icon

Za ako dlho odrastie melír po ramená?

23. máj 2024
minenkak
23. máj 2024

Ako to my máme vedieť,aké máš dlhé vlasy,ako ti rýchlo rastú.Mas vôbec vlasy

autor
23. máj 2024

@minenkak pýtala som sa, či má niekto skúsenosť. Mám vlasy pod ramená

minenkak
23. máj 2024

Veď každému človeku vlasy rastú inak rýchlo

autor
23. máj 2024

@minenkak ja viem, chcela som počuť len od iných ako dlho to cca trvá. Viem že za mesiac to nebude

lilianka28
23. máj 2024

Všeobecne sa hovorí, že vlasy narastú cca 1 cm za mesiac.
Tak si to u seba orientačne vypočítaj.

plushika
23. máj 2024

ak to chces urychlit, tak zacni uzivat kolagen, nieco to moze pomoct, ale zase necakaj, ze to bude potom za ten mesiac 😀 pripadne nejake ine vitaminy a doplnky.

candii
23. máj 2024

Ťažko povedať ja som si robila balayage pred 3 rokmi a mám ho teraz po plecia. Takže rataj určite 2 roky

autor
23. máj 2024

@plushika aké doplnky ešte? Má niekto skúsenosti s biotinom?

vilma7
23. máj 2024

Za mesiac narastie ca 1 cm. Tak si to vyrataj.

candii
23. máj 2024

Ja som brala biotin a zinok niekoľko mesiacov a výsledok žiadny 🤷🏼‍♀️ skôr mi pomohla obyčajná zihlavova voda z drogérii za 2€. Tam som videla výsledky. Ako nerástli rýchlejšie ale začali mi vlasy hustnúť

autor
23. máj 2024

@candii tú som si už kúpila, používala si ju každý deň?

candii
23. máj 2024

Nie. Len po umytí vlasov a to bolo cca 2-3x do týždňa. Lebo keď som si dávala každý deň tak sa mi rýchlo mastili vlasy.

viestta
23. máj 2024

Priemerne narastu vlasy o centimeter mesacne, takze si to vypocitaj

evcagabi
23. máj 2024

Ja mam za 2mesiace odrastene cca 4cm meliru😅 ale mne rastu vlasy strasne rychlo, a ked som si naposledy nechavala odrastat vlasy tak po lopatky im to trvalo cez 2r

autor
23. máj 2024

@evcagabi a čo robíš pre vlasy???

ssimusska
23. máj 2024

August 2021 som mala pod ramená, práve teraz mám cca po kríže. Každé 3 mesiace melírujem a to mám už dosť veľké odrasty na ktoré sa nedá pozerať + podstrihávam zničené konce.

evcagabi
24. máj 2024

Mne vlasy rychlo rastu geneticky. Inak sa o ne staram tak klasicky. Masky po kazdom umyti, rovnako kondicioner, olej si dam na vlasy vzdy rano a vecer a po zehleni, zastrihavat davam kazdy mesiac az 2mesiace. Vzdy to vsak doje*kam tou blond frabou, ktoru nutne potrebujem mat lebo sa v nej citim najlepsie 🤣