icon

Vyzerajú vlasy moc riedke?

moly09
18. máj 2023

Vyzerá to zle je to moc riedke?

Vyzerajú vlasy moc riedke?
Strana
z6
viera27
18. máj 2023

Ano. Treba to zostrihat,tie spodne vlasy vyzeraju ako chvosty,prepac ☹️

lilyianka
18. máj 2023

@moly09 no dobre to určite nevyzerá

lamonita
18. máj 2023

Strihla by som to cca tam, kde končí kapucňa

jovka
18. máj 2023

@viera27 nie je to predĺžené?

viera27
18. máj 2023

@jovka no tiez mi to napadlo,ale tak to by som kadernicke asi ruky dolamala 🤣

lilyianka
18. máj 2023

@jovka aj ja som myslela,že to sú predĺžené vlasy. Ale veeĺmi zle predĺžené. Za toto by som neplatila.

deti95060810
18. máj 2023

15 cm odstrihnúť..

apolka77
18. máj 2023

Áno, vyzerá to zle.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
123kika1234
18. máj 2023

Vyzerá to strašne..

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
ankare
18. máj 2023

@moly09 ano, vyzerá to zle. Máš predĺžené vlasy?

lelelienka
18. máj 2023

Ano, vyzera to zle, pomohlo by skratit.

jovka
18. máj 2023

@viera27 podľa mňa malo prameňov,ja keď som dala 1.raz strašne dávno 50 prameňov a netušila som,že normálnejsie to vyzerá od min 150😅

jovka
18. máj 2023

@lilyianka myslim teda,že malo prameňov,možno prikoupit 🤣

natali1991
18. máj 2023

@moly09 toto su moje predlzene vlasy a mam 240 pramenov aby to aj nejak vyzeralo a nie ako plchy riedke

jovka
18. máj 2023

@natali1991 ty vole až 240 😲ale mega to máš! Ja som s tým prestala už desne dávno ale tuším som mala najviac na moje riedke vlasy 180 aj to mi už nemala kam napájať🤣🙈

natali1991
18. máj 2023

@jovka dakujem 😊 ja uz nadpajam 15 rokov stale bez nich byt nemozem je to ako droga 😂 toto je moje posledne nadpajanie ale stale si davam 240 pramenov a kludne by sa mi zmestilo aj 260 lebo mam svoje extremne huste vlasy .. ale radsej huste ako co tu pani alebo slecna dala .. na nafpajanych vlasoch netreba setrit lebo potom vobec nevyzera dobre

miadi
19. máj 2023

Evokuje mi to jeden horror ale ona to mà zial lepsie. Daj si to skratit alebo doplnif.

viera27
19. máj 2023

@natali1991 ja mam taku otazocku,lebo nikdy som to nadpajanie nepochopila. To sa nedaju vypestovat dlhe vlasy,lebo trebars su velmi jemne? Alebo nie je trpezlivost? Fakt ma to zaujima. Lebo ja mam taku predstavu,ze je to ako s mihalnicami,ze potom sa zatazuju tie vlastne vlasy. Ale mozno sa mylim. Ako vravim,len to jednoducho nechapem,tak sa pytam na dovody.

a_alexandra_a
19. máj 2023

@moly09 vyzerá to otrasne a mne sa popravde nepáčia ani tie blond vlasy nižšie od @natali1991 Je to taký zvláštny umelý do žlta odtieň a na koncoch sú také vypelichané...

natali1991
19. máj 2023

@viera27 no ja nakolko odfarbujem a farbim pravidelne odrasty a tonajum vlasy tak su suche a sa lamu takze takuto dlzku by som nikdy nedosiahla aj ked sa o vlasy staram .. proste nie kazda zena moze mat krasnu hrivu .. to mas ako napriklad s chrupom niekto ma krasne zuby svoje a niekto otrasne a pritom sa staraju .. takze je to aj genetika urcite .. ja mam akurat velmi huste vlasy co mame v rodine vsetci a napriklad moja sestra ma hnede vlasy a ma ich po zadok a zehli si ich kazdy den ..

natali1991
19. máj 2023

@a_alexandra_a sak kazdeho osobna vec len tieto vlasy co mam odfotene boli potom este podstrihnute asi tak 10cm

viera27
19. máj 2023

@natali1991 chapem,dakujem za odpoved. No a nenamaha to nadpajanie vlasy/korienky este viac? Ale tak ked mas huste,asi to znesu. Ja mam kucerave,takze od prirody suche. Ale inak odkedy som prestala pouzivat chemicke veci,absolutne sa nelamu. To len taky tip,ale naozaj zalezi od kvality vlasov,to mas pravdu.

a_alexandra_a
19. máj 2023

@natali1991 jasné, samozrejme... ja som hodnotila len podľa toho, čo vidím na fotke, aj v tvojom profile. Aj nadpojené vlasy môžu pôsobiť prirodzene a esteticky. ak sa zvolí kvalitný materiál, dobrý odtieň, vhodná dĺžka a sú nadpojené správne. Mne to na tebe veľmi kríči umelinou, aj keď máš tmavé obočie, umelé mihy... ale ako si napísala, každého osobná vec 🙂

natali1991
19. máj 2023

@viera27 ja chemiu musim pouzivat nakolko sa odfarbujem na blond a jasne ze nadpajane vlasy zatazuju tvoje vlasy ale uz som sa s tym zmierila ze bude nadpajat asi stale 😀🤷🏼‍♀️

natali1991
19. máj 2023

@a_alexandra_a ja mam vlasy original ruske na kvalitu vlasov si za tie roky potrpim velmi lebo cin kvalitnejsie vlasy tym dlhsia zivotnost .. na foto sa lesknu ale to je foto realita je ina a urcite to neni kanekalon alebo nieco podobne ..

judit47
19. máj 2023

Ci to vyzera zle nebudem hodnotit lebo neviem co je horsie ci ked stretavam zeny s mastnymu svojimi vlasmi zopnutymi len aby bolo,alebo toto na foto.

V kazdom pripade objektivne-vidno ze su nadpojene vidno ze je ich malo vidno ze su suche a moc nekvalitne,moj interny nazov pre taketo typy nadpojeni- škuty.

Avsak rovnako ako pridala fotku kocka vyssie, tiez jej vidno prechod,tiez vidno nepomer v kvalite vlasu nadpojeneho avsak v porovnani s tvojim je to 100 a 1.

Nemeni to nic na fakte ze to vidno u oboch a ci to vyzera zle nemozem hodnotit lebo pre mna subjektivne tieto nadojene vlasy su odpudive.

natali1991
19. máj 2023

@judit47 kasne ze bude vzdy vidiet sek nakolko mam vlasy po plecia ale tak ja som spokojna a platim za vlasy 1000e takze neviem uz aka in kvalita moze byt ako original ruske vlasy

judit47
19. máj 2023

@natali1991 ak si spokojna to je dolezite…

Strana
z6