Výplň pier od kozmetičky
Čo si myslite o tom, že vypln pier kyselinou dnes ponúkajú aj salóny, kde to aplikujú kozmeticky. Naša legislatíva to povoľuje len lekárom. Ako je možné, že takto obchádzajú zákon a ľudí vystavujú riziku? Nemal by to niekto riešiť? Je jasne, že niektorí ľudia tuto legislatívu nepoznajú a preto sa výberu kozmetičke. Videla som o tom práve reportáž a som dosť prekvapená.
Ja som prekvapená ze sa nájdu ženy ktoré si to nechajú urobiť u kozmeticky. Verím ze cena môže byť nižšia a tým pádom lákavá ale osobne by som si nikdy nedala botox ani kyselinu pichnúť u kozmeticky. Videla som niekoľko sfusovanych príkladov kde to potom musel naprávať lekar
@janka_23 ja nechápem, že to už úrady neriesia… veď to by malo byt stíhané
Reportáž som nevidela a uprimne netuším ako sú u nás nastavene podmienky kto môže také "zakroky" vykonávať. Ja osobne by som za nejakou kozmetickou nešla, predsa len vyžadujú sa k tomu nejaké odborné znalosti ktoré si myslím ze kozmeticka až také nemá.
Tá kozmeticka môže urobiť tak zle pery, že to už nikto nebude vedieť opraviť a potom ženy chodia s takými perami...ulakomia sa na nízku cenu
U nás jedna baba napichava pery doma, ženy k nej bežne chodia 🤷
za blbost sa platí , skutočne ich môžu dobabrat
len zase povedzme si či jedno pichnutie 10mg 250e -350e nie je zase vela , keby boli prijatelnejšie ceny u mudr nikoho by nenapadlo ist niekam inde

Je to porušovanie zákona. Rovnako ako "mezoterapia" pero, keď ani pán Boh nevie, čo ti tam pichli...