icon

Zamotávanie kučier vo vetre: Ako to riešiť?

ivetb25
Včera o 19:35

Ahojte, chcem sa opýtať či to vytáča len mňa alebo má ešte niekto z vás taky problém so zamotávaním kučier kvôli vetru? :D znie to hlupo, ale tym že su jemne vysušenejšie trochu zafuka a mam na hlave hniezdo, nie žadnu "korunu krásy".... a čo ma totalne frustruje je že vidim ine ženy s kučerami, ktore ich maju nadherne upravene aj za hnusného počasia, pričom ja pridem domov a idem si vyšklbať kefou polku hlavy len aby som ich rozčesala. Ako to robia?

biba_18
Včera o 19:41

ja si nečešem vlasy na sucho

kacena4
Včera o 19:55

ja si vlasy necesem, naco aj tak su kucerave len "prehrabnem" ak nechcem mat na hlava hniezdo tak si ich obcas namocim aj cez den, len tak rukami a "uhladim"

andreakotesova
Včera o 20:40

Kucerave vlasy sa zásadne češú len mokré.

doriiis
Včera o 20:41

Ty si ceses kučeravé vlasy, keď sú suché? Čo si samovrah? Neces si suché vlasy, presne preto ich máš vysušené. Dobrovoľne si ničis vlasy

1sally12
Dnes o 04:45

Vy čo tu píšete nečesať kučeravé vlasy keď sú suché - to ako ráno vôbec nečesete? 😳 idete do práce strapaté?

kacena4
Dnes o 04:47
@1sally12

Vy čo tu píšete nečesať kučeravé vlasy keď sú suché - to ako ráno vôbec nečesete? 😳 idete do práce strapaté?

@1sally12 jemne namocim

biba_18
Dnes o 04:54

@1sally12 máš kučeravé vlasy? alebo si videla si na sucho učesané kučery??

0silvia0
Dnes o 04:57
@1sally12

@1sally12 no predstav si, niektore typy vlasov sa necesu, len sa rukami upravuju. Ver, ze majitelky kuceravych vlasov vedia co robia

doriiis
Dnes o 05:15
@1sally12

@1sally12 ... Nie necesem sa. Iba keď si umývam vlasy. To je tak maximálne 2x do týždňa. A predstav si, strapatá nie som. 😄Vieš veľmi málo o kuceravych vlasoch očividne.

janka_266
Dnes o 08:59

pripájam sa k zvyšku, kučeravé vlasy sa suché nečešú, pozrite si niečo o cg metóde, prípadne navštívte kaderníctvo, ktoré sa špecializuje na kučery, a tam Vám to vysvetlia

haley7897
Dnes o 12:04
@1sally12

@1sally12 🤔👇🏼