icon

Ako dotvoriť tento kútik?

monika354
23. jan 2023

Ahojte, už mi došli nápady, ako dotvoriť tento kútik ?
Premýšlala som- stojan na kvety? Príručný stolík na deky ?
Cez zimu tam býva vianočný stromček, takže niečo hýbatelné 🙏🏼 Polomŕtvu kvetinku si nevšímajte 😂

dadis
23. jan 2023

@monika354 Ta polica HOME je strasny gyc a aj ten stojan na kvety..nedas ale vacsie foto miestnosti? Ja by somtam dala kreslo usiak, lampu a jeden obraz, ale tazko sa takto urezane pozera..sudim len podla toho, ze by som si asi rada pri ohni citala knihu..

lenkadenisa
23. jan 2023

Policu preč, nehodí sa tam. Ako píše @dadis nejaké kresielko, malý stolík možno k nemu, taký relax kútik

martinka13
23. jan 2023

Ja by som odstránila policu a dala by som tam pekný veľký kvet. Nejakú palmu. Netlacila by som tam žiadny nabytok. Na to tam podla mňa nie je priestor.

lilyianka
23. jan 2023

Presne ma napadlo to isté. Pekne kreslo,lampa do rohu a polica preč. Tá sa mi nepáči

terezka1947
23. jan 2023

Tiež by som dala kreslo,poličku preč. Alebo dajme tomu ešte stojan s kvetmi. Ale viac by sa mi páčilo kreslo a mini stolík,či stolček pod nohy

ivicka0502
23. jan 2023

na stenu obraz, alebo galériu a soliter kreslo

anniezuzana
23. jan 2023

@monika354 ja by som tam dala kreslo 💓❤️alebo gauč,pri krbe to môže byť super, a obraz 🌈☔⛄. Ak chces, maľujem 😉

hederamonstera
23. jan 2023

Ja by som to nechala tak. Ale ja mam rada minimalizmus
Kreslo bude na ten kutik velke

Ked uz, dala by som tam nejaku nizsiu komodu/skrinku pod to “home”

iwesska
23. jan 2023

Machovu stenu z lisajnika,alebo kopcov by som tam spravila,bez tej police. Stacil by pas zhora dole.

kvetinka75
23. jan 2023

@hederamonstera ja by som ešte aj tú policu dala preč. Strašné niečo

kiwi3
23. jan 2023

bol by z toho pekny kutik na citanie s nejakou "lenoskou"

pikulinka
23. jan 2023

Ja by som dala prec tu vec co tam visí :D a dala tam nejaku drevenu kniznicu , kde by si mohla zakomponovat kadeco a aj kvety .... a v klude aj dve kresla a lampu ...svetielka prevesit ... alebo kreslo a maly stolik ... v kreativite sa medze nekladu ... ale tak sama musis najlepsie vediet aky mas styl 🙂 ak si skor na minimalizmus a vsetko biele, tak sa ti asi takato boho predstava pacit nebude .... Kazdopadne s kvetmi nic nepokazis

zuzinabila
23. jan 2023

@monika354 neviem ako vyzera krb zboku v tom kute ale spravila by som citatelsky kutik.pohodlne dizajnove kreslo s podnozkou alebo hojdacie kreslo.stojan na knihy,nejaku dekoraciu,nocnu lampu.ja mam taky kut doma ,kde sa rada zasijem s knihou.ale neviem odhadnut tvoje rozmery

mon2523
23. jan 2023

Ja by som taktiez asi tu policu dala prec, ale na to si sa nepytala🙂 Len to mi ako prve udrelo do oci, ze asi by som tam dala mozno nejaky obraz, pripadne ten spominany stojan na kvet, to sa mi tam tak pyta.

zuzinabila
23. jan 2023

@monika354 a ako pozeram odporucaju ti to viacere.komentare som predtym necitala az teraz ,cize sme sa zhodli a viacerym to tam pasuje🙂

ankare
23. jan 2023

@monika354 tá polička sama o sebe nie je škaredá,ale nehodí sa tam. A ja nemám rada kombináciu sivej a hnedej. Ja by som na stenu dala obraz alebo fotoobraz a dolu dáku komodu. Aj pekné, aj praktické. Inak krásny máte interiér. 🙂

beata_k
23. jan 2023

Kvet tam nedavaj, mas kusok dalej krb to nie je dobra kombinacia.

jannka89
23. jan 2023

@monika354 no ak musí byť tá polica na stene, tak do rohu kreslo, možno prírucny stolík... Ak by tam tá polica nebola, nejaký vysoky kovovy regál, alebo knižnica

luccija
23. jan 2023

Veľký kvet úplne na kraj kde končí stena a čiernobiele fotky takú stenu kde bude viac fotiek drevený rámik prec

jannka89
23. jan 2023
moonlight1210
23. jan 2023

Ja osobne by som to nechala tak. A cakala na inspiraciu. Ci ma nieco oslovi. Dostanem napad. Nech to je prazdne aj pol roka, aj rok.

Ked tam teraz nieco das, tak o nejaky cas ta moze osvietit, co by sa tam naozaj hodilo (aby to pekne zapadlo do celkovej atmosfery izby). Kupis konecne nieco, co ta tesi a zacne otazka: kam s tymi vecami predtym?

A uz im len hladas nove miesto, presuvas ich z izby do izby. A to je presne moment, kedy sa dom zacina plnit vecami, ktore nam nerobia radost, len v nom tak nejak su.

majlo1234
23. jan 2023

Kvet ti pri krbe zhori pravdepodobne, skor by som tam dala nejaku lavicu/kreslo na citanie.

mpg
23. jan 2023

@hederamonstera Aj ja si myslím, že na kreslo je tam málo miesta, ja by som tam dala komodu užšiu a vyššiu, , ak by tam zostalo nejaké prázdne miesta tak obraz na stenu,
a tú poličku preč.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zero_hero
23. jan 2023

@monika354 na celu dĺžku by som dala lavicu, pod lavicu možno drevo na alebo nejaký úložný priestor, na stenu rodinne fotky, možno nejaku minimalistickú poličku. Takto nejako

mk1111111111
23. jan 2023

Co je z druhej strany krbu ? Nevieme, ako je tvoreny ostatny interier, treba to so zvyskom zladit. Aky styl je obyvacka : minimalisticky, industrialny, skandinavsky, .....

viestta
23. jan 2023

Daj tam knižnicu a náplň ju knihami. Najkrajšia ozdoba interiéru.

iwka1984
23. jan 2023
selwadza22
25. jan 2023
selwadza22
25. jan 2023