Vzorky krémov
ahojte 🙂 mam velmi citlivu plet , neoplati sa mi kupovat novy krem, ktory ked vyskusam, tak ma z neho pali cela tvar a rovno ho mozem vyradit. daju sa niekde objednat cisto vzorky kremov? ze by som poskusala? v drogerii som to nenasla, alebo mam prist na hulvata do lekarne a popytat si? nieje to drze ? :D
skusala som sensitive, extra sensitive, prirodne ,take aj makove a vsetko ma pali :(
v lekárni sa dajú kľude opýtať, alebo ja som si objednávala zo stránky dulcia.sk, tam sa dajú vybrať (posielajú vždy 3ks) a vyberiete, ktoré 3 produkty chcete
https://www.dulcia.sk/vzorky/balicek-vzoriek.ht...
@bilancia z prirodnich ma dulcia vzorky na vsechno, daji se objednat na strankach, dale na blueberryhill.cz maji vzorky hemptouch, to je pro ekzematiky a citlivou plet + vzorky dalsich znacek. V douglasu ti vetsinou daji vyzkouset a v lekarnach casto maji.
v lekarni dostanes vzorky, od toho su tam tie vzorky. Nie je to drze. NEdostavaju to od firiem aby to mali po suflikoch odlozene :D neboj sa, chod a vypytaj si. Na citlivu plet skus ak budu mat aj Avene radu.
mne lekarnicka povedala, ze vzoriek dostavaju uz pomenej, lebo to nie je ekologicke. Teraz maju terz viac testerov,len ten si nemozes skusat doma. Ale jedna mi normalne "nacapovala" z testera do malej nadobky, kam davaju nimi namiesane maste 🙂

Chod do lepsej drogerie, napr Douglas, daj si poradit a urcite ti daju vzorky na vyskusanie pred kupou produktu, neviem, ci vsade alebo iba ak budes extra sympaticka a mila 🙂