Zničila som si vlasy
Ahojte. Už je asi neskoro si nadávať, alebo niečo robiť, no aj tak sa radšej spýtam vás, ktoré máte s tým isto väčšiu skúsenosť. Mám nikdy nefarebené, dlhé, husté vlasy svetlo hnedej, priam až v odtieni špinavý blond. Včera som sa rozhodla si ich prvýkrát nafarbiť. Ale keďže som to nikdy nerobila a chcela som len dočasnú zmenu, siahla som po zosvetlujúcom šampóne. Konkrétne po Palette Color Shampoo (zosvetlovač 12-0). Na krabici síce píše, že pernament, v pribalenom letáku a aj na internete hovoria o 24. umytiach. Tak som teda kúpila rovno 3 balenia na moju dĺžku a hustotu a išla do toho. No a výsledok je hrôza. Mám žlté vlasy, a neviem, či som si ich tým komplet nezničila. Je pravda, že som mala ten šampón na hlave raz toľko času, než sa odporúčalo. Dnes som si umyla vlasy asi už 13x a ani kúsok z tej farby nepustili. Dokonca som skúšala raz aj Jarkou na riad, čo som na nete prečítala 😃 a nepomohlo. Je nejaká šanca ich ešte zachrániť, alebo som si zničila moje prirodzené vlasy a čaká ma len permanentná farba na prekrytie? Prosím poraďte mi. O týždeň a pol cestujeme preč a ja som zúfalá. Ja viem, to je tak keď vymýšľam hlúposti a potom vyplakávam. 🥲 Za každú radu veľmi pekne ďakujem.
(Fotky mojích vlasov pred a po farební pridám do komentára).

Ako kadernicka ti odporucam kup si fanolu sampon silverovu, napen vlasy necbaj chvilu posobit a znovu presamponu tym istym , stlmis zltu a potiahhnes pigment . Po par mytiach potlacis zltu. 🙂