icon

Vysušené kučeravé vlasy v zime:

ivetb25
Včera o 13:18

Ahojte dievčatá už som zúfala, skúšala som takmer každý produkt na kucerave vlasy z drogerie na hydrataciu aj lesklost ale nic mi nepomaha... Moje kucery su v zime totalne vysusene a bez naznaku lesku alebo akejkolvek definicie nech robim cokolvek su ako slama.... riesili ste nieco podobne? existuju nejake produkty ktore vam pomohli?

biba_18
Včera o 13:22

doteraz som spala na hodvábnom vankúši. bolo to ok. čo ma prekvapilo, keď teraz na vianoce som dostala saténový - že kupodivu s tým saténovým je to lepšie ... 😒

barka1
Včera o 13:30

@ivetb25 používaš produkty vhodné na CGM? Dodržuješ postup pri umývani a sušení? Ako spíš? Urobila si si test vlasov, aby si vedela, či potrebuju protein alebo hydrataciu?
Inak z drogerie používam len Balea šampon z DM.

strasko
Včera o 13:36

Riešila som to isté, investovala som do pár drahších produktov a srdečne odporúčam!
- umývam Head&Shoulders, pretože mám žiaľ aj lupiny a tento jediný mi funguje
- kondicionér dávam buď Balea (obyč, čerešňový alebo taký hydratačný) - tieto už ale menej
- objavila som PERFEKTNÚ masku, ale je teda drahšia - Matrix Food For Soft (zelená) a aj olej z tejto rady! fakt odporúčam!!
- a potom bez pardónu bezoplachová starostlivosť tiež Balea a aktivátor kučier buď Curly Love alebo Cantu, prípadne spolu s gélom (jedine Cantu).
Suším na vzduchu, nečešem suché, používam len saténové gumičky, ak fénujem výnimočne tak s difuzérom opatrne.
Stále to nie je, čo by som chcela, ale zlepšenie je neskutočné.
Ak je treba, pošlem linky.

biba_18
Včera o 15:07

tak to čo píše že nech robí čo robí - reku že cgm dodržuje 😏

adusa678
Dnes o 00:39

Ahoj, som kaderníčka s kučeravými vlasmi 🙂 Odporúčam jednoznačne zainvestovať do drahšej kozmetiky od Kerastase najlepšie rada Curl manifest 🙂) Taktiež si umývať vlasy curly girl metódou a nezabudnúť na difuzér! Tým docieliš, že tvoje kučierky uschnú zjedoneté a nie rozlietané a strapaté. Kučeravé vlasy, majú sklon k suchosti, čiže najlepšie olejčekovať konce každý deň. Ak máš otázky kľudne sa pýtaj 🙂 Okrem toho, málokedy sa najde dobrý produkt na kučeravé vlasy z drogérie. Hlavne, ak vyskúšaš kvalitnú kozmetiku, už nebudeš chciet menit. Ako tu niekto písal o zelenom Matrix, ano je dobrý avšak, by som skôr doporučila pre rovné, suché a tvrdé vlasy než na kučery.