icon

Zamotávanie kučier vo vetre: Ako to riešiť?

ivetb25
15. mar 2026

Ahojte, chcem sa opýtať či to vytáča len mňa alebo má ešte niekto z vás taky problém so zamotávaním kučier kvôli vetru? :D znie to hlupo, ale tym že su jemne vysušenejšie trochu zafuka a mam na hlave hniezdo, nie žadnu "korunu krásy".... a čo ma totalne frustruje je že vidim ine ženy s kučerami, ktore ich maju nadherne upravene aj za hnusného počasia, pričom ja pridem domov a idem si vyšklbať kefou polku hlavy len aby som ich rozčesala. Ako to robia?

biba_18
15. mar 2026

ja si nečešem vlasy na sucho

kacena4
15. mar 2026

ja si vlasy necesem, naco aj tak su kucerave len "prehrabnem" ak nechcem mat na hlava hniezdo tak si ich obcas namocim aj cez den, len tak rukami a "uhladim"

andreakotesova
15. mar 2026

Kucerave vlasy sa zásadne češú len mokré.

doriiis
15. mar 2026

Ty si ceses kučeravé vlasy, keď sú suché? Čo si samovrah? Neces si suché vlasy, presne preto ich máš vysušené. Dobrovoľne si ničis vlasy

1sally12
16. mar 2026

Vy čo tu píšete nečesať kučeravé vlasy keď sú suché - to ako ráno vôbec nečesete? 😳 idete do práce strapaté?

kacena4
16. mar 2026
@1sally12

Vy čo tu píšete nečesať kučeravé vlasy keď sú suché - to ako ráno vôbec nečesete? 😳 idete do práce strapaté?

@1sally12 jemne namocim

biba_18
16. mar 2026

@1sally12 máš kučeravé vlasy? alebo si videla si na sucho učesané kučery??

0silvia0
16. mar 2026
@1sally12

@1sally12 no predstav si, niektore typy vlasov sa necesu, len sa rukami upravuju. Ver, ze majitelky kuceravych vlasov vedia co robia

doriiis
16. mar 2026
@1sally12

@1sally12 ... Nie necesem sa. Iba keď si umývam vlasy. To je tak maximálne 2x do týždňa. A predstav si, strapatá nie som. 😄Vieš veľmi málo o kuceravych vlasoch očividne.

janka_266
16. mar 2026

pripájam sa k zvyšku, kučeravé vlasy sa suché nečešú, pozrite si niečo o cg metóde, prípadne navštívte kaderníctvo, ktoré sa špecializuje na kučery, a tam Vám to vysvetlia

haley7897
16. mar 2026
@1sally12

@1sally12 🤔👇🏼