Ako dotvoriť tento kútik?
Ahojte, už mi došli nápady, ako dotvoriť tento kútik ?
Premýšlala som- stojan na kvety? Príručný stolík na deky ?
Cez zimu tam býva vianočný stromček, takže niečo hýbatelné 🙏🏼 Polomŕtvu kvetinku si nevšímajte 😂
Policu preč, nehodí sa tam. Ako píše @dadis nejaké kresielko, malý stolík možno k nemu, taký relax kútik
Ja by som odstránila policu a dala by som tam pekný veľký kvet. Nejakú palmu. Netlacila by som tam žiadny nabytok. Na to tam podla mňa nie je priestor.
Presne ma napadlo to isté. Pekne kreslo,lampa do rohu a polica preč. Tá sa mi nepáči
Tiež by som dala kreslo,poličku preč. Alebo dajme tomu ešte stojan s kvetmi. Ale viac by sa mi páčilo kreslo a mini stolík,či stolček pod nohy
@monika354 ja by som tam dala kreslo 💓❤️alebo gauč,pri krbe to môže byť super, a obraz 🌈☔⛄. Ak chces, maľujem 😉
Ja by som to nechala tak. Ale ja mam rada minimalizmus
Kreslo bude na ten kutik velke
Ked uz, dala by som tam nejaku nizsiu komodu/skrinku pod to “home”
Machovu stenu z lisajnika,alebo kopcov by som tam spravila,bez tej police. Stacil by pas zhora dole.
Ja by som dala prec tu vec co tam visí :D a dala tam nejaku drevenu kniznicu , kde by si mohla zakomponovat kadeco a aj kvety .... a v klude aj dve kresla a lampu ...svetielka prevesit ... alebo kreslo a maly stolik ... v kreativite sa medze nekladu ... ale tak sama musis najlepsie vediet aky mas styl 🙂 ak si skor na minimalizmus a vsetko biele, tak sa ti asi takato boho predstava pacit nebude .... Kazdopadne s kvetmi nic nepokazis
@monika354 neviem ako vyzera krb zboku v tom kute ale spravila by som citatelsky kutik.pohodlne dizajnove kreslo s podnozkou alebo hojdacie kreslo.stojan na knihy,nejaku dekoraciu,nocnu lampu.ja mam taky kut doma ,kde sa rada zasijem s knihou.ale neviem odhadnut tvoje rozmery
Ja by som taktiez asi tu policu dala prec, ale na to si sa nepytala🙂 Len to mi ako prve udrelo do oci, ze asi by som tam dala mozno nejaky obraz, pripadne ten spominany stojan na kvet, to sa mi tam tak pyta.
@monika354 a ako pozeram odporucaju ti to viacere.komentare som predtym necitala az teraz ,cize sme sa zhodli a viacerym to tam pasuje🙂
Veľký kvet úplne na kraj kde končí stena a čiernobiele fotky takú stenu kde bude viac fotiek drevený rámik prec
Ja osobne by som to nechala tak. A cakala na inspiraciu. Ci ma nieco oslovi. Dostanem napad. Nech to je prazdne aj pol roka, aj rok.
Ked tam teraz nieco das, tak o nejaky cas ta moze osvietit, co by sa tam naozaj hodilo (aby to pekne zapadlo do celkovej atmosfery izby). Kupis konecne nieco, co ta tesi a zacne otazka: kam s tymi vecami predtym?
A uz im len hladas nove miesto, presuvas ich z izby do izby. A to je presne moment, kedy sa dom zacina plnit vecami, ktore nam nerobia radost, len v nom tak nejak su.
Kvet ti pri krbe zhori pravdepodobne, skor by som tam dala nejaku lavicu/kreslo na citanie.
@hederamonstera Aj ja si myslím, že na kreslo je tam málo miesta, ja by som tam dala komodu užšiu a vyššiu, , ak by tam zostalo nejaké prázdne miesta tak obraz na stenu,
a tú poličku preč.
Co je z druhej strany krbu ? Nevieme, ako je tvoreny ostatny interier, treba to so zvyskom zladit. Aky styl je obyvacka : minimalisticky, industrialny, skandinavsky, .....

@monika354 Ta polica HOME je strasny gyc a aj ten stojan na kvety..nedas ale vacsie foto miestnosti? Ja by somtam dala kreslo usiak, lampu a jeden obraz, ale tazko sa takto urezane pozera..sudim len podla toho, ze by som si asi rada pri ohni citala knihu..