Zničia mi umelé mihalnice moje vlastné?
Áno
Áno, velmi
Mihalnice sú v jednom kolotoči...Vypadávajú a nové rastú...Takže ak ti vypadne tvoja, tak s ňou aj tá nalepená umelá...
Správne spravené nie..
Ja som si dala spravit 1krat ..isla som k prvej lasherke co mi google našiel v mojom meste a po mesiaci som plakala
Čo vypadnuty umely trs to aj moja mihalnica + do 2tyzdnov som ich mala vypadane hrozne
Našla som so novu kvalitnu skusenu laskerku a všetko super 🙂
Aj ked mi pomaly vypadavaju trsy nepadaju s mojimi mihalnicami.
Vydržia pekne 😊 takze ak si najdes niekoho dobreho tak neznicia
A poznámka este: nie je to o cene. Ta prva co som pisala bola drahsia ako ta čo ich robi lepšie a kvalitnejšie
Závisí od toho, ako dlho ich budeš nosiť. Ak rok a viac tak určite áno
Ako už bolo spomenuté, závisí u koho, akou technikou, ako dlho.. Ja nosím mihalnice vyše 2 rokov, vypadne umelá, vypadne moja keďže na tej je ta umelá. Narastie druhá.. Nemala som ich keď som bola tehotná, nemala som pocit ze by som ich mala zničené 🙂
Neznicia, ak su spravne aplikovane a ak je o nich prikladne starane, aj umele mihalnice treba cistit a umyvat 🙂 spravna lasherka vie ako aplikovat mihalnice aby sa vlastne neznicili a tiez pouci o starostlivosti na doma. Nosim umele mihalnice vyse 2 rokov, pri prvej lasherke sa mi nicili, riedli, zmenila som lasherku a som maximalne spokojna, dala som ich dole len pred operaciou oci a moje mihalnice boli uplne vporiadku. Cize je dolezite najst osobu ktora sa tomu ozaj rozumie a robi to kvalitne a správne.
Ak ich máš kvalitne urobene tak nie neznicia, ja chodím na mihalnice štvrtým rokom, a keď mi ich na čas dávala dole pred operáciou oči tak som mala svoje take iste ako pred tým 🙂 mihalnice sa stále obnovujú, tam je kľúčové to, že ak ich chceš dať dole potom, nesmieš si ich vytrhať sama, ale ísť k babe ktorá ti to robila aby ti ich ona dala šetrne dole.
Ano

Ano