icon

Výber medzi šampónmi Kerastase a Redken pre blond vlasy

juanetta
16. mar 2025

Ahojte ženyy je tu nejaka kadernicka prosim?
Rozmyslam nad šamponom kerastase alebo nad redken a neviem sa rozhodnut ktory🥺
Chcem íst do kvalitnejsieho šamponu namiesto z drogerie
Mam blond prefarbene vlasy ale na končekoch uz su take suchšie akoby bez života a to som sa nedavno strihala🥺 dakujem za rady😄❤️

nicoletta98
16. mar 2025

Nie som kadernicka, ale kerastase odporúčam.. na končeky hlavne od nich olej. Dva roky som nemala strihané vlasy a používala olejček a bolo treba odstrihnúť minimum.

ssimusska
16. mar 2025

@juanetta tiež niesom kaderníčka, no tá moja pracuje s redken acidic bonding concentrate ( na mojich pravidelne odfarbovaných vlasoch, inak používa aj iné rady). Odporučila mi ich aj domov a ja si možem len pochvaľovať. 5 rokov odfarbované vlasy na ice blond a mám ich pomaly po zadok, niesú suché a ani sa končeky neštiepia.

83lenka83
16. mar 2025

@juanetta na končeky kvalitný suchý arganový olej. Ja pracujem so značkou ASP, andopa.sk

bg92
17. mar 2025

sice nie som kadernicka ale ak chces investovat tak neviem ci sampon je ta naj volba. investovat ak tak do staroslivosti - kondicioner/maska, bezoplachova starostlivost, olej a pod. sampon v zasade len umyva vlasy, neostava vo vlasoch. ak zainvestujes len do samponu podla mna si rozdiel nevsimnes. a nepises aky problem riesis resp. co ches zlesit. obe znacky maju milion druhov, lepsich aj horsich

bg92
17. mar 2025

aha prepac citam ze odfarbene a na koncoch suchsie. suchost vlasov a znicenie po farbeni sa neriesi samponom ale naslednou starostlivostou - kondicioner, bezoplachova starostlivost, olej, ochrana pred teplom. porad sa u kadernicky ktora nazivo zhodnoti tvoje vlasy a ich potreby