Zamotávanie kučier vo vetre: Ako to riešiť?
Ahojte, chcem sa opýtať či to vytáča len mňa alebo má ešte niekto z vás taky problém so zamotávaním kučier kvôli vetru? :D znie to hlupo, ale tym že su jemne vysušenejšie trochu zafuka a mam na hlave hniezdo, nie žadnu "korunu krásy".... a čo ma totalne frustruje je že vidim ine ženy s kučerami, ktore ich maju nadherne upravene aj za hnusného počasia, pričom ja pridem domov a idem si vyšklbať kefou polku hlavy len aby som ich rozčesala. Ako to robia?
ja si vlasy necesem, naco aj tak su kucerave len "prehrabnem" ak nechcem mat na hlava hniezdo tak si ich obcas namocim aj cez den, len tak rukami a "uhladim"
Ty si ceses kučeravé vlasy, keď sú suché? Čo si samovrah? Neces si suché vlasy, presne preto ich máš vysušené. Dobrovoľne si ničis vlasy
Vy čo tu píšete nečesať kučeravé vlasy keď sú suché - to ako ráno vôbec nečesete? 😳 idete do práce strapaté?
Vy čo tu píšete nečesať kučeravé vlasy keď sú suché - to ako ráno vôbec nečesete? 😳 idete do práce strapaté?
@1sally12 ... Nie necesem sa. Iba keď si umývam vlasy. To je tak maximálne 2x do týždňa. A predstav si, strapatá nie som. 😄Vieš veľmi málo o kuceravych vlasoch očividne.
pripájam sa k zvyšku, kučeravé vlasy sa suché nečešú, pozrite si niečo o cg metóde, prípadne navštívte kaderníctvo, ktoré sa špecializuje na kučery, a tam Vám to vysvetlia

ja si nečešem vlasy na sucho