so svojou farbou. A nebola tak len u jednej.
@klarissa25 Moja mama bežne príde do kaderníctva so svojou farbou. A nebola tak len u jednej.
@tibor79 bez urážky, ale tie sú rady asi za každého zákazníka.
Toto naozaj kvalitné kaderníčky nerobia.
Kaderníčka prirodzene nechce prísť o zákazníka, takže si bude svoje prichvaľovať. Čo sa týka henny rozhodne to nie je zlo. Ja by som k nej viac nešla.
@anonym_autor ona nepotrebuje zarobiť s rizikom, že to nevyjde, nepochopila si? Treba ti to nakresliť? A kaderníčky majú peňazí viac, ako si myslíš, nepotrebujú ísť do rizika s produktom, s ktorým nepracujú. Mimochodom, to je jediná kaderníčka v okruhu 50km? A fňukala pred tebou, že nezarobí?
@anonym_autor ona nepotrebuje zarobiť s rizikom, že to nevyjde, nepochopila si? Treba ti to nakresliť? A kaderníčky majú peňazí viac, ako si myslíš, nepotrebujú ísť do rizika s produktom, s ktorým nepracujú. Mimochodom, to je jediná kaderníčka v okruhu 50km? A fňukala pred tebou, že nezarobí?
@anonym_ca7c46 no predstav si ze tato fnuka . Zakazdym , ona mi spusta o sebe monology ja viem o jej vztahu rodine vsetkom vsetko. Divim sa ze su take klebetne tieto damy . Stazuje sa ze bude musiet asi zatvorit lebo dan od noveho roka ju znicli kedze nepriznava prijmy a ma iba cash . Tak urcite su take co sa maju skvele a aj tato. Ma 26 rokov , vydata , byt jej kupili rodicia . 😀 vsetko viem . Ona o mne krstne meno. Nikdy by som nezachadzala so sukromim nikde von
@anonym_ca7c46 no predstav si ze tato fnuka . Zakazdym , ona mi spusta o sebe monology ja viem o jej vztahu rodine vsetkom vsetko. Divim sa ze su take klebetne tieto damy . Stazuje sa ze bude musiet asi zatvorit lebo dan od noveho roka ju znicli kedze nepriznava prijmy a ma iba cash . Tak urcite su take co sa maju skvele a aj tato. Ma 26 rokov , vydata , byt jej kupili rodicia . 😀 vsetko viem . Ona o mne krstne meno. Nikdy by som nezachadzala so sukromim nikde von
@anonym_autor a teraz robíš čo? Veď ju verejne ohováraš na verejnom fóre...
@maca1984 nie sú nekvalitné.
@tibor79 kvalitný kaderník/kaderníčka toto nikdy neurobia , že vezmú hocijakú farbu od zákazníka.
Tomu ja proste neverím.
To, čo používajú " za to berú zodpovednosť ".
Ak si prinesie zákazníčka svoju farbu, ako preberajú zodpovednosť ?ako riešia prípadné reklamácie ?
@tibor79 kvalitný kaderník/kaderníčka toto nikdy neurobia , že vezmú hocijakú farbu od zákazníka.
Tomu ja proste neverím.
To, čo používajú " za to berú zodpovednosť ".
Ak si prinesie zákazníčka svoju farbu, ako preberajú zodpovednosť ?ako riešia prípadné reklamácie ?
@maca1984 tiež som to ešte nezažila. Ak má byť zodpovedná za kvalitný výsledok a spokojnosť zákazníčky,tak len s produktami, ktoré pozná a má už odsledované. To by vôbec kaderníčky ani nemuseli byť. Každý potom nech si "patle" na vlasy čo chce z pohodlia svojho domova.
@tibor79 ja hovorim o kvalitnych kadernickach, ktore robia s overenym materialom
@anonym_autor ak s hennou nevie robit, tak ani to, ze si donesies svoju, nepomoze. Nebude to robit, lebo ak sa nieco pokazi, vinit budes ty ju. Aj o nej roznasat zle chyry, ze ti pokazila aj farbu, aj vlasy. (A ono to vyzera, ze nech urobi, co urobi (aj neurobi), uz ich zacinas roznasat.)
Daj si hennu sama doma, kedze si to bezne predtym robila, a mas pokoj.
Ona zrejme vychadza z toho, ze na farbene vlasy henna moze byt problem, vysledok neuspokojivy, a potom budes ty nahnevana, ze ti niekde farba chytila velmi, inde malo,…
Takto si to urobis sama. Ak to nebude ono, povies si, ze si mala predsa len este pockat. Ale nebudes nahnevana. Len sklamana.
A ked ti to chyti pekne, budes so sebou spokojna.
@maca1984 tiež som to ešte nezažila. Ak má byť zodpovedná za kvalitný výsledok a spokojnosť zákazníčky,tak len s produktami, ktoré pozná a má už odsledované. To by vôbec kaderníčky ani nemuseli byť. Každý potom nech si "patle" na vlasy čo chce z pohodlia svojho domova.
@zuzanita1609 súhlasím.
slušný kaderník vám nebude farbiť hennou vlasy, ktoré už boli odfarbené, ta nerobi dobre na už farbených vlasoch. ak sa chceš vrátiť k henne, budeš si musieť nechať vlasy narásť
Vieš čo znamená slovo zákerná?
Vieš čo znamená slovo zákerná?
@anonym_bd2987 pochybujem, že vie, čo to znamená
@anonym_autor henna nie je blbosť ale keby sme si všetky vlasy hennovali tak kadernícky by nemali robotu 😉.mne to tiež hovorila a len som sa smiala lebo hennu používam už asi dvadsať rokov,zmizla mi seborea hneď po treťom hennovani a predtým som musela brat kortikoidy na to, vlasy sú husté a nevypadavaju, predtým som musela brat tabletky na to...čiže ja sa z takých reči fakt len smejem

otázka?