icon

Yves Rocher kozmetika

nat_alia
22. apr 2025

Ahojte je podľa vás Yves Rocher dobrá kozmetika? Dostala som 20 eurovú poukážku a rozmýšľam či si za ňu kúpiť , či nejakú vlasovú starostlivosť alebo sa tam oplatí investovať aj do nejakého krému napríklad proti vráskam? (Investovať som napísala pretože žiaden krém tam nestojí 20 € musela by som si ešte minimálne 15 € doplatiť) Máte nejaké skúsenosti? vopred ďakujem za odpovede

zanettsur
22. apr 2025

Za mna ano. Mala som odtial niekolko kremov a boli skvele, ale teda vzdy som ho dostala, nikdy som si ziaden nekupila sama z rovnakeho dovodu ako pises 😂 Za mna je to drahe, ale podla mna to stoji za to.

michaelam2
22. apr 2025

@nat_alia pouzivam micelarnu vodu, odlicovac, sprchove gely a som spokojna…aj parfemy (toaletne vody ci co to je) maju podla mna krasne

nika_val
22. apr 2025

Podľa mňa je to dobrá kozmetika, všetko čo som mala od nich bolo vždy dobré a mala som aj nejaké tie šampóny na vlasy, telové mlieka a sprcháče a aj očný krém a vzorku pleťového.
Boli dobré ale za tie peniaze sa dá kúpiť aj kvalitnejšie si myslím. Až také wau to nebolo 🙂

ivonadusa
22. apr 2025

za mna nie. mala som denny krem na tvar na suchu pokozku, avsak pokozku som mala stale suchu - pomohla mi bioderma.
Pre deti do kupela som kupila od Yves sprchovu penu na suchu pokozku, ziadna zmena.
S tymto mam skusenost.

guudy
22. apr 2025

Za mna tiez nie.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
majamat
22. apr 2025

mala som niekolko produktov a cele zle.
najhorsi bol tekuty ocny tien - stipali ma oci, no to beriem, ze to je individualne nadstavenie.
telove mlieko, strasne ma svrbela po nom pokozka. nikdy som nebola alergicka na ziadnu telovu kozmetiku, preto si myslim, ze toto nebola alergicka reakcia. to bíolo sposobene nevhodnym zlozenim - nedobra textura, malo hydrtavna a malo olejovych zloziek, pokozkapo nom zostala ako niecim poprasena, presusena.
uz neviem co dalsie som mala, tusim nejaky odlicovac, nejake kremy.
este krem bol fajn, len an ,oju plet bol mastny
ozaj a tusim farebne ceruzky - dekorativka. vobec to nekreslilo.

ked to amm vseobecne zhodnotit, nikdy viac.

demodun
22. apr 2025

Ja používam odličovač, minerálnu vodu, aj šampón a sprcháče majú fajn.

alica110
22. apr 2025

Za mňa nie, upchávalo mi to póry.

livsi
22. apr 2025

Mne sa strašne nepáčia ich parfumacie výrobkov. Veľmi mi to vadilo pri krémoch. Ak mas poukážku kúp za to nejaké sprchače alebo špirálu. Krém si kúp kvalitnejší od inej značky.

domiklik
22. apr 2025

@nat_alia nie vôbec to nie je dobrá kozmetika. A za tie peniaze už vôbec.

lila246
22. apr 2025

za mna na plet veci nie su moc dobre, v tej cene sa vies dostat na kvalitnu korejsku kozmetiku. na druhu stranu, telova kozmetika ako sprchovy gel, či telove mlieko su skvele a velmi mi vonaju

lindus_esterka
22. apr 2025

Za mna sprchace a kremy fajn, teraz mam cestovne balenie micelarky a tiez bez problému. Co sa mi nepáčilo bol ruz, za tu cenu vydrz nulova

mandzula
22. apr 2025

Dlho som hladala spiralu, z ktorej mi neopuchnu oci, a nasla som ju prave u nich. Celkom rada mam sprchace, no su zbytocne predrazene. S tekutych mydiel mam vysusene ruky. Co vsak s dcerou pouzivame roky, je krem na vlasy proti vysusaniu a krepu, ten je vyborny.

iwesska
22. apr 2025

Ja si tam kupujem makeup uz dlho a som s nim spokojna.