Ako funguje výťah priamo v byte?
Ahojte všimla som si u niektorých influenceriek že ich výťah vyhodi rovno v byte ? Strašne ma to zaujalo neviete ako to funguje ?
@sasa1310 wau tak to je super… a to ich teda vyhodi normálne až v byte ako si to predstavujem? Že vystúpia a sú u seba ?
To ma zaujalo, ja som to tusim videla len vo filmoch.. sú ale do takeho bytu aj schody, že?
Môže byť aj kľúč a áno sú aj schody majú normálne niekde normálny východ na schodisko
ja som to ešte nevidela.Dajte sem niekto link alebo obrázok😀 aj kamoška býva v mezonete ale toto tam teda nemá
@liusa82 https://www.topreality.sk/na-prenajom-atraktivn... ale konkrétna fotka výťahu nie je.
Možno je to super, cool, mega, giga, no ja by som to nechcela ... furt by som mala pocit, že mám otvorené vchodové dvere.
Bola som v takom byte v Los Cabos . Zlodeji sa tam nemaju sancu dostat. Je to v gated community. Cize tam mas vratnika vonku este na pozemku a pusti dnu len tych co su na zozname. A dole v lobby je Tiez vratnik a security . A ano ides rovno z vytahu do bytu . A sampzrejme tam su aj schody pre pripad nudze ktore nikto nepouziva. Nie je ti ale ziadna novinka bola som tam pred 15r . Ak to je na Svk tak minimalne tiez v takej budove maju lobby vratnik a a security kamery .

to sú byty na najvyššom poschodí v novostavbách. Väčšinou veľkometrážne s veľkými terasami poprípade mezonet alebo mezanín. A tým pádom je na poschodí len 1 max. 2 byty. Funguje to tak, že pri stlačení poschodia vo výťahu musíš priložiť čip. Inak sa výťahom na svoje poschodie nedostaneš ani nikto cudzí