Výber SPF pre aknóznu pleť
Ahojte,
chcela by som sa poradiť ohľadom výberu SPF, keďže mám hormonálne aj fungálne akné a veľmi ľahko sa mi upchávajú póry.
Máte skúsenosti s konkrétnymi SPF krémami/fluídmi, ktoré sú nekomedogénne a vhodné aj pri akné?
Mne kozmetička odporuča vyradiť akékoľvek krémy - používam len na čistenie, pleťovú vodu (nie micrlarnu 🫣🫣) aaa sérum s niacinamidom... Každý krém mi vždy póry upchaval
Mne kozmetička odporuča vyradiť akékoľvek krémy - používam len na čistenie, pleťovú vodu (nie micrlarnu 🫣🫣) aaa sérum s niacinamidom... Každý krém mi vždy póry upchaval
@anonym_d4d44e spf je každodenná povinnosť 🙂 a kozmetická ktorá bude tvrdiť opak, nieje moc dobrá
@anonym_autor acnemy som používala, nič moc veru.
@anonym_d4d44e Má pravdu, akonáhle si dám nejaký krém na tvar hneď mám vyrážky. A tiež mávam hormonálne.
Kazdopadne to vždy risknem ale používam od garnier spf50 ten mi robí asi najmenšie zlo.
@anonym_d4d44e spf je každodenná povinnosť 🙂 a kozmetická ktorá bude tvrdiť opak, nieje moc dobrá
@anonym_autor tvoj názor 👍
Akonáhle som prestala používať kremy, lepšiu pleť som nemala.
Mne vyhovuje beauty of joseon aqua, ale aj ten klasický.
@anonym_d4d44e nieje to moc názor, ale kopec štúdii . Ja hovorím o spf, nie o kréme
musis skusat, aj nekomedogenny moze nesadnut. odporucam skusit LRP uvimune, beauty of joseon, evy penu. pozri pripadne fipahskin na ig, vies mu aj napisat a rychlo odpisuje.
Beauty of joseon, modry-aqua.
Za mna beauty od joseon, po nom sa mi upchavali pory len minimalne a ani som sa neleskla ako diskogula😀
Za mna La Roche Posay UVmune , pokiaľ chceš ľahšiu textúru, tak fluid je naozaj ľahký a bez parfumácie 🙂 veľa ľudí okolo si tiež chváli Beauty of Joseon, ja som mala aj klasický aj Aqua a nesadol mi ani jeden, ale mne všeobecne kórejská kozmetika nesedí na pleť, naozaj záleží len od pleti 🙂
@anonym_d4d44e nieje to moc názor, ale kopec štúdii . Ja hovorím o spf, nie o kréme
@anonym_autor poznas stranku skinsort bodka com? v bezplatnej verzii si vies vytvorit konto a vytvorit profil pleti. Je to obrovská databaza vyrobkov s ich zlozenim a vlastnostami a ucinkami. Ked som vyberala korejsku kozmetiku, velmi mi to pomohlo
@anonym_d4d44e aj ja si všímam. Ráno mam póry čisté večer ich už musím povytlacat lebo vidno ze su upchate a to makeup nepoužívam. Ja davam len bioderma krém proti mastnote aby som sa neleskla. Keď nedám žiaden krém som mastná ale zas pory sú čisté, spfka nedávam lupe sa to z koze a to som už mala viac druhov, samé šupiny som po sebe mala

Tento z DM.