icon

Zničia mi umelé mihalnice moje vlastné?

15. aug 2023
domiklik
15. aug 2023

Ano

lenuska9999
15. aug 2023

Áno

janai1
Odpoveď bola odstránená
adkalu
15. aug 2023

Áno, velmi

mandarinka555
15. aug 2023

Mihalnice sú v jednom kolotoči...Vypadávajú a nové rastú...Takže ak ti vypadne tvoja, tak s ňou aj tá nalepená umelá...

nika_val
15. aug 2023

Správne spravené nie..
Ja som si dala spravit 1krat ..isla som k prvej lasherke co mi google našiel v mojom meste a po mesiaci som plakala
Čo vypadnuty umely trs to aj moja mihalnica + do 2tyzdnov som ich mala vypadane hrozne
Našla som so novu kvalitnu skusenu laskerku a všetko super 🙂
Aj ked mi pomaly vypadavaju trsy nepadaju s mojimi mihalnicami.
Vydržia pekne 😊 takze ak si najdes niekoho dobreho tak neznicia
A poznámka este: nie je to o cene. Ta prva co som pisala bola drahsia ako ta čo ich robi lepšie a kvalitnejšie

martinka13
16. aug 2023

Závisí od toho, ako dlho ich budeš nosiť. Ak rok a viac tak určite áno

lucia13022023
16. aug 2023

Ako už bolo spomenuté, závisí u koho, akou technikou, ako dlho.. Ja nosím mihalnice vyše 2 rokov, vypadne umelá, vypadne moja keďže na tej je ta umelá. Narastie druhá.. Nemala som ich keď som bola tehotná, nemala som pocit ze by som ich mala zničené 🙂

kristie571
16. aug 2023

Neznicia, ak su spravne aplikovane a ak je o nich prikladne starane, aj umele mihalnice treba cistit a umyvat 🙂 spravna lasherka vie ako aplikovat mihalnice aby sa vlastne neznicili a tiez pouci o starostlivosti na doma. Nosim umele mihalnice vyse 2 rokov, pri prvej lasherke sa mi nicili, riedli, zmenila som lasherku a som maximalne spokojna, dala som ich dole len pred operaciou oci a moje mihalnice boli uplne vporiadku. Cize je dolezite najst osobu ktora sa tomu ozaj rozumie a robi to kvalitne a správne.

pukanec123
16. aug 2023

Ak ich máš kvalitne urobene tak nie neznicia, ja chodím na mihalnice štvrtým rokom, a keď mi ich na čas dávala dole pred operáciou oči tak som mala svoje take iste ako pred tým 🙂 mihalnice sa stále obnovujú, tam je kľúčové to, že ak ich chceš dať dole potom, nesmieš si ich vytrhať sama, ale ísť k babe ktorá ti to robila aby ti ich ona dala šetrne dole.

domkakvet
16. aug 2023

Ano