Ako obnoviť vzhľad ošúchaných plechoviek z Orionu?
Ahojte, prosím vie mi niekto poradiť, synovia majú termo plechovky z Orionu. S plechovkami som spokojná, až nato, že z nich schádza farba, a vyzerajú hrozne, sú ošúchané. Už raz som tie ošúchané miesta zamalovala s farbou, ale tá sa osuchala. Uz som im aj chcela kúpiť nové, ale ľúto mi je tých starých, vyhodiť a kupovať ďalšie nové, predsa len nestoja 1 euro a nemám záruku či sa aj tie nové neosuchaju. Rozmýšľam nad nejakou fóliou, ktorou by som tu fľašu oblepila, ale nie je toho tak veľa, a fóliu ktorú som našla tak doprava stojí viac ako fólia, alebo zafarbiť na novo s nejakou farbou. Nemá s tým niekto skúsenosť, či už odporučiť nejakú fóliu, alebo farbu, ktorá bude držať a nezijde dole. Vopred ďakujem za každú radu.
Nemam skusenost, ale mozno by som skusila dat dolu povodnu farbu tak, ako pisu baby hore a potom naniest novy obrazok... Nieco taketo... Ale nemam skusenost, ci by to slo aj na taky povrch... https://share.temu.com/KS8KmyxNA7A

@lucioska keď sa začala farba suchat, tak som plechovku slahla cca 3x do umyvacky a zliezla cela farba...teraz ju má čisto striebornú...teda mal, lebo ju stratil...ďalšia už sa tiež olupuje, tak urobím to iste