Veríte, že nás raz zničí umelá inteligencia?
@terez246 😂😂😂 s tou mikrovlnkou si ma rozosmiala, to je taka pravda
@terez246 😂
No, vzhladom na to, ze chatboty, priemyselne roboty a rozne translatory sa sice zlepsuju, ale nejaka vyhra to neni, si myslim, ze konkurencia to pre nas neni a dlho nebude. Ja tomu vravim, ze niektore veci su ako kysnute cesto, potrebuju ludske teplo 😃
Toto video som pozerala, tak ma napadlo spýtať sa tu túto otázku. 😆
Nemyslim, ludstvo sa znici same😒
Nemyslím, že nás zničí umelá inteligencia. Myslím, ze nás zničí prirodzená neinteligencia.
Myslím že nás zničí ľudská blbosť
Práve sa to deje.
@h2 môže byť bohužiaľ
áno,verím.
Verim, ze nas raz znici ludska hlupost a ignorovanie klimatickych zmien
Nie. Vystačíme si aj sami
nie
Pochybujem ze dielo môže presiahnuť inteligenciou svojho Stvoriteľa, takže nie neverím.. skôr s sa zničime sami navzájom..
Neviem ale je to riziko. Je možné to programovať.
Odporucam najprv nastudovat nieco z nasledujuceho:
Luger, George; Stubblefield, William (2004). Artificial Intelligence: Structures and Strategies for Complex Problem Solving (5th ed.). Benjamin/Cummings.
Nilsson, Nils (1998). Artificial Intelligence: A New Synthesis. Morgan Kaufmann.
Russell, Stuart J.; Norvig, Peter (2003), Artificial Intelligence: A Modern Approach (2nd ed.), Upper Saddle River, New Jersey: Prentice Hall
Poole, David; Mackworth, Alan; Goebel, Randy (1998). Computational Intelligence: A Logical Approach. New York: Oxford University Press.
Už to robí.
@babovka2321 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Niečo/ niekto nas zniči ale Inteligencia to nebude. Skor to bude niekoho Ego🙈
uz teraz nas ničí. Mobily a robotika nahradza skutočne hodnoty.. keby sa človek zamyslel tak uz len obycajna TV ako škodí napríklad v podobe manipulacie
Ludstvo sa znici (vyhynie) same
Ja si myslím, že pripraví o prácu milióny ľudí. A ľudia bez práce a tým pádom bez peňazí...hmm, domysli si sama.
Nieco nas znici a velmi skoro - Putin, globalne oteplovanie, umela inteligencia....Nedavam tejto planete a ludom viac ako 30-40 rokov

Iste. Vzbura strojov už začala u nás doma. Mikrovlnka ohrieva tanier namiesto jedla. Čakám, čo bude ďalej... 🙊