Vysušené očné okolie a make up vo vráskach
Téma: Vysušené očné okolie a make up vo vráskach
Ahojte, mám 43 rokov a niečo sa stalo môjmu očnému okoliu. Tak mám ho veľmi vysušené, samozrejme, že kruhy mám od mladosti také, že môžem na nich cvičiť, ale tie vrásky a vysušenie je hrozné. Mám štandardnú skin care, odličujem dvojfázovo, mám sérum, krém, spf. Vystriedala som kopec krémov, aj mastných, aj hydratačných. Bola som si dať peptidy po očami pred 2 mesiacmi. Idem teraz na mezoterapiu. Make up mám dobrý, ľahký, nedávam si do očného okolia veľa korektoru, napriek tomu dačo je zle... čo by ste mi poradili? Objednala som si teraz medicube sadu zo stylevany, príde po novom roku.
Dokúpiť si primer a začať s ním, až potom make-up. Skin-care je jedna vec ale keď má už niekto vrásky okolo očí (či už vekom, geneticky alebo inak) tak s tým nič nenarobí. Primer trochu vyplní tie vrásky a potom to už nebije tak do očí. 🙂
@cyneric aj primer som používala a bolo to ešte horšie, musela som ho vynechať. Skúšala som viaceré primery.
@cyneric aj primer som používala a bolo to ešte horšie, musela som ho vynechať. Skúšala som viaceré primery.
@anonym_autor máš skúsenosti s primerom Dermacol Satin?
@anonym_autor máš skúsenosti s primerom Dermacol Satin?
@anonym_aefc94 áno.
@anonym_aefc94 áno.
@anonym_autor chcem ho skúsiť. Prečo sa ti neosvedčil?
@anonym_autor chcem ho skúsiť. Prečo sa ti neosvedčil?
@anonym_aefc94 vôbec mi nesedel, pleť mi vysušil a hlavne to očné okolie, žiaľ tento primer mi nesedel, ani keď som vrásky nemala.
@anonym_aefc94 vôbec mi nesedel, pleť mi vysušil a hlavne to očné okolie, žiaľ tento primer mi nesedel, ani keď som vrásky nemala.
@anonym_autor ďakujem, skúsim ho.

Dokúpiť si primer a začať s ním, až potom make-up. Skin-care je jedna vec ale keď má už niekto vrásky okolo očí (či už vekom, geneticky alebo inak) tak s tým nič nenarobí. Primer trochu vyplní tie vrásky a potom to už nebije tak do očí. 🙂