icon

Vydržia gélové nechty každodenné umývanie riadu?

31. jan 2026

Ahojte ,nemam umyvacku riadu,vydrzia nieco gelove nechty,ked vlastne kazdy den budem umyvat riad?ci zbytocne vyhodene prachy.vdaka

slavomira236
31. jan 2026

@anonym_autor ja len doma si davam gel lak a 3tyzdne mam. Vsetko robim v lete kosim plevam zahradu bez rukavic

biba_18
31. jan 2026

záleží na nechtoch. mne napr. nedržia 😏 mne držal iba akryl…

ivik4
31. jan 2026

Mne vydrzia hadam vsetko

veronikah96
31. jan 2026

Mne vydržia doslova všetko, ale záleží aj či sú dobré urobené 🙂 Kolegyňa chodila na nechty pomaly každé 2 týždne, stačilo malé ťuknutie a praskol alebo odletel celý necht a to mala gélové na svojich, krátke a nevydržali nič.

biba_18
31. jan 2026

@veronikah96 záleží aj na nechtoch. chodila som k nechtárke ktorú mi odporúčala kamoška - ktorej tiež nechty vydržali všetko… no, mne nevydržali 🤷‍♀️ až ten akryl, ako som písala…

veronikah96
31. jan 2026
@biba_18

@veronikah96 záleží aj na nechtoch. chodila som k nechtárke ktorú mi odporúčala kamoška - ktorej tiež nechty vydržali všetko… no, mne nevydržali 🤷‍♀️ až ten akryl, ako som písala…

@biba_18 jasne, aj to robí svoje 🙂 za mňa je to skôr o tom či nechty príjmu ten gél a drží a sú dobré urobené ako o samotnej manipulácii s nechtami 🙂

anonym_98842f
31. jan 2026

Nechápem ženy, čo znesú na rukách gélové pazúry. Veď je to hnus a keď si predstavím tú špinu, čo pod nimi majú...Fúúúj.

fadama
31. jan 2026
@anonym_98842f

Nechápem ženy, čo znesú na rukách gélové pazúry. Veď je to hnus a keď si predstavím tú špinu, čo pod nimi majú...Fúúúj.

@anonym_98842f akú špinu, kde?
Ja ich špinavé nemám.

dorizzz
31. jan 2026
@anonym_98842f

@anonym_98842f je to iba v tvojej predstave, gelove nechty nie su o nič špinavšie ako vlastné nechty. Ja síce nemám gelové ale mala som niekedy a naozaj sa tam žiadna veľká špina nedrží a udržiavajú sa čisté tak isto ako vlastné.

ada_alica
31. jan 2026
@biba_18

@biba_18 a aj si prišla na to prečo nedržia? Mám ten istý problém...

biba_18
31. jan 2026

@ada_alica mám veľmi makké nechty 😏

kristiii
31. jan 2026
@anonym_98842f

@anonym_98842f aký hnus preboha? Však aj akrylové nechty si môžeš dať spraviť kratučké ako svoje.