Vysušené kučeravé vlasy v zime:
Ahojte dievčatá už som zúfala, skúšala som takmer každý produkt na kucerave vlasy z drogerie na hydrataciu aj lesklost ale nic mi nepomaha... Moje kucery su v zime totalne vysusene a bez naznaku lesku alebo akejkolvek definicie nech robim cokolvek su ako slama.... riesili ste nieco podobne? existuju nejake produkty ktore vam pomohli?
Riešila som to isté, investovala som do pár drahších produktov a srdečne odporúčam!
- umývam Head&Shoulders, pretože mám žiaľ aj lupiny a tento jediný mi funguje
- kondicionér dávam buď Balea (obyč, čerešňový alebo taký hydratačný) - tieto už ale menej
- objavila som PERFEKTNÚ masku, ale je teda drahšia - Matrix Food For Soft (zelená) a aj olej z tejto rady! fakt odporúčam!!
- a potom bez pardónu bezoplachová starostlivosť tiež Balea a aktivátor kučier buď Curly Love alebo Cantu, prípadne spolu s gélom (jedine Cantu).
Suším na vzduchu, nečešem suché, používam len saténové gumičky, ak fénujem výnimočne tak s difuzérom opatrne.
Stále to nie je, čo by som chcela, ale zlepšenie je neskutočné.
Ak je treba, pošlem linky.
tak to čo píše že nech robí čo robí - reku že cgm dodržuje 😏
Ahoj, som kaderníčka s kučeravými vlasmi 🙂 Odporúčam jednoznačne zainvestovať do drahšej kozmetiky od Kerastase najlepšie rada Curl manifest 🙂) Taktiež si umývať vlasy curly girl metódou a nezabudnúť na difuzér! Tým docieliš, že tvoje kučierky uschnú zjedoneté a nie rozlietané a strapaté. Kučeravé vlasy, majú sklon k suchosti, čiže najlepšie olejčekovať konce každý deň. Ak máš otázky kľudne sa pýtaj 🙂 Okrem toho, málokedy sa najde dobrý produkt na kučeravé vlasy z drogérie. Hlavne, ak vyskúšaš kvalitnú kozmetiku, už nebudeš chciet menit. Ako tu niekto písal o zelenom Matrix, ano je dobrý avšak, by som skôr doporučila pre rovné, suché a tvrdé vlasy než na kučery.

doteraz som spala na hodvábnom vankúši. bolo to ok. čo ma prekvapilo, keď teraz na vianoce som dostala saténový - že kupodivu s tým saténovým je to lepšie ... 😒