Za ako dlho odrastie melír po ramená?
@minenkak ja viem, chcela som počuť len od iných ako dlho to cca trvá. Viem že za mesiac to nebude
Všeobecne sa hovorí, že vlasy narastú cca 1 cm za mesiac.
Tak si to u seba orientačne vypočítaj.
ak to chces urychlit, tak zacni uzivat kolagen, nieco to moze pomoct, ale zase necakaj, ze to bude potom za ten mesiac 😀 pripadne nejake ine vitaminy a doplnky.
Ťažko povedať ja som si robila balayage pred 3 rokmi a mám ho teraz po plecia. Takže rataj určite 2 roky
Ja som brala biotin a zinok niekoľko mesiacov a výsledok žiadny 🤷🏼♀️ skôr mi pomohla obyčajná zihlavova voda z drogérii za 2€. Tam som videla výsledky. Ako nerástli rýchlejšie ale začali mi vlasy hustnúť
Nie. Len po umytí vlasov a to bolo cca 2-3x do týždňa. Lebo keď som si dávala každý deň tak sa mi rýchlo mastili vlasy.
Ja mam za 2mesiace odrastene cca 4cm meliru😅 ale mne rastu vlasy strasne rychlo, a ked som si naposledy nechavala odrastat vlasy tak po lopatky im to trvalo cez 2r
August 2021 som mala pod ramená, práve teraz mám cca po kríže. Každé 3 mesiace melírujem a to mám už dosť veľké odrasty na ktoré sa nedá pozerať + podstrihávam zničené konce.
Mne vlasy rychlo rastu geneticky. Inak sa o ne staram tak klasicky. Masky po kazdom umyti, rovnako kondicioner, olej si dam na vlasy vzdy rano a vecer a po zehleni, zastrihavat davam kazdy mesiac az 2mesiace. Vzdy to vsak doje*kam tou blond frabou, ktoru nutne potrebujem mat lebo sa v nej citim najlepsie 🤣

Ako to my máme vedieť,aké máš dlhé vlasy,ako ti rýchlo rastú.Mas vôbec vlasy