Vyzerajú vlasy moc riedke?
Vyzerá to zle je to moc riedke?

podla mna to vyzera hlavne neucesane, cele tak chlpato, a tym padom tie konce su este horsie. Ano urcite skratit, alebo ak je to predlzovane, tak to opravit...
@viera27 Ani ja tomu nerozumiem.. 🙂 Ako chapem, ze nemozu mat vsetky zeny huste vlasy po pas, ale radsej kratsie s dobrym ucesom, ako dlhe umele skuty...
A este ked su uhlovo cierne, alebo slamovo blond, pre mna osobne cista katastrofa..
A vidiet to veru vzdy.. ci podla odtiena, ci nekvality vlasu.
@moly09 Prepac, ale vyzera to zle.. odporucam sa toho zbavit, zjemnit farbu a vybrat nejaky pekny uces z kratsich vlasov.
@natali1991 fuuuu... Za toto platis 1000e? Ale tak, kolko ludi, tolko chuti... 🙂
@natali1991 to vážne za toto platíš 1000€? Tak pani kaderníčka ťa asi riadne o.... Za 1000€ by som chcela mať vlasy nadpojené minimálne ako Simona Krainová, tá má riadnu hrivu a má to urobené tak, že to nepoznáš, že vlasy nie sú jej... Pravdepodobne si to môžeš dovoliť, ale keby som za 1000€ dostala takýto výsledok, tak by som pani kaderníčke ruky odtrhla
@lasona hej,vsak mala som tak,ale proste ako som vsetko postupne vyradila,nelamu sa. Nevravim,ze funguje u kazdeho. U mna to tak bolo. A samozrejme prestat triet uterakom,nosit copy atd. Ja som dala balayage a teraz akurat raz za pol roka idem na farbenie/strihanie a mam uplny klud. Odsedim si tam sice 4 hodiny,lebo vsak mam huste vlasy po pas,ale potom zase minimalne 6m nic.
30 centi ostrihat a bude to v pohode, strasne vyplznuto to posobi ak je to nadpojene tak des a hroza, to aj sama by som si hadam lepsie spravila
@natali1991 tiez ostihat aspon 20 centi strasne na fotke to je dole znicene, farba zla, za to by som teda nedala ani 100 euro sorry
@natali1991 1000€??? Preboha, na tebe ta kaderníčka amatérka dobre ryzuje! 🙈
@lusiazrk moja zlata vlasy su kvalitne a nezavid
@a_alexandra_a ved ked nato nemas tvoj problem a co si si myslela ze si davam z cinskeho obchodu za pat eur ?? Prosim ta najskor si zisti ako to funguje s vlasmi a kolko stoji robota a kolko mam ja pramenon .. vlasy mam luxusne a bodka
@beronsche chcela by som vidiet tvoje vlasy ked si taka odbornicka
Ved vy najmudrejsie ukazte svoje vlasy !!!!! Vacsinou hejtuju len mudrlantky bez foto a vlasy na hovno 😂😂😂
@natali1991 vies ale nato aby som na nieco vyjadrila nazor nemusim nutne mat dani vec lepsie/horsiu.
Ked poviem ze sa mi nepaci Dacia a mam Skodu tak akoze nemozem vyjadrit nazor. Viem ze sa ti to zle pocuva a je to citliva tema ked davas zato tolke peniaze,ale skus prijat aj kritiku a pozret sa nato objektivne….
@a_alexandra_a 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 och ty teliatko hlupe simona k ma vlasy zahustene a nie nadpajane 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Jezis pomov akoze milujem taketo sedlacky
@judit47 proste aj keby sa ti to pacilo tak sa tu musis zahrat na trapku a akoze chcela by som vidiet ako ty vyzeras ked si dovolujes komentovat moja vlasy .. ale viem si predstavit asi zakomplexovana
@judit47 a neberiem kritiku id niekoho kto ma isto na hlave hniezdo ..
@natali1991 aj zahustene vlasy sa predsa nadpajaju. Je to presne ten isty system, len s rozdielom, ze nadpojene vlasy su rovnako dlhe ako moje vlastne.
@natali1991 komentovat moze ktokolvek obzvlast ak si tu pridala fotku. Ja som ziadny hejt nenapisala a ty tu hned prskas.
A teda mam take vlasy ze mi sestricky u dr.,predavacky v obchod a stalo sa mi aj na ulici a pod.hovoria ze mam krasne huste vlasy☺️takze asi to nebude hniezdo🥰
@natali1991 Nemyslím to v zlom, no keď dáš foto do diskusie na koňa, tak musíš očakávať komentáre - negatívne a aj pozitívne. Ak máš problém zniest kritiku, tak odporúčam nedávať na net fotku, na koňa špeciálne 😃 Ja sa k tvojim vláskom nevyjadrím, lebo ci sa páčia mne je totálne nepodstatné, spokojná musíš byť ty 🙂
@natali1991 nie všetci tí závidia, ty musíš byť s vlasmi spokojná, a nie hneď urážať ľudí keď ti napíšu názor
@natali1991 das fotky na soc. siet, do temy o vlasoch a potom si dotknuta, ze si nedostala vylucne pozitivne komentare... Zrejme si doteraz verila, ze vsetkym sa tvoje vlasy musia pacit.. Nuz nie, nie je to tak.
Moje vlasy tu obhajovat nemusim, nemam tu potrebu, hlavne, ze ja som s nimi spokojna.. 😉
@natali1991 netreba hned utocit na druhych, nikdo ti nezavidi, ale sa skor zamysli, preco ti viacej bab napisalo, ze je to hrozne, vsak ak si spokojna neries nikoho, a ano moje vlasy by si nechcela vidiet asi na tri hlavy, kadernicka povedala, ze v zivote videla len raz take vlasy huste, ked mam zapleteny cop bezne dostavam otazku, ze to mam pripnute, ze take huste nemozem mat
Dievčatá kľud, aj tak sme tu všetky závistlivé sedláčky, lebo nevieme oceniť kvalitné ruské vlasy za tisíc € 😂
@natali1991 Keby si trochu porozmýšľala a hneď mi nenadávala, tak by si možno prehodnotila výber kaderníčky, pretože za tie peniaze nájdeš určite lepšiu, ktorá ti to urobí kvalitnejšie. Asi nie náhodou sa tu našlo niekoľko od seba nezávislých žien, ktoré ti napísali, že výsledok jednoducho nie je hoden tých peňazí. To nie je kritika na tvoju osobu, tak nechápem, prečo si osobná a hneď urážaš.
@a_alexandra_a ale ešte ma aj svoje huste😄kdn ich prihustuje a blondavie

@judit47 som som